Вія, а якщо б на місці пораненого сьогодні самооборонівця, не дай Бог, опинився Ваш син ?
Ви теж би так безапеляційно виступали за право ПС бігати по містах зі зброєю ?
Так. Вільна людина - озброєна людина. Беззбройні тільки раби.
ЗІ: Мій племінник лежить з простреленою ногою після 20 лютого в лікарні в Польщі. Тоді ви дії ПС схвалювали сповна. Лицеміри
Почитайте моє повідомлення вище про вільне володіння зброєю.
В мого однокласника загинув син 19 років, він не був членом ПС. І, взагалі, з усіх загиблих по Івано-Франківській області я не знаю жодного члена ПС. Так що не треба прикриватися Небесною сотнею...
Минулі подвиги не є індульгенцією для безкарних вчинків в майбутньому. Я скажу слова, які багатьом не сподобаються, але послухайте : бійці ПС це солдати революційної армії, а будь-яка армія сильна своєю дисципліною. Якщо немає дисципліни, то це вже не армія а банда. І рядові бійці, якими героями вони б не були, повинні слухати своїх командирів. В нас зараз війна і командирами є уряд. Його треба слухати яким би він зараз не був. До 25 травня. Тоді змінимо командирів на інших. А будь-яка анархія сьогодні може привести до того, що 25 травня вже ніхто нікого не буде вибирати. І знову українці будуть плакати біля розбитого корита, бо не зуміли притлумити свою зухвалість і бажання отримати все і негайно. Здається пишу банальні речі, а до багатьох не доходить