0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Цитата: Маковій від Квітня 07, 2014, 03:38:27 03:38Хєрасє шуточки...Адміне. А можна якось без оцих хі-хі відповісти - де зараз хоститься СУП?Якщо тебе не напрягає що в Росії, тобто під повним контролем ФСБ, то для багатьох це категорично неприйнятно.Мене не напрягало.Ви погано думаєте про ФСБ. Якщо їм буде потрібна БД, вони її дістануть і в Голандії, я чогось так думаю.
Хєрасє шуточки...Адміне. А можна якось без оцих хі-хі відповісти - де зараз хоститься СУП?Якщо тебе не напрягає що в Росії, тобто під повним контролем ФСБ, то для багатьох це категорично неприйнятно.
TransIP B.V.Schipholweg 9B2316 XB LeidenNL
Цитата: мабуть від Квітня 07, 2014, 03:53:22 03:53TransIP B.V.Schipholweg 9B2316 XB LeidenNL.. ну так - аддресс для фсб куда за базой приходить - диск будет на тарелочке с голубой кайомочкой - спросить на ресепшене ((:
что ж, админ слово сдержал - переезд хостинга выполнил, за что спасибо
Цитата: qwest від Квітня 07, 2014, 10:21:16 10:21что ж, админ слово сдержал - переезд хостинга выполнил, за что спасибо Обіцяв до кінця тижня, і як Єльцин в останні хвилини року, так і тут в останні хвилини тижня, переїхали.
Кстати, многие на том же ФУП-е отказывались переходить сюда до смены хостинга. Теперь можно бы было им сообщить.
Добре , що переїхали. Навіщо - а щоб москалі не дотягнулися Питання - а гроші вже здавати не треба? Якщо треба - куди слати?
А що зі зміною назви ? Так "суп"ом і залишимось?
Сменіл, сменіл. Токо накуя єто всё было надо - лично я не знаю.
Цитата: Via від Квітня 07, 2014, 10:42:57 10:42Добре , що переїхали. Навіщо - а щоб москалі не дотягнулися Питання - а гроші вже здавати не треба? Якщо треба - куди слати?давайте поживемо тиждень, адмін оцінить потребу в ресурсах - тоді і запропонуємо варіанти.
Цитата: entp від Квітня 07, 2014, 10:45:21 10:45Цитата: Via від Квітня 07, 2014, 10:42:57 10:42Добре , що переїхали. Навіщо - а щоб москалі не дотягнулися Питання - а гроші вже здавати не треба? Якщо треба - куди слати?давайте поживемо тиждень, адмін оцінить потребу в ресурсах - тоді і запропонуємо варіанти.уГУ . Бо знати , що у тебе є Хазяйка чи Хазяїн - це одне . а бути співвласником - зовсім інше . Хоча б і 0,001 відсотка . .
Цитата: Знак від Квітня 07, 2014, 10:41:21 10:41А що зі зміною назви ? Так "суп"ом і залишимось?А чим ця назва не подобається?
Цитата: Елена від Квітня 07, 2014, 10:45:56 10:45Цитата: Знак від Квітня 07, 2014, 10:41:21 10:41А що зі зміною назви ? Так "суп"ом і залишимось?А чим ця назва не подобається?Та воно СУП - якось по - дитячому . І ще і індексується погано. - через пошуковики знайти неможливо. Зрештою , можу опитування забабахати. І одразу всі питання знімуться .
А тут не можна викласти? Вже є люди, які щось пропонують, тут прямо і кажуть. Поки що нічого конкретного, новини, rss ітд, Але ж пропонуюсть.А щодо лічки - ну так в лічку й пиши.
Бизнеспланы прилюдно не обсуждают,сорри. В том числе разнообразные рекламные.Я отправил предложение пообщаться к вам на почту.
Гроші треба буде здавати, якщо СУП перетвориться на велечезний інтернет-проект з купою сервісів. Поки що це - лише форум, тому йому вистачає невеличкого хостінгу за невеличкі гроші.
Мене чогось не напрягав.
Цитата: admin від Квітня 07, 2014, 03:24:24 03:24Мене чогось не напрягав.бо ти коцап і тебе нада різати