Мене зераз одне не дає спокою.
Пам`ятаєте, у 2004 році під час першого Майдану в Києві році взяли двох офіцерів ГРУ у автомобілі, вщент наповненому вибухівкою біля штабу Ющенка ? Тоді теж публічно про це сказали, сказали що готувався вибух, що якби йо..нуло, то зруйнувало би квартал житлових будинків в самому центрі Києва (там здається чи не пів-тони С4 було!). Причому що саме цікаве, що тоді сказали - що наша
славне сране СБУ про цю операцію
знало, але нічого не робило. Врятувало те, що про це взнала американська розвідка (!) - і по неофіційних каналах звернулась до нашого СБУ, тіпа - пацани, ви чо, вас зараз будуть підривати нахрен у столиці, робіть щось ! Тоді вже СБУ не було де дітись - і вони вислали наряд звичайних мєнтів (!), ППС -ників, які тіпа "випадково" звернули увагу на припарковану машину, запитали докумнети , побачили вибухівку - ну і понеслась, арештували тих двох російських офіцерів.
Не знаю, чи пам"ятаєте ви - але розголосу тоді було багато, мало не сам Ющенко цю всю історію росповідав, потім ще Ар`єв робив цілу годинну передачу про цю всю історію - де власне і прозвучали подробиці, що то фактично американці нас врятували.
Ну, я тоді, дурненький тішився як мала дитина - ото ми зараз Москві яйця затиснемо в лещатах, з таким аргументом - двома офіцерами і пів-тоною вибухівки ми усьому світові доведемо, хто сидить у Кремлі... Чекав місяць, чекав два, чекав пів-року - так, блін, і досі чекаю ! Більше про цю історію НІХТО не згадував - ні наша влада, ні наші курви-журналісти ! Всі як води набрали в рота...
Так от ж, малята - я ДУЖЕ боюся, що зараз з тими звинуваченнями в бік Росії може вийти така сама історія ...