174 Гостей, 149 Користувачів (14 Схованих)
Це звичайно Ваше право, піти , чи лишитись, але хіба можна казати, що цей форум ніхто не читає?
Я маю інші критерії .Я дивлюсь вперед. І я бачу . що якщо ми будемо тягятись з ФУПом (не тим що зараз , а тим , який може бути , якщо Притула ним займеться - з реєстрацією і нормальною модерацією) - то у СУПа не буде шансів . Чому Притула написала про індексацію? та тому що фУП - розкручений ресурс. А що у нас на СУПі робиться для розкрутки ? Я он в адмінці гілочку відкрив . Про нормальну назву ресурсу . Хтось відреагував?
Наскільки я розумію, то моніторинг якоїсь думки проводиться в тому числі і за кількістю відвідувань та постів ресурсу. Ось чому штабні боти росіяни рвуться на ФУП. Можливо СУП зараз і не має такого високого рейтингу, але й говорити, що це нуль також не можна. Інакше Притула так би не хвилювалась.
Так і є.
А що до штабних ботів то і сюда вони рвуться аж бігом.
Причому вже пару днів тому почали проходити не дешеві бригадники які лише спамити і срати вміют, але були набагато більш толкові і грамотні.
Та і зараз в принципі ще всіх не знешкодили, лише самих агрессивних і відвертих.
І кожен день рееструються нові.
Ну і наші рідні українські штабні боти, від різних партій, так само вже обживаються на форумі.
Від дешевеньких всім відомих троллей, любителів засирати форум,(з чим успішно вдається боротсь), до досить грамотних і професійних, яких навіть часом цікаво почитати.