0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.
нет настроения долго разглогольствоавать но вкратце - петя относится к тому типу олигархов про которых в америке гооворили:что хорошо генри форду то хорошо америке.причина банальна - данный тип олигархов зарабатывает деньги на конкурентном рынке вторичных потребностей манюпасов.соответсвенно для того чтобы быть богаче пете надо чтобы манюпас зарабатывал больше тогда тратить на его конфеты и машины будет большев этом принципиальное различие с ахметом которому заработок манюпаса нужен как можно ниже бо для его экспортного металолома это не прибыль а статья затрат
вихід пєті на трон не є катастрофою саме по собі.думаю до нього дійшло, що значать золоті унітази і батони, коли народ змітає все на своєму шляху.віктор пьодирч ледве ноги встиг винести
Хочется конечно ошибиться, но вряд ли, я не верю что олигарх может работать в интересах народа, а особенно если учитывать богатое политическое прошлое Пети, однако это наверное не худший из вариантов на сегодняшний день.
А, я могу назвать это позитивом. Порох лучше всех политиков освоил уроки двух Майданов.
петро без фракції у парламентів нічого не намутить, от бабця в цьому плані набагато небезпечніша
Хочется конечно ошибиться, но вряд ли, я не верю что олигарх может работать в интересах народа, а особенно если учитывать богатое политическое прошлое Пети
я, як вінничанка, вважаю, що якщо Пєца стане президентом, це буде погано...особливо я укріпилась в цій думці. після його приїзду до Вінниці минулої п'ятниці. Звісно, багато людей волали "По-ро-шен-ко", але й було багато критично налаштованих людей...Боюся, щоб віничани в пориві містечкового патріотизму не дали йому більшість голосів, по Він. області, звісно...скоріш за все, так і буде, на жаль...
Цитата: хозяин від Березня 30, 2014, 05:14:39 17:14Хочется конечно ошибиться, но вряд ли, я не верю что олигарх может работать в интересах народа, а особенно если учитывать богатое политическое прошлое Петиага, піймався, юльок клятий!
я тоже не в восторге от Пети, но если во второй тур выйдут Петя и Юлька, то буду по совету юльков выбирать меньшее из зол,придется голосовать за Петю...
порошенко - це краще з гіршого. був би садовий - я б голосував за садового. і ще десь 1.5% населення проголосували б
Ще є Коломойський. Він - матёрый такой евреище, але він створив найпотужніший банк. Я користуюся ним вже хз скільки років.А Ахмєтка що? Спіздив Азовсталь, та ще купу державної власності.
Цитата: svit від Березня 30, 2014, 05:18:16 17:18Ще є Коломойський. Він - матёрый такой евреище, але він створив найпотужніший банк. Я користуюся ним вже хз скільки років.А Ахмєтка що? Спіздив Азовсталь, та ще купу державної власності. А я б ще додала: є олігархи патріоти своєї країни, а є - ні.Так от Ахмєтов для мене вже пропутінська шістка. А от Коломойський та Тарута виявилися патріотами. Не кажучи вже за Порошенка.