0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Глюкнулась табличка в базе
Ну глюки mysql - то відома справа, інколи трапляється.
ЙОПТАя уже начал вещи собирать, почти сам руки в наручники одеть успел, сидел, ждал звонка в дверь
хорошо, хоть оперативно отреагировали...письма мои получали ?
Цитата: qwest від Квітня 01, 2014, 12:36:35 00:36ЙОПТАя уже начал вещи собирать, почти сам руки в наручники одеть успел, сидел, ждал звонка в дверь Ви перебільшуєте значимість тої інформації, якою ми тут обмінюємся. Не військові ж таємниці обговорюємо
Цитата: admin від Квітня 01, 2014, 12:30:45 00:30Глюкнулась табличка в базе НУ ТАК - есть смысл начинать волноваться - или это разовое событие и оно не повториться ?а то разогнать 500 человек намного проще, чем собрать их потом снова
адмін, ви впевнені, що форум не "поклали"? Якщо ні, то спроби будуть.
Цитата: qwest від Квітня 01, 2014, 12:37:53 00:37хорошо, хоть оперативно отреагировали...письма мои получали ?Ні, листів мабуть не було. Ну як же оперативно, коли воно полягло? І от лише зараз помітив і виправив. Понад дві години мабуть?
Цитата: Willie від Квітня 01, 2014, 12:41:47 00:41адмін, ви впевнені, що форум не "поклали"? Якщо ні, то спроби будуть.Та мене сьогодні це насторожило: Максимум Online сьогодні: 241. Максимум Online: 666 (31 Березня 2014, 20:02:35)
угу я думав, це вже хостинг помінявся
Треба розуміти, що якщо така ситуація виникла, то вона може повторитися.
Оце може бути цікаво - http://habrahabr.ru/post/145447/Треба спробувати налаштувати.Може кому теж цікаво буде, хоча воно більше мабуть для програмістів.
вот отсюда и вопрос - будет ли этот механизм отрабатывать, если письмо ложится в спам ?!
коли воно полягло?
Цитата: qwest від Квітня 01, 2014, 01:08:41 01:08вот отсюда и вопрос - будет ли этот механизм отрабатывать, если письмо ложится в спам ?!Я вже і відповів на них Вони були не в спамі, я думав мова про листи на форумі.