0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Оскільки гілка все одно вже є - передавайте незабаненим фупчегам
схожу,занесу сейчас
Соединила все ветки на тему ФУПа в одну. Всем страдать здесь и веток больше не плодить. Буду их просто сносить. Без обид
Ще нічого не встиг написати, а вже забанили знову.Превентивний удар
Так, можна увійти. Я увійшов. І вийшов. Я вже звик тут. А там дебілоїди керують.
Цитата: paraska від Квітня 08, 2014, 01:40:02 13:40схожу,занесу сейчасДякую!
звыняй, всего - то минут 5 провисела ветка, снеслибарышням скажи, шоб не маялись и тут регилисьтам дела не будет уже
Цитата: paraska від Квітня 08, 2014, 02:00:55 14:00звыняй, всего - то минут 5 провисела ветка, снеслибарышням скажи, шоб не маялись и тут регилисьтам дела не будет ужеФУП-у потрібний новий двигун і ПОВНЕ оновлення з нуля ... інакше нічого не буде, згідний
рашисти не сплять розбанять через пару днів, а може й завтра, сподіваюсь
Цитата: Читач від Квітня 08, 2014, 01:38:49 13:38рашисти не сплять розбанять через пару днів, а може й завтра, сподіваюсьменя уже. Интересно, через сколько забанят?
ФУП поки всьо...усі модератори і форум вмер.
та канешна..все стали модераторами и поспешили по нажиматьфуяк и ни кого не осталось, все забанены -машина это переварить не смогла и приказала долго нам всем жить
The database connection failed. Please check your database configuration in include/db/config.php. If the configuration is okay, check if the database server is running.Tuesday 8th of April 2014 03:45:03 PMмы еще не знаем, но паходу это надпись на могильной плите
Цитата: steol від Квітня 08, 2014, 03:48:06 15:48The database connection failed. Please check your database configuration in include/db/config.php. If the configuration is okay, check if the database server is running.Tuesday 8th of April 2014 03:45:03 PMмы еще не знаем, но паходу это надпись на могильной плите там что-то "делают"