Я вважаю, що до Криму потрібно вести політику блокади
- електроенергія по максимально можливим цінам, у разі відмови відключення
- вода те саме
- максимальні проблеми на кордоні, особливо для росіян
-обмежити рух поїздів
- спецподаток на турпоїздки
- ніяких перечислень на пенсії та соцвиплати
- заборона відвідування іноземцями Криму без дозволу українських органів
- перехоплення іноземних суден які заходили до кримських портів та накладення великих штрафів
і т.д.
я вважаю, що лише це в майбутньому допоможе повернути Крим.
Unic,
з усією повагою до вас. Половину ваших пунктів виконати не можна, a другa тільки затвердить ВСІХ кримчан у думці що Україна - фашистська країна.
Успішна Україна, інтегрована в Європу єдиний метод повернення Криму.
там нема ні одного пункту який не можна виконати.
ви дуже наївний, а це населення буде користуватися такою слабкістю, брати другу пенсію та плювати вам в очі.
- електроенергія по максимально можливим цінам, у разі відмови відключення
- вода те самеПо-перше Це фашізм та неповага до українців Крима. По-друге, де брати газ для населення України?
- максимальні проблеми на кордоні, особливо для росіянЗустрічайте братів із Росіі, які працюють там. Скільки -2-3 мільйона?
-обмежити рух поїздівВже. Треба закон про окуповану теріторію
- спецподаток на турпоїздки
Хто туди поїде зараз? А якщо поїдуть, воні зроблять так що Україна і знати не буде
- ніяких перечислень на пенсії та соцвиплатиЗнову це фашізм та неповага до українців Крима. Як приклад: Сталін: Кто попал ілі бил под окупаціей - ВРАГІ. За шо ви їх наказати бажаєте?
- заборона відвідування іноземцями Криму без дозволу українських органівЯкій дурень туди полізе? Іноземці самі говорять своїм громодянам - не їдьте, буде погано.
- перехоплення іноземних суден які заходили до кримських портів та накладення великих штрафівЧім? Одним Сагайдачним? проти всього ЧФ? Є міжнародне право. Якщо вистачіть духу то треба обнуліти коди портів і все.
Ви фантазуєте, ніхто не плює мені в очі. Я вас запевняю
Путін вирішів допомогти нашим пенсам в Криму і платити другу пенсію. Хто йому лікар?