Кирилл Фролов23 мин. · Звонок из Новороссии.Позвонили из Николаева!Более 10 раненых, хунта ведет массовый отстрел русских, Есть первые убитые.Ребята просили передать: "Мы умираем за Веру Православную,
Між іншим це не смішно. Ці дебіли завтра почнуть стріляти в Харкові, або Донецьку зі словами "ето вам за наших в Ніколаєвє"
А тіпа так якщо в них буде найменша можливість то тіпа не будуть?
Що у вас ботансько-віктімна психологія?
Ніхто і ніколи не зупинив гопніка демонстрциєю слабкості і трусості, навпаки це лише провокує агресію.
Ні, я радію за Миколаїв. Втім, як на мене, святкувати перемогу зарано навіть у Миколаїві. Дивлячись як москалі протиставляють себе у боротьбі проти українців, констатую, вони тупо копіюють все, що ми робимо, правда у збоченій формі.
Це почалося у 2004 році з помаранчових стрічок - після цього вони додали на помаранчові стрічки чорні смужки, вийшли типу георгієвські з тих пір так і носяться з ними.
Мітинги та наметові містечка після Помаранчової революції у русофілів також перетворились на якийся фетиш.
А після останніх революційних подій подивіться як діють контрреволюціонери. Йде збочене копіювання: тотальні балаклави, закриті обличча в бойовиків; захоплення адмінбудівель "так само як у Києві та на Західній"; бігом позвозити шини (навіщо?), навіть демонстративно столи ставлять та бутерброди мажуть через 20 хвилин після захоплення будівлі (втім чогось на вулиці).
Таке враження, що в русофілів спрацьовує внутрішня установка: "раз вони так роблять, то і ми так будемо робити".
Тому я просто застерегаю, завтра ці русофіли почнуть стріляти "за ребят в Николаеве".
І саміх Миколаївців я б теж застеріг, розслаблятись зарано. Гастролери днями можуть нагрянути, щоби вбивати "бандерівців", "правосеків", а такі для них будуть усі хто за Україну, у кого буде жовто-блакитна стрічка, чи той хто розмовлятиме українською.
Просто будьте готові. От і все. І хай береже нас всіх Господь.