0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.
Я не в состоянии читать про все высеры этого дебила, объясните мне только, что это уйло делает на "дожде" почему не орт или ртр?
После интервью овоща основные индексы ММВБ понизились. http://www.micex.ru/marketdata/quotes
Короче вывод такой (мой)....собака гавкает-караван идёт.
Якщо думки матеріалізуються, давайте в 15.55 дружно подивимось на монітор і подумаєм - щоб ти падло здох
"прием!" (с)
одного не можу зрозуміти навіщо його транслюють?що хочуть почути від нього?кому потрібні ці купи брехні і пересмикувань, що він продукує?в чому сенс?
3 недели печатали клона в кремле, настраивали, поэтому предидущее выступление было сфальсифицировано и одно просто на бумаге, а теперь выкатили внезапно, когда наладили работу куклы
Коротко:-Почему вы сбежали?-ПОГОВОРИМ ПРО ТРАНСПОРТНОЕ МАШИНОСТРОЕНИЕ
З всього цього найбільше розсмішило, що Елсвере не змогла про Яника написати у вихованій частині форуму А ще питаєте, чи потрібні мати на форумі. Є теми, коли без них ну ніяк
На выходные намечается движ сепарастов в Одессе , Луганске Донецке
Цитата: svo1973 від Квітня 02, 2014, 04:13:17 16:13З всього цього найбільше розсмішило, що Елсвере не змогла про Яника написати у вихованій частині форуму А ще питаєте, чи потрібні мати на форумі. Є теми, коли без них ну ніяк я не сдержался...прошу прощения
#ЄвроМайдан Не можна не зауважити, що Янукович дає вже третю прес-конференцію в тій самій синій краватці. Хтозна, що це означає, але факт є факт.