0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.
То заклик до фізичної нейтралізації, тобто вбивства відомого політика, кандидата в Президенти України?Модератори, ви то бачили?
Так. Підтримую!
Цитата: Taras.ua від Квітня 08, 2014, 02:34:21 14:34Так. Підтримую!Що підтримуєш?
Цитата: Wiktor від Квітня 08, 2014, 02:36:17 14:36Цитата: Taras.ua від Квітня 08, 2014, 02:34:21 14:34Так. Підтримую!Що підтримуєш?Здогадайся.
Заклик до вбивства відомого політика, кандидата в Президенти України?
Цитата: Wiktor від Квітня 08, 2014, 02:41:26 14:41Заклик до вбивства відомого політика, кандидата в Президенти України?перстом укажи где тут "Заклик до вбивства відомого політика"
можна лише повною нейтралізацією Тимошенко. В будь-який спосіб, методи тут значення вже не мають.
Адміністрація форуму може вважати це моє питання офіційним. Скріншот я зробив, якщо не будуть приняті міри, то я звернусь в СБУ.
Wiktor, я надеюсь, что ошибку в написании моего ника ты сделал случайно. даю пять минут на исправление потом приму меры "за оскорбление модератора"
Цитата: Дрейк від Квітня 08, 2014, 02:53:21 14:53Wiktor, я надеюсь, что ошибку в написании моего ника ты сделал случайно. даю пять минут на исправление потом приму меры "за оскорбление модератора"ДобреНадіюсь, я отримаю відповіді на мої питання і міри будуть прийняті.Бан на месяц за оскорбление модератора
Надіюсь, я отримаю відповіді на мої питання і міри будуть прийняті.Бан на месяц за оскорбление модератора
Цитата: Wiktor від Квітня 08, 2014, 02:29:08 14:29То заклик до фізичної нейтралізації, тобто вбивства відомого політика, кандидата в Президенти України?Модератори, ви то бачили?я не модератор, але бачив.Так. Підтримую!
Бан на месяц за оскорбление модератора
Что должно быть у человека в мосХу, что бы поставить знак равенства между "нейтрализовать" и "устранить физически" в тексте ТС?
Вітя з Лемберга це реально пєздєтс.
Класно, модератор!Якби ще так сепаратистів упаковували в Україні, як Дрейк бютіка, був би в країні повний порядок.