Автор Тема: Цікава стаття від “Дня“ - “Дипломатичний котел“  (Прочитано 989 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Особливо що стосується відмови від Женевського формату.
Мені цікаво, чи від нього відмовилися з подачі американців, чи ні? Якщо ні - то це надзвичайний пройоб українського керівництва. І схоже саме так і було, якщо пригадати досить роздратовану реакцію американців на Мінськ-1.

http://www.day.kiev.ua/uk/article/podrobyci/dyplomatychnyy-kotel

Володимир ОГРИЗКО, екс-міністр закордонних справ України:

— Я з самого початку дивувався: чому ми відмовились від першого «женевського формату», який, на мою думку, був найбільш адекватним. З одного боку були цивілізовані країни, які мають демократичні цінності — країни ЄС, США й Україна, а з іншого боку була країна-агресор, яка поділяє завойовницькі імперські цінності. Все було зрозуміло і дієвість того формату була б значно більшою, аніж будь-якого іншого. Але з невідомих для мене причин все це поступово перетворилося в «мінський дипломатичний котел».
If you are going through hell, keep going.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
ФБ
Олексій Подольський
11 год. · Змінено ·
Чому Порошенко відправив на переговори з Росією САМЕ Кучму?
Те, що Кучма, м’яко кажучи, просто не найкращий перемовник Петро Олексійович знав не з чуток, адже сам був дипломатом.
Так само Порошенко чітко усвідомлював, що довіра до цього політика в Україні наближається до абсолютного нулю.
Такий самий репутаційний нуль становить Кучма і для наших західних партнерів (для багатьох він взагалі «руконепотискаємий»), якщо звісно не брати до уваги утриманців родини Кічми-Пінчука на кшталт Кваснєвського.
Так само для Порошенко не були таємницею і корупційні зв’язки, і бізнесова залежність Кучми від того ворога, з яким посилали говорити кандидатуру, яку свого часу визначали в українські президенти саме в кабінетах Кремля.
Навіщо ж Порошенко свідомо ставив під удар свій власний імідж – начебто ж не дурний?
Версій – скільки аналітиків. Найвірогідніших – дві.
Перша: Путін з позиції сили сам вибирав з ким зручніше говорити його представникам. Мовляв, з іншими взагалі говорити не буду. Таке буває в дипломатії – для цього і існує механізм агреману послів. Тим більше Путін полюбляє у власній дипломатії символічні приниження. Наприклад, Меркель - собакою, а у цьому випадку: всю Україну – Кучмою.
Друга: Кучма (не без вказівки з Кремля) сам себе призначив на переговори. Адже не виключено, що за часів своїх повноважень здобув такі СУТТЄВІ важелі впливу на шию Петра Порошенка, що зараз наш президент просто не може відмовити старому не лише особисто, а й прихопити з собою на переговори навіть одіозного Медведчука.
Здається інші версії будуть лише варіаціями цих двох.
А як думаєте Ви?
Батя, мы стараемся ...

Offline Старый Грек

• Hero Member
ФБ
Олексій Подольський
11 год. · Змінено ·
Чому Порошенко відправив на переговори з Росією САМЕ Кучму?
Те, що Кучма, м’яко кажучи, просто не найкращий перемовник Петро Олексійович знав не з чуток, адже сам був дипломатом.
Так само Порошенко чітко усвідомлював, що довіра до цього політика в Україні наближається до абсолютного нулю.
Такий самий репутаційний нуль становить Кучма і для наших західних партнерів (для багатьох він взагалі «руконепотискаємий»), якщо звісно не брати до уваги утриманців родини Кічми-Пінчука на кшталт Кваснєвського.
Так само для Порошенко не були таємницею і корупційні зв’язки, і бізнесова залежність Кучми від того ворога, з яким посилали говорити кандидатуру, яку свого часу визначали в українські президенти саме в кабінетах Кремля.
Навіщо ж Порошенко свідомо ставив під удар свій власний імідж – начебто ж не дурний?
Версій – скільки аналітиків. Найвірогідніших – дві.
Перша: Путін з позиції сили сам вибирав з ким зручніше говорити його представникам. Мовляв, з іншими взагалі говорити не буду. Таке буває в дипломатії – для цього і існує механізм агреману послів. Тим більше Путін полюбляє у власній дипломатії символічні приниження. Наприклад, Меркель - собакою, а у цьому випадку: всю Україну – Кучмою.
Друга: Кучма (не без вказівки з Кремля) сам себе призначив на переговори. Адже не виключено, що за часів своїх повноважень здобув такі СУТТЄВІ важелі впливу на шию Петра Порошенка, що зараз наш президент просто не може відмовити старому не лише особисто, а й прихопити з собою на переговори навіть одіозного Медведчука.
А як думаєте Ви?
Я так думаю, что рассуждения о Кучме. о том, что он хреновый переговорщик и прочее - высосаны из ольгинского члена.

Offline entp

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
...херня покоцана...
А як думаєте Ви?
Я так думаю, что рассуждения о Кучме. о том, что он хреновый переговорщик и прочее - высосаны из ольгинского члена.

погоджуюся.

а яка роль в цьому процесі махновця?

Offline div

• Ветеран форума

http://www.day.kiev.ua/uk/article/podrobyci/dyplomatychnyy-kotel

статья кг/ам
уровень аналитики наших "экспертов" традиционно находится ниже плинтуса

Кому непонятно что Кучма на минских переговорах исполняет роль говорящей головы? Нашим "экспертам". Они предлагают послать туда какое нибудь официальное лицо даже самого мелкого ранга? Браво, Путин аплодирует стоя.

Огрызко видимо совсем "поехал" от безделья

"Володимир ОГРИЗКО, екс-міністр закордонних справ України:

— Я з самого початку дивувався: чому ми відмовились від першого «женевського формату», який, на мою думку, був найбільш адекватним.
....
Нас не залишили наодинці з агресором, проте існує тенденція Заходу якнайшвидше його умиротворити та про все забути."

Если он сопоставит эти две фразы сказаные им самим с промежутком в несколько секунд то перестанет удивлятся "почему Украина оказалась".
А учитывая тот факт что Обама уже год категорически избегает встреч с Путиным то и последнему идиоту понятно почему "Украина отказалась".
А чтоб уже и микроцефалам стало понятно напишу - потому что ОБАМА НЕ ХОЧЕТ ВСТРЕЧАТСЯ С ПУТИНЫМ!

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Пацаны, не советую сильно светится , потому что даже микроцефалам ясно - если твой кумир Кучма, зарплату тебе платит Медведчук.
Батя, мы стараемся ...

Offline div

• Ветеран форума
Я смотрю у некоторых на почве третьего майдана шифер уже не шуршит, а гремит и трещит

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Я ж говорю, не пались - третий майдан, кредитный майдан - любимые детища Мудачука.
Батя, мы стараемся ...

Offline serginio

• Ветеран форума
Пацаны, не советую сильно светится , потому что даже микроцефалам ясно - если твой кумир Кучма, зарплату тебе платит Медведчук.

1. на супі немає поціновувачів кучми
2. на супі немає тих кому платить зарплату медведчук
3. ДО ЧОГО пост махновця??

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ви обговорюєте другорядні речі. Ключове питання - чому відмовилися від Женевського формату і подалися до Мінська?
If you are going through hell, keep going.

Offline serginio

• Ветеран форума
Ви обговорюєте другорядні речі. Ключове питання - чому відмовилися від Женевського формату і подалися до Мінська?

питання - ХТО відмовився?
варіант що хуйло сказало ідіть на хуй я в женеву більше не приїду не розглядається?

Offline div

• Ветеран форума

питання - ХТО відмовився?
варіант що хуйло сказало ідіть на хуй я в женеву більше не приїду не розглядається?

Та материал это типичный пример суженого сознания. Либо неумышленно (писатель дурак), либо умышленно (манипуляция)
Украинская сторона представленно единственним игроком и, естественно, только она и ответственна
А игроков кроме нас еще минимум три - Россия, Штаты, ЕС. Молчу о том что ЕС неоднороден