Автор Тема: Кримська нелегітимна влада продовжує найопувати жителів Криму  (Прочитано 1418 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline monach

• Ветеран форума
Цитувати
Кримська влада вирішила змінити курс рубля за розрахунками і нарахуваннями. Якщо раніше він становив 3,8 рубля за одну гривню, то тепер знижений до 3,1 рубля.

Про це повідомляє Міністерство інформації і масових комунікацій Криму з посиланням на рішення самопроголошеного кримського уряду, передає "Укрінформ".

"Усім суб'єктам господарювання незалежно від форм власності, які здійснюють свою діяльність на території Республіки Крим, при перерахунку цін, тарифів на товари, послуги до 16 квітня 2014 року включно використовувати коефіцієнт перерахунку цін, тарифів з української гривні на російський рубль в розмірі до 3,1 включно", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішення прийняте з метою забезпечення задоволення споживчого попиту, доступності товарів і послуг для населення і у зв'язку зі зміцненням курсу російського рубля по відношенню до української гривні.

Водночас, варто зазначити, що таким чином влада намагається боротися із винахідливими громадянами, які граючи на різниці курсу і отримавши зарплату або пенсії в російських рублях, відразу ж несуть ці гроші у банк і міняють на гривню. Різниця курсу дає змогу виручити від 20 до 30% прибутку, пише видання.

При цьому, це рішення не узгоджується із запевненнями керівництва Радміну Криму, яке обіцяло зберегти курс 3,8 до кінця нинішнього року.
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline DeadHead

• Hero Member
Мені здається -  це правильно. Програють лише ті, у кого заморожені гривневі рахунка в українських банках.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
Мені здається -  це правильно.

Конечно правильно
Условной бабульке с пенсией 1000 грн обещали 3800 руб, а дадут 3100  :smiley24:

Offline RadioGaGa

• Hero Member
что это за обещания?
есть рыночный курс, ну или нацбанковский
пусть по нему и выдают
что тут сложного
даже Юлька смогла выдавать 1000 совкам баксами по курсу
что тут сложного для рашиков?

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Най виходять на мітинги. Заодно бендера і бендерівців поматюкають за колишні ущімлєнія.

Offline monach

• Ветеран форума
Я би взагалі 1 до 1 видавав. Бо, любов до батьківщини не має ж вимірюватись грошами? :smiley24:
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline HappyKat

• Hero Member
Я би взагалі 1 до 1 видавав. Бо, любов до батьківщини не має ж вимірюватись грошами? :smiley24:
:smiley14:
а то всё ноют о деньгах :smiley25:
главное, что дома!
некоторые маршрутки и магазины не заморачиваются с копейками и ставят цены из расчета 1 грн=4 рубля :smiley24:

Offline DeadHead

• Hero Member
Мені здається -  це правильно.

Конечно правильно
Условной бабульке с пенсией 1000 грн обещали 3800 руб, а дадут 3100  :smiley24:

хе-хе))) А кому щас лєгко

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Ну що ви такі матеріалісти!
Крмчани за матушку расєю можуть і на воді перебитися.
Зате точно "умрут в Расєє". :smilie1:

Offline div

• Ветеран форума
Мені здається -  це правильно. Програють лише ті, у кого заморожені гривневі рахунка в українських банках.

Что правильно и причем тут счета в гривне?

Гривна на счетах остается гривней.

А насчет правильно.
Их никто не тянул за язык когда говорили выплаты и курс пересчета в магазинах -3,8. В обменках и на тот момент было 2,9-3,2.
ЧТО поменялось? Ничего.

Offline Ruza

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • UA
а то всё ноют о деньгах :smiley25:
главное, что дома!
некоторые маршрутки и магазины не заморачиваются с копейками и ставят цены из расчета 1 грн=4 рубля :smiley24:
Скоро в маршрутках города будет 1 грн=5 рублей
Fools Rush In Where Angels Fear to Tread