0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.
Висуваю - Людас
А я, сцуко, матюкаюсь, нічого не можу зробити, бля... Може якість скрипт прикрутити, щоб слова автоматом замінювались на ***. Десь я таке бачив....
Цитата: Бату Хан від Березня 26, 2014, 11:29:46 23:29А я, сцуко, матюкаюсь, нічого не можу зробити, бля... Може якість скрипт прикрутити, щоб слова автоматом замінювались на ***. Десь я таке бачив....а смысл? ведь можно время от времени вставить дополнительный акцент матерным словом. Но не "соси хуй ёбаный кацап". Это чтоли общение и аргументы? Строится форум для общения или просто чтобы иметь возможность матом пописать?
Цитата: entp від Березня 26, 2014, 11:28:08 23:28висуваю ViaВія ангажована - буде якихось юльків шукати і відстрілювати
висуваю Via
Цитата: Kren від Березня 26, 2014, 11:33:22 23:33Цитата: Бату Хан від Березня 26, 2014, 11:29:46 23:29А я, сцуко, матюкаюсь, нічого не можу зробити, бля... Може якість скрипт прикрутити, щоб слова автоматом замінювались на ***. Десь я таке бачив....а смысл? ведь можно время от времени вставить дополнительный акцент матерным словом. Но не "соси хуй ёбаный кацап". Это чтоли общение и аргументы? Строится форум для общения или просто чтобы иметь возможность матом пописать? Не ну це - рівень "бєндюжніка". Я власне не таке мав на увазі....
Висуваю Сергій SV
Вію не підтримую. Нічого особистого, пані Вія. Модератор має бути з холодною головою. Вія дуже емоційна людина. Короче. Давайте тут просто ім"я кандидатів без + і - . По їхньої кількості винести на голосування.
Висуваю hornet
а как насчет злого? У него мысли частенько очень здравые. Модер тоже должен получиться ничего.
Висуваю Вуйка з Бандерштату.
Цитата: Kren від Березня 26, 2014, 11:43:33 23:43а как насчет злого? У него мысли частенько очень здравые. Модер тоже должен получиться ничего.злой с пьяных глаз каждый вечер будет потрошить форум...
Пропоную Татьяну. Вона ще й каталізатор нинішнього переїзду на СУП, до речі.
Цитата: Газда від Березня 26, 2014, 11:51:11 23:51Висуваю Вуйка з Бандерштату.не бачу серед користувачів
нехай голосувалку додасть той ойтішнєг ))
Цитата: entp від Березня 26, 2014, 11:52:34 23:52Цитата: Газда від Березня 26, 2014, 11:51:11 23:51Висуваю Вуйка з Бандерштату.не бачу серед користувачівЗавтра буде! 100%
Висуваю - Старина ZВисуваю - Agh