0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
"Вчора знимкував футбол, Карпати-Севастополь.Стояв якраз спиною до фан-сектору Сєваса, як ті почали співати гімн України, всі фотографи в зоні біля воріт аж повернулися... мурашки по шкірі побігли... повертаю голову, а львівські фани підірвалися зі свого сектору і ломанулися кудись, я відразу не второпав... всі біжать, як на стометрівці до фан-сектору Севастополя... невже бійка?! такого єднання я не бачив ще... обійми і рукостискання, скандували разом "Сєвастополь", а в кінці матчу разом заспівали "Ще не вмерла"... отак спорт може об'єднувати, атмосфера свята була просто фантастична!!! Крим - це Україна!!! Слава Україні!!!!!
да .. крім єто украина . .только украинці нихера не хотели и не хоятя сделать чтобі освободить своих собратьев из окупациисами говорят . .сами ...
До сліз...
Цитата: kievlyanin від Квітня 11, 2014, 11:12:38 11:12да .. крім єто украина . .только украинці нихера не хотели и не хоятя сделать чтобі освободить своих собратьев из окупациисами говорят . .сами ..."Каждому овощу свое время". Ситуация должна вызреть.
Кстати это ответ тем кто говорит - "да пусть этот Донбас валит"Вы и этих людей Путину сдадите? Я ведь таких на Донбасе на порядок больше чем в КрымуЧто вы хотите что бы они делали, взрывали чтото?