Автор Тема: Тимошенко: Я не зніматиму свою кандидатуру за жодних обставин  (Прочитано 4627 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Мене цікавить саме “за жодних обставин“. :smilie11: :eyes: :smilie9:

Тут такая цветовая гамма предложена. Я прошу оставить мне только красный Ок?
« Останнє редагування: Квітня 10, 2014, 06:51:52 18:51 від Дрейк »
If you are going through hell, keep going.

Offline outsider

• Ветеран форума
Цитувати
Тимошенко: Я не зніматиму свою кандидатуру за жодних обставин

Невже хтось сподівався, що буде інакше?

Теоретично дура могла б порозумнішати, а практично вона вважає що у неї президентство вкрали.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
Мене цікавить саме “за жодних обставин“. :smilie11: :eyes: :smilie9:

Даже, если к моменту выборов у Украины останется 3 области...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Вона мені чомусь нагадує ненаписану картину “Янукович і батон“. :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Юлія Тимошенко розповіла, що знає, що таке безправ'я, приниження та беззаконня, бо відчувала це кожного дня у Качанівській колонії.

"Я відчула це, знаходячись у в'язниці, але насправді, в такій своєрідній в'язниці вже 22 роки знаходиться кожен українець", - сказала Тимошенко, додавши, що саме тому викорінення несправедливості є для неї головним завданням.

http://batkivshchyna.com.ua/news/19867.html

Ось так. Справедливість є, за неї варто боротися.
Бачите які світлі і величні цілі у Юльки. А ви тут...

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
ИМХО, если Украина изберет "чаечку", на этой стране можно будет поставить жирный крест - как на образовании, не способном учиться на своих ошибках.

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Юлія Тимошенко розповіла, що знає, що таке безправ'я, приниження та беззаконня, бо відчувала це кожного дня у Качанівській колонії.

"Я відчула це, знаходячись у в'язниці, але насправді, в такій своєрідній в'язниці вже 22 роки знаходиться кожен українець", - сказала Тимошенко, додавши, що саме тому викорінення несправедливості є для неї головним завданням.

Цікаво, скільки саме днів своєї відсидки вона знаходилась безпосередньо в Качанівській колонії ?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Ці вибори цікаві тим, що це тест на зрілість громадянського суспільства. Активна молодь може зупити цей фарс і почати реально будувати країну для себе. Доки в Україні кількість тих що чекає мамку або татка для вирішення своїх проблем буде більшою ніж кількість тих що готові вигризти зубами своє місце під сонцем, навіть втративши два-три зуба :smilie1:, до того часу будемо бовтатися як г..мно в ополонці.

Offline ThunderБолт

• Full Member

Цікаво, скільки саме днів своєї відсидки вона знаходилась безпосередньо в Качанівській колонії ?

Невідомо, скільки пар рукавиць вона там пошила, але за минулий рік таки змогла заробити 180 000 грн. Стахановка, мабуть.

Offline outsider

• Ветеран форума
Але взагалі Юля таки майстер. На рівному місці створено інформпривід. І це при тому що сказана всім очевидна банальність

Offline Ronin

• Ветеран форума
Цитувати
Тимошенко: Я не зніматиму свою кандидатуру за жодних обставин

Перекладаю зрозумілою мовою: "Я нічого не зрозуміла, я нічому не навчилась, ніколи, за жодних обставин я не відмовлюсь від жаги до абсолютної влади:smilie9:

Все більше переконуюсь, що Майдан 3.0 буде анти-юльківській...

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Невідомо, скільки пар рукавиць вона там пошила, але за минулий рік таки змогла заробити 180 000 грн. Стахановка, мабуть.