Автор Тема: "Купи козла" (неполітичне)  (Прочитано 784 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
"Купи козла" (неполітичне)
« : Травня 29, 2016, 08:06:39 20:06 »
Пам'ятаєте старий анекдот про купи козла?

У мене халепа трапилася, любі друзі - смартфон накрився  :smilie2:

Дня три з-за цього настрій був нижче порєбріка  :smilie9:

Шив, перешивав, відновлював - нічого, не кірпіч правда, щось там жевріло, але не завантажувався.

Аж ось десь прочитав що треба кабель оригінальний, через нього прошивати треба, а я шив через інший кабель, звичайний USB. Не знаю, в чому там різниця, начебто все однакове має бути. Але сьогодні знайшов кабель від смартфону, який в комплекті до нього йшов - і все прошилося та запрацювало.

Це я до чого... як було все так собі, і смартфон працював, але нам чогось завжди не вистачає.. а тут як його не стало, так стало сумно зовсім, а як запрацював - так знову життя повернулося! )))

Offline bugaga

• Ветеран форума
Re: "Купи козла" (неполітичне)
« Reply #1 : Травня 29, 2016, 08:13:56 20:13 »
в ремонт спеціалістам треба нести!
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 29, 2016, 08:17:15 20:17 »
в ремонт спеціалістам треба нести!

Та вже хотів і так зробити, але ж я не зовсім ламер, щось-таки розумію в технологіях, тому вирішив сам. Думав, зараз через рековері відновлю (просто скину все до заводських) - і запрацює. А коли не запрацювало, то вже знайшов документи на телефон та хотів в сервіс-центр їхати. Але так здатися не хотілося, тому сьогодні зробив ще спробу - вдалося.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Травня 29, 2016, 08:20:19 20:20 »
Шив, перешивав, відновлював - нічого, не кірпіч правда, щось там жевріло, але не завантажувався.
Аж ось десь прочитав що треба кабель оригінальний, через нього прошивати треба, а я шив через інший кабель, звичайний USB. Не знаю, в чому там різниця, начебто все однакове має бути. Але сьогодні знайшов кабель від смартфону, який в комплекті до нього йшов - і все прошилося та запрацювало.
Це я до чого... як було все так собі, і смартфон працював, але нам чогось завжди не вистачає.. а тут як його не стало, так стало сумно зовсім, а як запрацював - так знову життя повернулося! )))
Щодня маю справу iз сторою технiкою - вiд смартiв до планшетiв.
Справдi - вiд кабеля... багато чого залежить.
Але... справа не в ориг. кабелi, а в ЦIЛОМУ, аби головний вхiд USB... не був погнутий, як часто бувае.
Отож... ваш рiдний кабель... довгий час не використовувався й до нього претензiй немае.
Однак... зараз, коли на вулицi спека... треба слiдкувати, аби акумулятор швидко не розряжався.
Бо батарея, особливо, коли вона стара (3-5 рокiв), не витримуе навантажень та починаеться такий гемор, що треба нову замовляти.
 :smilie7:

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #4 : Травня 29, 2016, 08:22:05 20:22 »

Висновки:

1. Не треба піддаватися відчаю та передчасним узагальненням коли перші результати негативні.
2. Спрацювала комунікація з іншими, яка можлива тількі якщо є віра в те що ти можешь помилятися (навіть в "очевидному").
3. У всьому є причина, яка потенційно доступна кожному.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 29, 2016, 08:23:09 20:23 »
Справдi - вiд кабеля... багато чого залежить.
Але... справа не в ориг. кабелi, а в ЦIЛОМУ, аби головний вхiд USB... не був погнутий, як часто бувае.
Отож... ваш рiдний кабель... довгий час не використовувався й до нього претензiй немае.

Аааа.. до речі, дуже цікава думка. Я справді кабель від смартфону не використовував, лежав він там десь собі, у мене є Кіндл, і з ним кабель був, отож через нього й шив. І почав помічати, що там якісь глюки - постійно контакт пропадає. Може десь там і криється відгадка.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 29, 2016, 08:29:28 20:29 »
Аааа.. до речі, дуже цікава думка.
Я справді кабель від смартфону не використовував, лежав він там десь собі, у мене є Кіндл, і з ним кабель був, отож через нього й шив.
І почав помічати, що там якісь глюки - постійно контакт пропадає. Може десь там і криється відгадка.
Якщо ваш Смарт... купувався в магазинi, на вiдмiну вiд Iнтернет-торг., коли приносять кота в мiшку... треба завжди дивитися, що йде у комплектi - сам Смарт, запакований в пакет, ориг. кабель саме для вашего Смарта та мережевий USB порт, до якого пiдеднуеться ориг. кабель - зарядка.
Купувати окремий кабель... я б не став та й вам не раджу.
Згадайте тi часи, коли для кожного мобiльного - SAMSUNGA, NOKII, LG, SIEMENS, MOTOROLA тощо... йшли спец. зарядкнi пристроi, якi за вольтажем та амперами... повиннi працювати саме з "рiдними" апаратами...
Тож... не раджу використовувати схожий, але не рiдний зарядний пристрiй, бо можете спалити головний процесор камери (Смарта), який вiдновити вже не вдастся...

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 29, 2016, 08:31:15 20:31 »
Если кабель действительно миниюсб то никаких "особеностей" там быть не может.
Две шини питания и две данных.
Но дело в том что в юсб два вроде по стандарту еще одна шина есть, а в 3м так вообще еще пара
https://uk.wikipedia.org/wiki/USB

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #8 : Травня 29, 2016, 08:45:17 20:45 »
Если кабель действительно миниюсб то никаких "особеностей" там быть не может.
Две шини питания и две данных.
Но дело в том что в юсб два вроде по стандарту еще одна шина есть, а в 3м так вообще еще пара
https://uk.wikipedia.org/wiki/USB
Iнодi таки бувають "нестандартнi" кабелi...
При купiвлi ОБОВЯЗКОВО треба брати з собою Смарт, аби далi не було проблем.
Взагалi-то... хотiлося знати, що за Смарт, яка марка... бо я маю коди повноi rezet системи - паролi, попереднi налаштування, фони, карта памятi тощо...
Скидання налаштування буде суто таким, яким воно е в Украiнi, але для цього треба подивитися, чi е в серединi Смарта, пiд батареею... знак Укр. системи стандартiв Радiо-частот (UCRF)...
Якщо того немае - у вас "чудова" пiдробка з Пiднебiсноi, яку везуть без паспортiв, в примiтивних коробах з "рiдними" зарядками, якi не витримують напруги 220-250 v...
« Останнє редагування: Травня 29, 2016, 09:05:52 21:05 від Бувалий »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #9 : Травня 30, 2016, 12:01:22 00:01 »
Ти залежний. Як наркоман. То ломка була.
If you are going through hell, keep going.