\\Це уряд України, що живе на податки з цих же юриків, бореться з фінансуванням тероризму.
І такий вигляд має ця запекла боротьба.
Висновок: АТО припиняється з 25 травня, бо моторола та інші залишаються без фінансування.\\
пишу для тих хто в танку
оце бред - в мене так як і у всіх - пошартесь по бухгалтерським форумам - всі дані в формі вписані з потолка, там неіснуючі люди і неіснуючі дані - бо навіть я ген директор немаю всіх даних про нитку закордонних інвесторів(особливо про номер і серії їх паспортів). Люди заповнюють цю форму липовими даними - тому що штраф за нездачу - і пофігу чи має хтось 25% чи 10%, навіть коли нема жодного з 25 люди вносять фігню і несуть здавати бо ще раз повторюю для тупих - за нездачу штраф а за внесення неправдивих відомостей відповідальності нема. В результаті отримуєм шаленні черги і знервованих людей із за таких тупих ідіотів як суд р
Ну давай спочатку.
Маємо:
06.02.2015 року набув чинності Закон України «Про
запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом,
фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» №1702-VII від 14.10.2014 року. яким юридичні особи зобов’язані надавати інформацію щодо кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи та структури її власності.
Законодавчо встановлені обов’язкові строки подання юридичними особами до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відомостей про вигодонабувачив, тобто кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) юридичних осіб, а також структуру їх власності – до 25 травня 2015 року.
Питання:
Чому ви мене обзиваєте тупим?
Це не я так протидію фінансуванню тероризму. Це уряд України.
Ви хочете повбивати тих, хто придумав цю хренотень?
Дуже просто. Треба подивитися список депутатів, які проголосували за закон №1702-VII від 14.10.2014, купити кулемет і вперед.
П.С. Про моторолу , то був жарт.