0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Колись на якомусь кацапському форумі попри перестрілки з аборигенами я надибав тест на знання русского язика. Всі колоради страшне жалілись, що пройти його неможливо, бо отримали 2 або 3. Я пройшов і отримав відповідь: "Вы редкий пример истинно русского человека, прекрасно знающего свой родной язык".Ржачка не минала два дні То я насітєль і можу приходити за пашпортом з куркою-мутантом? (Пригодиться для партизанщини).
:Зверніть увагу на слог. "Носітєлєм язика" будєт прізнаваться ...і т.п Бєлокуриє бєстії Гімлєра - жалюгідні аматори.
З.Ы.Люблю русский язык. Он очень конструктивен. К кацапам сие не относится ни в коей мере
Скажіть, а навіщо потрібен той російський пашпорт?У чому прикол?
Неплохо, России нужны новые граждане
Цитата: Задармапродавши від Квітня 02, 2014, 10:23:18 10:23Скажіть, а навіщо потрібен той російський пашпорт?У чому прикол?Если ты хочешь жить и работать в России, то российский паспорт - очень полезная штука.
Это какое-то жёсткий подкоп под основы Путинизма.Какая ещё эмиграция? Русские должны жить на временно оккупированных территориях, дабы жалобно взывать к братской помощи и вводу войск!
Пропоную додати тест на знання акордів балалайкі .Ну і базовий рівень вождєнія медведа.