0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Я уже писал, что в немецкой прессе была оценка вариантов развития Украины.Самый оптимистичный вариант назывался "Автобан" - быстрые реформы и перспектива членства в ЕС к 2030 году.Так вот в этом плане одним из пунктов были инвестиции в ІТ-сектор и туризм...
Угу...сельское хозяйство и переработка типа фрицы не рассматривают.
до того часу або ішак помре або шейх
Дуже хочеться вірити.Віримо з 2004, але поки що не виходить. Нарешті вже треба починати щось робити насправді.
Цитата: кноп від Квітня 03, 2014, 03:58:35 15:58Угу...сельское хозяйство и переработка типа фрицы не рассматривают.Якщо Україну бачaть в ЄС, то там с/г - це дотації, дотації, й дотації. Очевидно, що німцям (які ці дотації головно платять) це не потрібно.
Цитата: svit від Квітня 03, 2014, 03:59:01 15:59Дуже хочеться вірити.Віримо з 2004, але поки що не виходить. Нарешті вже треба починати щось робити насправді.Я IT специалистМои знакомые работают уже несколько лет в фирмах выполняющими Западные заказы.Не знаю у кого , что, не выходит
Цитата: polemistes від Квітня 03, 2014, 04:06:46 16:06Цитата: кноп від Квітня 03, 2014, 03:58:35 15:58Угу...сельское хозяйство и переработка типа фрицы не рассматривают.Якщо Україну бачaть в ЄС, то там с/г - це дотації, дотації, й дотації. Очевидно, що німцям (які ці дотації головно платять) це не потрібно.угу....к 2030....(возьмём самый песемистический фариант)....ну,если конечно войны не будет и какойто болячки.сколько там людей будет на планенете.....их Германия кормить будет
Я IT специалистМои знакомые работают уже несколько лет в фирмах выполняющими Западные заказы.Не знаю у кого , что, не выходит
+1. І основним стимулом розвиту ІТ в україні є (крім зарпалт звісно ж) те, що цей бізнес не має кордонів, його не можливо віджати, його не можливо контролювати в такій мірі,як інші галузі, йому майже не потрібно ресурсів, окрім людських.Тобто держава при всьому бажанні завалити цей бізнес як і сві інші, тупо не може. А це і є причина такого бурного розвитку.
Цитата: dk від Квітня 03, 2014, 04:10:40 16:10Я IT специалистМои знакомые работают уже несколько лет в фирмах выполняющими Западные заказы.Не знаю у кого , что, не выходитЗагалом, не створюється прозорих умов, нема технопарків, нема спеціальної освіти.Те що окремі фірми мають західні замовлення, це дуже добре, але треба розвивати галузь в цілому. Та не тільки IT.
Цитата: svit від Квітня 03, 2014, 03:59:01 15:59Дуже хочеться вірити.Віримо з 2004, але поки що не виходить. Нарешті вже треба починати щось робити насправді.У Харкові, нарешті, запрацював завод ім. Малишева.
Цитата: Задармапродавши від Квітня 03, 2014, 04:23:32 16:23Цитата: svit від Квітня 03, 2014, 03:59:01 15:59Дуже хочеться вірити.Віримо з 2004, але поки що не виходить. Нарешті вже треба починати щось робити насправді.У Харкові, нарешті, запрацював завод ім. Малишева.Танки??
Дуже на це сподіваюсь. Тим більше, навіть зараз, без будь-якої підтримки державної, галузь процвітає. А стосовно освіти - так програмісти і так переважно самі вчаться. і успішно наразі, так що це не головна проблема тут