Ну що сказати в 2010 році голосували за Юлю ті, хто бачив, що інакше - гаплик. Тобто якщо не вона - то єнакієвське іго.
Вибору не було.
Зараз - вибір є. І все б нічого, хай би йшла впрезиденти, боролася та знаючи Юлію Володимирівну, її незмірне бажання на все впливати стає тривожно на душі.
Мені здається Юлі важлива не Україна, а бажання щось комусь довести.
"Вибір є". Ога. Ваш вибір завжди гімняний. Бо Порох -- це той хто ТАКОЖ сприяв приходу до влади Янука.
Той, хто збагатився за влади Янука. Той, хто працював в уряді Янука. Той, кого наразі підтримав Кличко, що годувався з рук Фірташа, а зараз керується Фірташем через Льовочкіна.
Той, хто збагачувався на тендерах. Про таких як він і говорила Юля: олігархів треба відділити від влади.
Але за вашою дивною логікою, він і є "нове обличчя", йому ви і хочете вручити владу.
Ну бачите , я не є палкою прихильницею і Пороха, і Богомолець, і Ляшка, і Кличка, і т.д
Я просто говорю, що Юля не щира, от віє від неї таким собі бажанням всім у всьому сподобатись, а копнеш глибше.....і
пустота.
Всі ці слова, всі ці емоції, як в театрі.
Не володію інформацією, хто з чиїх рук годувався, але знаю, точно знаю, що посади почали продаватися за її правління.
А зараз , коли дивлюся на декого з тих, хто представляє БЮТ у владі бачу, що для них нічого не змінилося.
От недавно сюжет по ТВ. Сидить новопризначений голова ОДА від БюТу - Пустовіт, а вкабінеті біля нього портрет Тимошенко і на фоні цього портрета він вєщає. Ще не похоронили всіх на Майдані - а портрет вже в студіїї.