Автор Тема: Безпринципність чи закомплексоване малоросійство?  (Прочитано 4444 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Маю питання до тих, хто пише тут двома мовами - українською і кацапською.

Ви це робите, щоб показати тут свою вправність в кацапській як ознаку вашої софістикованості та інтелектуальної вищості? Адже можна писати лише українською, особливо в світлі подій останнього року.
 Я наприклад володію кацапською не гірше вас (принаймні не плутаюся в закінченнях неозначеної форми дієслова і третьої особи множини і однини), але не пишу і не збираюся писати нею.

Якщо вмієте писати українською, то чому не писати лише нею на умовно українському форумі?

Чесно кажучи, нагадує “кугутів“, які по двох роках служби в армії поверталися до своїх відтепер “дєрєвєнь“ і на всю штокали і какали.
« Останнє редагування: Квітня 12, 2015, 06:09:59 18:09 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline jia

• Hero Member
Маю звернутись тут до ти, хто тужить за ненькою і не платить їй податки, хоча може водночас тужити і примножувати достаток країни...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Маю звернутись тут до ти, хто тужить за ненькою і не платить їй податки, хоча може водночас тужити і примножувати достаток країни...

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
:weep: :smiley24: :smiley24: :smiley24: :Prapor2:
Mocsia delenda est

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
АААА мовосрач! Не, в Пасху не буду. :lol: Кот у тебя мама папа на каком языке говорили?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
АААА мовосрач! Не, в Пасху не буду. :lol: Кот у тебя мама папа на каком языке говорили?

нявкали , наче кацапи. він же кіт ... але писали виключно українською :Prapor2:
Mocsia delenda est

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Коте, знову мовосрач розводимо?

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM

Клип отличный. А тема говно.
Втiм - всix з Великоднем!
 :smiley15:

Sapere aude

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Між іншим, це принципове питання, яке багато що пояснює. Але відповіді від вас нема, панове.
В 1990-му казали - ніззя так сразу, дайтє нам лєт 10 і Україна пєрєйдьот на мову. Сначала - іканоміка. Вот єйо паднімєм і тада на мову пєрєйдьом.
А треба було навпаки... :smilie7:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Між іншим, це принципове питання, яке багато що пояснює. Але відповіді від вас нема, панове.
В 1990-му казали - ніззя так сразу, дайтє нам лєт 10 і Україна пєрєйдьот на мову. Сначала - іканоміка. Вот єйо паднімєм і тада на мову пєрєйдьом.
А треба було навпаки... :smilie7:

... як, власне, і зробили криваві прибалти. Скільки завивань було, скільки заламувань рук, але люди таки мають результат, на відміну від.

Offline bernie

• Hero Member
  • 
Маю питання до тих, хто пише тут двома мовами - українською і кацапською.
Якщо вмієте писати українською, то чому не писати лише нею на умовно українському форумі?

Кіт, а нахуя ти тут англійською пишеш, чи англійською можна, а кацапською нє?
П卐ТЛЕР Х☭ЙЛО

Offline Spot

• Hero Member
Фаріон в котячій шубі.

P.S. Я чогось був певен, що воно таки мудріше, ніж виявилось. :smilie8:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Але відповіді як не було так і нема. Хоча питання було конкретне. Типово “кугутяча“ реакція.  :smilie7:
« Останнє редагування: Квітня 13, 2015, 07:39:30 19:39 від Feral Cat »

Astronaut

• Гість
Але відповіді як не було так і нема. Хоча питання було конкретне. Типово “кугутяча“ реакція.  :smilie7
Ти до кого конкретно звертався? Я пишу двома мовами, наприклад. Твоя англійська, як я вже помітив, в хуй мені не вперлася за рівнем, хоча я й не живу в штатах. Поїхав звідти десять років тому. То й що ти мав мені сказати? Чи так просто знову срач розвести? :smilie7:
« Останнє редагування: Квітня 14, 2015, 12:45:28 00:45 від Astronaut »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Срач як правило розводять мої опоненти позаяк вони неспроможні вести дискусію. Питання, що я його задав, є світоглядним і таким, що пояснює багато в чому поведінку сучасних українців. Скажімо, якщо ти такий тримовний, то що тебе мотивує на спілкування в Україні мовою кацапів і хуйла за нинішніх обставин? Невже настільки відсутнє почуття елементарної людської гідності і національного гонору? Чи таки мала рацію польська шляхта свого часу, називаючи подібний тип собачою кров“ю і лайдаками?
Сумно все це...

Offline yg10

• Full Member
Я пишу двома мовами тому що ще 60ті роки минулого сторіччя мене навчили, що, по можливості, треба звертатися до людини, на тій мові, котру вона краще розуміє.
Навчили мене люди в яких рідна мова українська.

Astronaut

• Гість
Срач як правило розводять мої опоненти позаяк вони неспроможні вести дискусію. Питання, що я його задав, є світоглядним і таким, що пояснює багато в чому поведінку сучасних українців. Скажімо, якщо ти такий тримовний, то що тебе мотивує на спілкування в Україні мовою кацапів і хуйла за нинішніх обставин? Невже настільки відсутнє почуття елементарної людської гідності і національного гонору? Чи таки мала рацію польська шляхта свого часу, називаючи подібний тип собачою кров“ю і лайдаками?
Сумно все це...
Я вже відповів - це просто ознака вихованості. Як би я був відомим діячем, або службовцем, то ти ще б мав якуюсь рацію доїбатися, а тут на форумі йдеш лісом. На думку польскої шляхти мені плювати. Моя гідність не дозволяє ставитись до тебе з пошаною тільки через те що ти говориш українською. Второпав, емігрант?  :smilie7:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Я пишу двома мовами тому, що вважаю російськомовних громадян такими ж українцями, як і україномовних. Між тим категорично за те щоб розвивати українську мову і вважаю, що державною  повинна бути тільки українська мова.

Але якщо бути відвертим, то кугутів найбільше зустрічав в середовищі канадських емігратів. Як вони кажуть : "Йа буду трошки говогити по укгаїнськи"  :gigi: Дуже люблять вони всіх вчити жити, бо вважають, що пожертувавши двайцять пять долярів на україншьку революцію вони зробили величезний внесок в розбудову України.

Astronaut

• Гість
Але якщо бути відвертим, то кугутів найбільше зустрічав в середовищі канадських емігратів. 
Я чув вираз "канадійських" - за кілька годин прокинеться один "баняк" з Канади - хай розтлумачить  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тобто той факт, що кацапська - це мова окупантів (ніхто ж не буде сперечатися з тим що з кінця 27 ст. Україна є окупованою москалями) і вбивць типу Хуйла - нікого не бентежить? Тобто польська шляхта таки мала рацію.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я пишу двома мовами тому, що вважаю російськомовних громадян такими ж українцями, як і україномовних. Між тим категорично за те щоб розвивати українську мову і вважаю, що державною  повинна бути тільки українська мова.

Але якщо бути відвертим, то кугутів найбільше зустрічав в середовищі канадських емігратів. Як вони кажуть : "Йа буду трошки говогити по укгаїнськи"  :gigi: Дуже люблять вони всіх вчити жити, бо вважають, що пожертувавши двайцять пять долярів на україншьку революцію вони зробили величезний внесок в розбудову України.

Російськомовність українців - це ознака їх національної роздвоєності, упослідженості.
Он навіть кацап ФІлатов почав писати на фейсбуці українською. Як та Аглая Миколи Хвильового, який між іншим, теж відмовився від кацапської мови.
Отже комплекс неповноцінності і глибоко закорінений “сором“ за власне “подлоє проісхождєніє“ і є причиною двомовності пересічного “нащадка славних козаків“?

Offline slonyara

• Jr. Member
  • **
Все простіше
« Reply #21 : Квітня 14, 2015, 04:54:12 16:54 »
Все простіше. Іноді у них є настрій "напружуватися" українською, іноді нема. Наслідок так званої двомовності. Знаю, бо сам таким був.
Зкацапились, щоб вижити. Нове покоління відродить націю.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Тобто той факт, що кацапська - це мова окупантів (ніхто ж не буде сперечатися з тим що з кінця 27 ст. Україна є окупованою москалями) і вбивць типу Хуйла - нікого не бентежить? Тобто польська шляхта таки мала рацію.

Чи значить використання французької мови в Канаді окупацію цієї країни французами чи  навпаки використання англійської говорить про окупаціїю французьких колоній  ?

"У 1867 році, була створена Канадська конфедерація (сучасна Канада), яка згодом об'єднала усі британські колонії Північної Америки. Квебек увійшов до Конфедерації на правах окремої провінції. Слід зазначити, що значна частина квебекського суспільства виступала проти входження провінції до Канади — частково з економічних, але переважно — з національних міркувань." (с)

Якщо ми говоримо про сучасну Україну, яка проголосила незалежність в 1991, то російськомовні громадяни юридично виступають такими ж громадянами-заносновниками України, які франкомовні засновники Канади. Але тим не менше я погоджуюсь з категоричною необхідністю якнайширшого впровадження української мови в державі, проте агресивна політика проти російськомовних громадян є недалекоглядною.

« Останнє редагування: Квітня 14, 2015, 05:31:43 17:31 від OlegSky »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тобто Україна - аналог Канади, а українці - це такі собі індіанці? Перш ніж тягти такі “аргументи“, думайте...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Тобто Україна - аналог Канади, а українці - це такі собі індіанці? Перш ніж тягти такі “аргументи“, думайте...
Та ні. То ви думайте називаючи індіанців такими собі ? Ви расист ?  Україна - постколоніальна країна. Подобається це вам чи ні. І метрополія була російськомовною. Чи вам нагадати чому  українці емігрували в Канаду, а не розбудовували власну країну ?

« Останнє редагування: Квітня 14, 2015, 05:35:06 17:35 від OlegSky »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тобто раз метрополія була кацапська, то це є виправданням для сучасних украінців які страждають на комплекс неповноцінності і геть позбавлені національного гонору?

Offline rZ0

• Hero Member
Я пишу двома мовами тому, що вважаю російськомовних громадян такими ж українцями, як і україномовних.
Ви вважаєте що російськомовні громадяни настільки погано знають українську що не зможуть зрозуміти написаного?

Astronaut

• Гість
Тихо сам з собою... Яке там століття?  :smilie7:

Offline Tvladrat

• Hero Member
Что такое "кацапська мова"?

На який мові твій нік?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Кацапська - від слова кацапи. Дехто називає її ще російською або ж русскім язиком.
Мій нік - англійською, але проблема англійської в Україні не стоїть.
Втім, не бачу відповіді на моє запитання.