Люди старшого покоління (принаймні ті, кому за 45-50) пам“ятають напевно особливу категорію паскуд, які без мила в сраку лізли комунякам, щоб пробратися на посади секретарів комітетів комсомолу. Важко було в ті часи 70-80-х років знайти більш паскудну, продажну, хитру, злодійкувату, сцикливу, і водночас самозакохну, насцисичну, жорстоку і зверхню публіку. На дух не переносив їхні масні пики. Ця наволоч позбавлена будь яких моральних та ідейних принципів стала таким собі уособленням пізнього совка.
Коли СССРу приснився кіздєц, та й ше перед ти, ці хитросракі скоти стали головними тіньовиками на підхваті у своїх партєйних керівників, друзів, і родичів. Єдине, що їх цікавило тоді, коли їм було до понад двадцять, і що цікавить тепер - ГРОШІ! Але тепер їх найбільше цікавить влада, яку вони розглядають як знову ж таки як засіб красти і не бути за це покараним.
І ще одна важлива характеристика комсомольських секретарів - Україна для них територія грабунку і більш нічого.
Саме тому я категорично проти дніпропетровських дєточок Павліка Лазарєнка - Тімошенко, Турчінова, Тігіпка та інших покидьків, подібних до вище перелічених.
Я не знаю, за кого голосуватиму, але ці троє будуть разом із тими, за кого я не голосуватиму точно. Я пояснив - чому.