Автор Тема: Як задрала вся ця бездумна тупа бюрократична машина  (Прочитано 1280 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Сьогодні вирішив здати форму 4 про бенефіціарів - встав в 5 в 6 30 був вже в святошинький реєстраторів - я вже бля був би двохсот хрін знає з чим по списку - навіть якщо буду стояти цілиц день сьогодні не встигну - розвернувся плюнув поїхав далі -- заплачу 600 гр за мене здадуть - але кому нахрен потрібна та форма - в мене наполовину заповнена від фонаря. Сука повбивав би цих дибілів які придумують всяку хренотень непотрібну

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
Ну чего сразу никому не нужную... Вы же кому то заплатили 600 грн :)

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
Ну чего сразу никому не нужную... Вы же кому то заплатили 600 грн :)

И кто-то же отвечает за эти очереди. Тот, кто организовал такую приемку этих документов.

Offline St_Pepper

• Full Member
гм, можна завірити нотаріально підпис керівника в заповненій формі та надіслати поштою з описом вкладень.
Сорок пачок "Верховини"
Мило, маєтки i майка
Шапка, чоботи, фуфайка
I з начосом калiсони

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
гм, можна завірити нотаріально підпис керівника в заповненій формі та надіслати поштою з описом вкладень.

по перше і нотаріально завірити також не безплатно - по друге це не звіти - ризикувати не хочеться - 8000 щтрафу

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
тут саме головне, що цей звіт нікому не потрібний - повна даремна трата часу і ресурсів

Offline St_Pepper

• Full Member
по перше і нотаріально завірити також не безплатно - по друге це не звіти - ризикувати не хочеться - 8000 щтрафу

по-перше: нотаріально завірити підпис - явно менше 600 грн. по-друге: відповідальність є за неподачу даних, а за подачу невірних даних відповідальності немає. отака-от колізія.
Сорок пачок "Верховини"
Мило, маєтки i майка
Шапка, чоботи, фуфайка
I з начосом калiсони

Offline St_Pepper

• Full Member
тут саме головне, що цей звіт нікому не потрібний - повна даремна трата часу і ресурсів

ось тут з вами згоден. ця ситуація нагадує істерію з реєстрацією персональних баз даних. весь інтернет тоді кипів, ніхто не знав що саме потрібно робити та навіщо, але всі щось реєстрували. навіть дідька лисого реєстрували.
а я - ні :) " А я не поехал. Я купил мотыля и пошел на рыбалку..." (С)
І де тепер ті бази даних?
Сорок пачок "Верховини"
Мило, маєтки i майка
Шапка, чоботи, фуфайка
I з начосом калiсони

Offline Алекс

• Hero Member
Ну так понятно, то все происки евреев.

Offline Askold

• Ветеран форума

Зате 8000 штрафу. Ці гроші підуть до плану, або що ще краще, можна порішати за половину чи меншу суму.
Зовсім це не глупість, а нормальна і ефективна робота цієї системи.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
А що таке нотаріус? В США notary public  завіряють документи безкоштовно.
If you are going through hell, keep going.

Offline Алекс

• Hero Member
А що таке нотаріус? В США notary public  завіряють документи безкоштовно.
И сидят в аптеках.

Offline Sudar

• Hero Member
Шикарна тема.
Бачу не всі розуміють про що йде мова.
Почнемо зі штрафу.
Сума штрафу від 5100 до 8500 грн.
Звертаю увагу, що якщо вам випишуть штраф , то ніяк не менше 5100 грн.
Дуже гарна мотивація таки здати державному реєстратору форму 4.
Форма 4 містить відомості про кінцевих вигодоодержувачів  ( засновників компанії ).
До 25 травня всі юридичні особи мають здати цю форму.
Якщо компанію заснували фізичні особи ( а таких 99%), то дійсно, нічого нового реєстратору ви повідомити не можете. Ця інформація в нього є з моменту реєстрації компанії.
Видовище у реєстратора останній тиждень буде епічне.
Єдиний вихід з цього дурдому продовжити терміни подачі форми 4 ( як це і було в таких випадках раніше).
А тепер найголовніше.?
Для чого ганяють всіх юриків від Харкова до Львова?
Доповідаю.
 Це уряд України, що живе на податки з цих же юриків, бореться з фінансуванням тероризму.
І такий вигляд має ця запекла боротьба.
Висновок:  АТО припиняється з 25 травня, бо моторола  та інші залишаються без фінансування.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Шикарна тема.
Бачу не всі розуміють про що йде мова.
Почнемо зі штрафу.
Сума штрафу від 5100 до 8500 грн.
Звертаю увагу, що якщо вам випишуть штраф , то ніяк не менше 5100 грн.
Дуже гарна мотивація таки здати державному реєстратору форму 4.
Форма 4 містить відомості про кінцевих вигодоодержувачів  ( засновників компанії ).
До 25 травня всі юридичні особи мають здати цю форму.
Якщо компанію заснували фізичні особи ( а таких 99%), то дійсно, нічого нового реєстратору ви повідомити не можете. Ця інформація в нього є з моменту реєстрації компанії.
Видовище у реєстратора останній тиждень буде епічне.
Єдиний вихід з цього дурдому продовжити терміни подачі форми 4 ( як це і було в таких випадках раніше).
А тепер найголовніше.?
Для чого ганяють всіх юриків від Харкова до Львова?
Доповідаю.
 Це уряд України, що живе на податки з цих же юриків, бореться з фінансуванням тероризму.
Висновок:  АТО припиняється з 25 травня, бо моторола  та інші залишаються без фінансування.

як сказа пеппер - і це правда - "відповідальність є за неподачу даних, а за подачу невірних даних відповідальності немає. отака-от колізія." - всі несуть повну херню - хто директорів замість співвласників хто ще шось - хоч бомжів записуй -- так що оце ви вверху написали то бред -- вибачайте - по перше це ніхто не взмозі перевірити і ніхто не буде перевіряти

Offline Sudar

• Hero Member

як сказа пеппер - і це правда - "відповідальність є за неподачу даних, а за подачу невірних даних відповідальності немає. отака-от колізія." - всі несуть повну херню - хто директорів замість співвласників хто ще шось - хоч бомжів записуй -- так що оце ви вверху написали то бред -- вибачайте - по перше це ніхто не взмозі перевірити і ніхто не буде перевіряти

Щось я не зрозумів.
Це ж ви встали в 5 і в 6-30 у реєстратора.
То у чому бред?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
 \\Це уряд України, що живе на податки з цих же юриків, бореться з фінансуванням тероризму.
Висновок:  АТО припиняється з 25 травня, бо моторола  та інші залишаються без фінансування.\\

пишу для тих хто в танку

оце бред - в мене так як і у всіх - пошартесь по бухгалтерським форумам - всі дані в формі вписані з потолка, там неіснуючі люди і неіснуючі дані - бо навіть я ген директор немаю всіх даних про нитку закордонних інвесторів(особливо про номер і серії їх паспортів). Люди заповнюють цю форму липовими даними - тому що штраф за нездачу - і пофігу чи має хтось 25% чи  10%, навіть коли нема жодного з 25 люди вносять фігню і несуть здавати бо ще раз повторюю для тупих - за нездачу штраф а за внесення неправдивих відомостей відповідальності нема. В результаті отримуєм шаленні черги і знервованих людей із за таких тупих ідіотів як суд р
« Останнє редагування: Травня 15, 2015, 09:50:38 21:50 від Геннадій-Умань »

Offline JamesUA

• Hero Member
  • Ага
\\Це уряд України, що живе на податки з цих же юриків, бореться з фінансуванням тероризму.
Висновок:  АТО припиняється з 25 травня, бо моторола  та інші залишаються без фінансування.\\

пишу для тих хто в танку

оце бред - в мене так як і у всіх - пошартесь по бухгалтерським форумам - всі дані в формі вписані з потолка, там неіснуючі люди і неіснуючі дані - бо навіть я ген директор немаю всіх даних про нитку закордонних інвесторів(особливо про номер і серії їх паспортів). Люди заповнюють цю форму липовими даними - тому що штраф за нездачу - і пофігу чи має хтось 25% чи  10%, навіть коли нема жодного з 25 люди вносять фігню і несуть здавати бо ще раз повторюю для тупих - за нездачу штраф а за внесення неправдивих відомостей відповідальності нема. В результаті отримуєм шаленні черги і знервованих людей із за таких тупих ідіотів як суд р

Это пройоб, товарищь. какой вы ген. директор, нафиг, если не знаете этой информации? Зиц-председатель Фунт? Га?

Offline Sudar

• Hero Member

пишу для тих хто в танку

Ну давай спочатку.
Маємо:
06.02.2015 року набув чинності Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» №1702-VII від 14.10.2014 року.  яким  юридичні особи зобов’язані надавати інформацію щодо кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи та структури її власності.
Законодавчо встановлені обов’язкові строки подання юридичними особами до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відомостей про вигодонабувачив, тобто кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) юридичних осіб, а також структуру їх власності – до 25 травня 2015 року.
Питання:
Чому ви мене обзиваєте тупим?
Це не я так протидію фінансуванню тероризму. Це уряд України.
Ви хочете повбивати тих, хто придумав цю хренотень?
Дуже просто. Треба подивитися список депутатів, які проголосували за закон  №1702-VII від 14.10.2014, купити кулемет і вперед.
П.С. Про моторолу , то був жарт.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
\\Это пройоб, товарищь. какой вы ген. директор, нафиг, если не знаете этой информации? Зиц-председатель Фунт? Га?\\
я працюю з юридичними особами і їхніми директорами -  - а там одна юридична фірма заснована іншими юр особами і тд тп кінця краю не видно - ну чеесно знаю засновників але далеко не всіх і номери їхніх паспортів мені не відомі ))

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
\\П.С. Про моторолу , то був жарт.

вибачаюсь сприйняв вас за фінлі - подумав що ви серйозно ))

Offline Sudar

• Hero Member
\\П.С. Про моторолу , то був жарт.

вибачаюсь сприйняв вас за фінлі - подумав що ви серйозно ))

Ніхто Вас так не розуміє, як я.
Самому по юрикам на наступному тижні туди пертися.