0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Блін - от ви знущаєтесь чи що ?! Яка "модернізація армії" за місяць, при тому, що самої армії як такої немає, а грошей в бюджеті немає і боргів на два річних бюджета? Ваше питання з тої ж серії що і "А чому ніхто у владі не займається організацією ураїнської експедиції на Марс, вже 45 днів при владі ?"
Я не знущаюся. Я прямо кажу, що в новій владі навіть НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ не стоїть таке питання. Чому?
Цитата: Ivan_Ivanovich від Квітня 07, 2014, 05:52:09 05:52Я не знущаюся. Я прямо кажу, що в новій владі навіть НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ не стоїть таке питання. Чому?"На порядку денному" в них лише одне - втриматись при владі щоб "контролювати потоки". При владі ті самі люди, того самого сорту що і всі попередні 23 роки. Вони раніше займались армією ? То якого рожна їм зараз тим займатись?! Юля перед минулими виборами розповідала про "професіну армію" - лише це показує, який рівень аналітики та розуміння суті справ там в них. Вони навіть не знають, що таке "професійна армія", що таку розкіш можуть собі дозволити лише дві країни в цілому світі - США та Великобританія...
Цитата: Ronin від Квітня 07, 2014, 05:36:56 05:36Блін - от ви знущаєтесь чи що ?! Яка "модернізація армії" за місяць, при тому, що самої армії як такої немає, а грошей в бюджеті немає і боргів на два річних бюджета? Ваше питання з тої ж серії що і "А чому ніхто у владі не займається організацією ураїнської експедиції на Марс, вже 45 днів при владі ?"Я не знущаюся. Я прямо кажу, що в новій владі навіть НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ не стоїть таке питання. Чому?
Иван Иваныч, я так понимаю, Вы - крупный специалист (судя по Вашим веткам от гинекологии до космоса) напишите, что и как - конкретно - можно было модернизировать за МЕСЯЦ, если и сама армия и вся страна разграблены. Ваши конкретные предложения. Спасибо.
про закупівлю танків, збільшений бюджет на армію і мобілізацію у цій гілці можна писати?чи тільки владу лаяти
Цитата: optimist від Квітня 07, 2014, 10:17:47 10:17про закупівлю танків, збільшений бюджет на армію і мобілізацію у цій гілці можна писати?чи тільки владу лаятиТа мля нехай форму закуплять! Парашути для десантників, вертоліт для десантників. Кажуть, що один вертоліт облітає всю неньку, щоб по черзі здійснити тренувальні десантування. Я не вірю, але коли тобі це каже вчорашній начбат десантників, то що залишається робити.
Я удивлялся почему НИКТО из новой власти не занимается модернизацией армии... И даже В ПОВЕСТКЕ ДНЯ у нынешней власти эта тема не стояла... И вот дождались, когда эта армия опять нужна... И что изменилось за 45 дней?
Иван Иваныч, я так понимаю, Вы - крупный специалист