0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.
Та невже? Здається всі персонажі з фото -- живі і здорові. А дехто до влади рветься. Під прикриттям тих самих, з ким на фото.
Те що в стартпості називається "рукописи не горять". А інтерв"ю з беркутівцем таки нафталін.
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:10:52 12:10Те що в стартпості називається "рукописи не горять". А інтерв"ю з беркутівцем таки нафталін.ну тобто коли вигідно то - не горятьа коли не вигідно - то нафталінЗРОЗУМІЛО
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:12:53 12:12Та невже? Здається всі персонажі з фото -- живі і здорові. А дехто до влади рветься. Під прикриттям тих самих, з ким на фото.А тимошенчиха - що, вже представилася апостолу Петру? Чи до влади не рветься? Таке враження, що ви або, перепрошую, ідіот, або троль.
А на фото біля Янука є Тимошенко? Я не помітив... Вибачте. ПС. А за особисті образи тут банять, чи штабних -- ні?Тобто, якщо я вас просто пошлю на йух, це нічого?
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:01:07 12:01Цьому інтерв"ю вже скоро два тижні. Питання -- навіщо тягти сюди нафталін?Дивне питання, враховуючи що сам ТС сюди притяг. Це навіть не нафталін, це вже археологічні розкопки.
Цьому інтерв"ю вже скоро два тижні. Питання -- навіщо тягти сюди нафталін?
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:37:32 12:37А на фото біля Янука є Тимошенко? Я не помітив... Вибачте. ПС. А за особисті образи тут банять, чи штабних -- ні?Тобто, якщо я вас просто пошлю на йух, це нічого?А вона хіба була в кабінеті міністрів при януку? От якби була, тоді б і на фото була, а так що за ідіотське питання?
Цитата: svit від Квітня 03, 2014, 12:10:22 12:10Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:01:07 12:01Цьому інтерв"ю вже скоро два тижні. Питання -- навіщо тягти сюди нафталін?Дивне питання, враховуючи що сам ТС сюди притяг. Це навіть не нафталін, це вже археологічні розкопки.робота є робота
Значить В кабміні у Янука Юля таки не працювала. Спасибі, хоч це визнали.А Пєтя таки працював. З цим ви згодні?В ЗЛОЧИННОМУ Кабміні під керівництвом Пахла.Пєтя -- маладєц, барєц і борцун, Станугарант!!!!!
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:37:32 12:37А на фото біля Янука є Тимошенко? Я не помітив... Вибачте. ПС. А за особисті образи тут банять, чи штабних -- ні?Тобто, якщо я вас просто пошлю на йух, це нічого?Штабних тут мабуть банять, ну на вас побачимо.
А ви впевнені, що я -- штабний?
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:41:51 12:41Значить В кабміні у Янука Юля таки не працювала. Спасибі, хоч це визнали.А Пєтя таки працював. З цим ви згодні?В ЗЛОЧИННОМУ Кабміні під керівництвом Пахла.Пєтя -- маладєц, барєц і борцун, Станугарант!!!!! а де хто спростовував це??
А Пєтя таки працював.
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:47:18 12:47А ви впевнені, що я -- штабний? Безперечно. Ваша нахабність, тупість і вдісутність аргументації вказують на це.
Цитата: ToiSamiy від Квітня 03, 2014, 12:41:51 12:41А Пєтя таки працював. і? Україна підписала пєціну УА з ЄС. а зечка сиділа перед плазмою в віп-палаті
1. Про флоти, ще раз: вона мала закликати до війни?