0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
С мобилки хреново читать.
Цитата: cdecdc Put від Квітня 10, 2014, 05:00:07 17:00С мобилки хреново читать.Если простая мобилка поставь Opera mini mod, для андроида Опера мини тоже ничего так. Главное чтоб форум не подвисал и не падал как вчера.
не знаю в из за чего но вот хоть стреляйте а читабельность ФУПа лучшене знаю в чем прикол .. в цветовой гамме ли .. в шрифтах? .. в расположении текстов ..хзспец нужен .. просто проблему вижу а причину не могу сформулировать.
Та у меня Опера и стоит.Просто листать страницы неудобно:нет "попередня","наступна" и нужно заставить длинные подписи поудалять.А то как начнешь Медведя читать со своим Опанасом-полдня пройдет.
На счет "попередня","наступна" согласен, нехватает.
Цитата: kievlyanin від Квітня 10, 2014, 05:09:26 17:09не знаю в из за чего но вот хоть стреляйте а читабельность ФУПа лучшене знаю в чем прикол .. в цветовой гамме ли .. в шрифтах? .. в расположении текстов ..хзспец нужен .. просто проблему вижу а причину не могу сформулировать.менше відволікаючого - аватарок, відступів, рюшок всяких. строго заточено під тексти
Взагалі круто було б прикрутити і РСС стрічку новин , і твітер , так як на УП. Тут десь недавно була навіть темка , чиї твіти варто читати. В твітері - дуже оперативні новини . І дуже короткі , що спонукає до їх обговорення .
Цитата: Знак від Квітня 10, 2014, 05:38:13 17:38Взагалі круто було б прикрутити і РСС стрічку новин , і твітер , так як на УП. Тут десь недавно була навіть темка , чиї твіти варто читати. В твітері - дуже оперативні новини . І дуже короткі , що спонукає до їх обговорення .Истину глаголешь,сын мой...
В розділ "Швидка відповідь" додати трохи плюшок, типу, смайли, форматування тексту. Хоча б по мінімуму. Бо приходится тиснути "попередній перегляд" та переходити до режиму "розширеного редагування".
Хотілося б, щоб тема, яку вже дивився,відрізнялась кольором Підтримаю!