Автор Тема: Хуйлові агенти в Могилянці і Оттавському університеті?  (Прочитано 1150 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
http://reconsideringrussia.org/2015/02/13/laffaire-stephen-f-cohen-and-academic-dissent-and-division-on-ukraine/

Оцей тип з Могилянки вважає, що Стівен Коен має рацію в своєму підході до Майдану як нацистсько-фашистського шабашу, інспірованого Маккейном (принаймні така загальна точка зору Коена)

Volodymyr Ishchenko, lecturer of Sociology in the National University of Kyiv-Mohyla Academy

А оцей пурес, родом з Волині, вважає, що Небесну Сотню і беркут стріляли праві українські націоналісти

Іvan Katchanovski, professor of Political Science at the University of Ottawa

His thorough investigation into the Maidan Snipers’ massacre is especially significant. It found that the snipers who shot and killed both protestors and police on the Maidan were most likely far-right activists.
« Останнє редагування: Червня 20, 2015, 12:44:33 00:44 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Нєхуй було порошенка обирати.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
А кого замiсть?..
 :smilie7:

Offline Гражданин

• Hero Member
  • God bless Ukraina!

Offline Бувалий

• Ветеран форума

Offline div

• Ветеран форума
Ептыть!  :weep:

И казалось бы при чом тут Порошенко к канадским профессорам, а оно вона как оказывается

Offline аматорка

• Ветеран форума

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
А кого замiсть?..

Я навіть не кажу слово "Тимошенко". Та хоч Гриценка, хоч Тягнибока, хоч чорта з рогами.

Ну як можна було обирати ригівського холуя, що шестирив міністром економіки в уряді пахла ???

Як ?????????????????????

Offline аматорка

• Ветеран форума
Я навіть не кажу слово "Тимошенко". Та хоч Гриценка, хоч Тягнибока, хоч чорта з рогами.

Ну як можна було обирати ригівського холуя, що шестирив міністром економіки в уряді пахла ???

Як ?????????????????????
Так він же ж дипломат склизкий  :gigi: Говорить, за дорученням тодішній опозиції януковичам готував папірці щодо економічної асоціації з ЕС. Підготував, узгодив  з ЕС та пішов з уряду. І що тут зробиш?  Отакі вони підступні ці дипломати.
От я саме через "дипломатизм" за нього голосувала. Та ще і змовилась тодішня опозиція януковичу, - його одного виставила кандидатом. Один тур в умовах війни також аргументом був.
Доречі, а ти сам за кого голосував на тих президентських?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member

Як ?????????????????????
Так він же ж дипломат склизкий  :gigi: Говорить, за дорученням тодішній опозиції януковичам готував папірці щодо економічної асоціації з ЕС. Підготував, узгодив  з ЕС та пішов з уряду. І що тут зробиш?  Отакі вони підступні ці дипломати.
От я саме через "дипломатизм" за нього голосувала. Та ще і змовилась тодішня опозиція януковичу, - його одного виставила кандидатом. Один тур в умовах війни також аргументом був.

Буме - за Юлєчку звичайно  :weep:
« Останнє редагування: Червня 20, 2015, 09:48:22 09:48 від Геннадій-Умань »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Як ?????????????????????

Дивне запитання. Я з 2002 року голосував на всіх виборах тільки за БЮТ, а на Президентських за Тимошенко. Але в 2004 році тричі голосував за Ющенка ( і навіть і зараз про це не шкодую, так було тоді треба).

Таких політиків як Порошенко я не сприймав ніколи.
Але більшість українців, як виявилось, сприймають. Тому й не скаржіться на долю, й не дивуйтеся. якщо війна розтягнетсья років на 10, Україна буде в злиднях і в стагнації.

Offline аматорка

• Ветеран форума
... Таких політиків як Порошенко я не сприймав ніколи....
Так змовились же "демократи та ліберали" :smilie3:. Ну не за Тимошенко ж голосувати було з аргументацією "за будь кого, аби не за Порошенка".  :smilie3:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
... Таких політиків як Порошенко я не сприймав ніколи....
Так змовились же "демократи та ліберали" :smilie3:. Ну не за Тимошенко ж голосувати було з аргументацією "за будь кого, аби не за Порошенка".  :smilie3:

Особисто я голосував за Тимошенко завжди не тому, що "більше ні за кого".

З такою мотивацією я міг би голосувати за Гриценка, чи ще за когось схожого на Гриценка.

Щодо Тимошенко (чи Тягнибока) в мене такої мотивації не було б ні коли
Якби, наприклад в друг тур пройшов би Порошенко проти Добкіна чи ще когось на кшталт, то я голосував би проти обох.
Голосувати за Порошенка - це просто себе не поважати.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Пациент - Доктор, я жить буду?
Док. - А смысл?..

Offline аматорка

• Ветеран форума

З такою мотивацією я міг би голосувати за Гриценка, чи ще за когось схожого на Гриценка.

Щодо Тимошенко (чи Тягнибока) в мене такої мотивації не було б ні коли
Якби, наприклад в друг тур пройшов би Порошенко проти Добкіна чи ще когось на кшталт, то я голосував би проти обох.
Голосувати за Порошенка - це просто себе не поважати.
Але об'єктивно, - Тимошенко у серпні 2008 зайняла відверто проросійську позицію, не бажаючи сваритися з кремлем. У 2009 підписала дуже дивний договір з газпромом. Чому у 2014 році краще було голосувати за Тимошенко?
Чому ти відкидаєш Порошенка я приблизно розумію, але він був єдиним кандидатом від ... демократів, скажемо так.
« Останнє редагування: Червня 20, 2015, 09:58:59 21:58 від аматорка »