Автор Тема: У Раді хочуть позбавити мандатів Колесніченка і Ко  (Прочитано 958 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline dk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
У Раді хочуть позбавити мандатів Колесніченка і Ко
Голова Верховної Ради, в.о. глави держави Олександр Турчинов доручив регламентному комітету підготувати проект постанови про позбавлення депутатських повноважень парламентаріїв за вихід з українського громадянства. Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради в п'ятницю в Києві.

"Давайте відразу дамо доручення регламентному комітету підготувати проект постанови щодо позбавлення депутатства людини , який вийшов з громадянства . Це є підставою конституційним, наскільки я знаю . А ми це організуємо , що стосується адміністрації президента" , - заявив він, у відповідь на заяву ВО "Свобода" Олега Тягнибока про те , що є підстави позбавити українського громадянства народного депутата Вадима Колесніченка.

"Як таке може бути , коли таке собі народний депутат дозволяє ... хвалитися , що він вже нібито отримує російське громадянство і йому абсолютно наплювати на Україну і на парламент" , - заявив Тягнибок на засіданні погоджувальної ради.

При цьому політик підкреслив: "Я думаю, що ця заява Колесніченка є достатньою підставою для того, щоб гідно з законами і Конституцією України позбавити таких негідників українського громадянства і не тільки його, а й багатьох інших".

Нагадаємо, Вадим Колесніченко нещодавно заявив, що більше не є членом Партії регіонів і вважає себе громадянином Російської Федерації.

http://tyzhden.ua/News/106770

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Неужели ему рожу так никто и не начистит за то что он натворил?
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Колесніченка вже написав заяву про складання повноважень нардепа - десь в ҐуҐл+ вчора бачив скан  :smilie7:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Geo

• Ветеран форума
И Царева бы туда...следом.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Сегодня на Украинской службе радио Свобода был  этот хрен кучерявый...Бойко.
Он откровенный враг Украины и такую херню несет, что место ему в каталажке.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Astonished

• Full Member
Ну от.
Утыски русскоязычного Гадика налицо  :weep: