Автор Тема: нам нужен 1 тур . .нефиг ерзать когда страна в опасности  (Прочитано 2077 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
всем знакомым всем друзьям .. всем кому можете поясните эту мысль

демократия она хороша - но сейчас есть специфика ...

1 тур и ниипет ...

а потом разберемся.. а сейчас НАДО!!  :upa

це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline гей-гопп-ляляля

• Hero Member
Поддерживаю

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
всі хто здатен щось розуміти - вже зрозуміли
ну а ті хто полюбляють ГРАТИСЯ - їм пох

Offline DeadHead

• Hero Member
Всім знайомим кому тільки можна розказую, Пєця - колаборант Януковича, дуже шкодував здохлого Чекашкіна

http://www.segodnya.ua/politics/society/Poroshenko-predpolozhil-otkuda-u-pogibshego-chinovnika-CHekashkina-byli-dengi-na-shikarnye-avto.html

Offline Anton Ivanov

• Newbie
  • *
особенно, если и выбирать-то не из кого

Offline salvador dali

• Hero Member
Всё правильно, а то юльки подняли вой, это технология Порошенко. До того одержимые люди, что из-за своих амбиций готовы уничтожить страну

Offline Kvant

• Ветеран форума
100%. Насправді Пєтя не ідеальний, але тягнути ми не можемо. Тут питання збереження та існування України. Президент у нас має невеликі повноваження, тому не треба істерик.
А такі особи як: Гриценко, Богомолець, Ляшко і т.д. - зрадники. Адже не маючи ніяких шансів стати президентом вони думають про свою політичну карєру, і їм пофіг на те, що буде в Україні і що з неї залишиться.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Перекину ще сюди.

Ну вибори в одии тур, просто вигідні тим, що президента все рівно потрібно, то чого тягнути, а з усіх наявних кандидатів, як не крути, на даний момент саме Порошенко:

1.Відомий в Європі, США і Росії достатньо для того, щоб з ним зразу почали домовлятися, а домовлятися все рівно
 прийдеться, оскільки українці воювати не хочуть, і останні події цьому яскравий приклад.

2. Достатньо довго в політиці, але ще не був замішаний в серйозному гівні.

3. Маючи статки, все рівно після того як каменем на грушевського отримав, не сказав " та гори воно все",
 а постійно був у вирі подій.

4.Не обісрав себе так як інші домовляючись з Хряком.

5. Симпатичний :smilie1: і освічений ( закінчив інститут міжнародних відносин). Хто з кандидатів має ще подібний рівень освіти ?

6. Олігарх ( це доречі не мінус, а плюс), не треба ні з ким домовлятися про фінансування, а потім гроші відробляти.

7.Хороший сім'янин. У кого ще з претендентів 4 дітей у його роки, від єдиної красуні-дружини ?

8.Вільно говорить на українській, російській і англійській мовах ? Хто ще з кандидатів так може ?

9.Бізнес розвиває в Україні і створює робочі місця. Хто ще з кандидатів ?

Все , набридло писати.  :smilie1:. Але це ще не всі його переваги над іншими.

Offline Тризуб_Володимира

• Hero Member
а шо Пєтя змінить?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Я вот не понимаю одно-двух процентных кандидатов. Нафига? Снялись бы в пользу кого-то или просто снялись.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline авжеж

• Hero Member
В зв'язку з написаним, цікаво буде подивитись розподіл голосів між кандидатами після 1 туру   :smilie7:
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline авжеж

• Hero Member
Я вот не понимаю одно-двух процентных кандидатов. Нафига? Снялись бы в пользу кого-то или просто снялись.

То їх вже шестеро знялось  :smilie5:  Ну потрібно ж мати людям хоч якийсь вибір  :smiley14:

Offline PamTam

• Ветеран форума

ви нічого не розумієте. це все продажні соціолухи намалювали рейтинг Пороху, насправді у них всіх по 15%.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
В зв'язку з написаним, цікаво буде подивитись розподіл голосів між кандидатами після 1 туру   :smilie7:

З усіх моїх знайомих всі голосують за Порошенка,  один голос за Тягнибока, один за Тимошенко, тому я рейтингам вірю.
Коло спілкування дуже різноманітне.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

То їх вже шестеро знялось  :smilie5:  Ну потрібно ж мати людям хоч якийсь вибір  :smiley14:

Ага, и остались те, кто больше всех любит Украину...

Offline Vols

• Hero Member
Всім знайомим кому тільки можна розказую, Пєця - колаборант Януковича, дуже шкодував здохлого Чекашкіна

http://www.segodnya.ua/politics/society/Poroshenko-predpolozhil-otkuda-u-pogibshego-chinovnika-CHekashkina-byli-dengi-na-shikarnye-avto.html
Хм. Публікація негативу в цій газетці, це ще один плюс на користь Пороха... :gigi:
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
З ФБ:
Yuriy Romanenko
23 год · Відредаговане ·

Что мы выбираем 25 мая

Забавные люди, ну включите логику. Если Порох не выиграет в первом туре,то выигрывает во втором.

В промежутке погибнут несколько десятков, а то и сотен солдат и может быть проведена реформа Конституции, где президента низведут до роля шута. Вы думаете, что президентом станет Ляшко, Богомолец или, прости Господи, Гриценко, за которыми стоит все тот же олигархический капитал? Да не смешите.

Переворот организовали олигархи, выборы олигархи, победят олигархи. Все остальное иллюзии от незнания или глупости.

Для победы по настоящему народного кандидата должна быть а) народная партия б) народная мобилизация в) народны кандидат который опирается на "а" и "б"

P.S.: Не нужно рассказывать какой Порошенко плохой. Я это сам прекрасно знаю. Я говорю об элементарной логике и стабилизации системы. У нас выбор между гражданской войной к которой мы неподготовлены и гражданской войной к которой мы будем подготовлены. Это и есть настоящий выбор 25 мая. Мы боремся за то, чтобы выиграть время. Это единственный выбор, который простой человек 25 мая может сделать осознанно. Все остальное - сопли, иллюзии, непонимание, глупость.
« Останнє редагування: Травня 23, 2014, 11:26:13 11:26 від GloriaAndrus »

Offline Anton Ivanov

• Newbie
  • *
З ФБ:
Yuriy Romanenko
23 год · Відредаговане ·

Что мы выбираем 25 мая

Забавные люди, ну включите логику. Если Порох не выиграет в первом туре,то выигрывает во втором.

В промежутке погибнут несколько десятков, а то и сотен солдат и может быть проведена реформа Конституции, где президента низведут до роля шута. Вы думаете, что президентом станет Ляшко, Богомолец или, прости Господи, Гриценко, за которыми стоит все тот же олигархический капитал? Да не смешите.

Переворот организовали олигархи, выборы олигархи, победят олигархи. Все остальное иллюзии от незнания или глупости.

Для победы по настоящему народного кандидата должна быть а) народная партия б) народная мобилизация в) народны кандидат который опирается на "а" и "б"

P.S.: Не нужно рассказывать какой Порошенко плохой. Я это сам прекрасно знаю. Я говорю об элементарной логике и стабилизации системы. У нас выбор между гражданской войной к которой мы неподготовлены и гражданской войной к которой мы будем подготовлены. Это и есть настоящий выбор 25 мая. Мы боремся за то, чтобы выиграть время. Это единственный выбор, который простой человек 25 мая может сделать осознанно. Все остальное - сопли, иллюзии, непонимание, глупость.

:smiley24:

Offline Kvant

• Ветеран форума

ви нічого не розумієте. це все продажні соціолухи намалювали рейтинг Пороху, насправді у них всіх по 15%.

У 2012 році у Вінницькому районі рейтинг Пороха був 77%. А все тому, що він дуже багато, що зробив для Вінниці і багато, що зробив для України. На Рошені працювати - це мрія дуже багатьох людей по всій Україні, а ще 5 канала, автобуси Богдан і т.д.

Offline Kren

• Hero Member
Да, господа. Время сейчас играет против нас. Поэтому один тур должен быть.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline DeadHead

• Hero Member

Хм. Публікація негативу в цій газетці, це ще один плюс на користь Пороха... :gigi:

А до чого тут газетка?
Це - факт, що Порох був з Януком! Це-  факт, що Порох казав, що Чекашкін найобізнаніший в Україні іканамізд! Це показували на всіх телеканалах, були треди обговорення цієї ахінеї на ФУПі.

Публікація датована 2012 роком!!! Це гугл видав на мій запит. Мля, ну треба думати головою перш ніж писати, що і це плюс пороху. Я фігєю.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Я от не розумію такого поняття, як народний кандидат. Про що пише Романенко?
Уже була всенародна підтримка у Ющенка, так потім сам народ його і втопив, хоча він
зробив дуже багато для України.

Не підходить президент-ідеаліст українцям, бо вони всі ще ті циніки і злодії.

Я раніше в силу професії їздив на зутрічі з селянами при реформування колгоспів.
На кожних зборах всі кричали, що вони за Україну і "розікрали сволочі нашу державу".

Проте, в подальшому,  коли  ми проводили інвентаризацію колгоспного майна,  виявлялось, що в залежності
від посади КОЖЕН щось украв з колгоспу, від голови до комірника.

Після того вони на зборах просто мовчали.

Це не одне село. І це на Західній Україні. А ви кажете народного президента.

Offline serginio

• Ветеран форума
Yuriy Romanenko
У нас выбор между гражданской войной к которой мы неподготовлены и гражданской войной к которой мы будем подготовлены. Это и есть настоящий выбор 25 мая. Мы боремся за то, чтобы выиграть время. Это единственный выбор, который простой человек 25 мая может сделать осознанно. Все остальное - сопли, иллюзии, непонимание, глупость.

вперше за багато років юра написав щось розумне

Offline PamTam

• Ветеран форума

У 2012 році у Вінницькому районі рейтинг Пороха був 77%. А все тому, що він дуже багато, що зробив для Вінниці і багато, що зробив для України. На Рошені працювати - це мрія дуже багатьох людей по всій Україні, а ще 5 канала, автобуси Богдан і т.д.

так, вимагаю від адміна смайлик "сарказм", бо дописувачі все усерйоз сприймають.

Offline DeadHead

• Hero Member

так, вимагаю від адміна смайлик "сарказм", бо дописувачі все усерйоз сприймають.

Підтримую  :hot:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!

А в Бершадському районі Вінницької області рейтинг Пороха близький до статистичної похибки.
Цукровий завод з високою рентабельностю порізав, молочно-консервний закриває, дороги своїми фурами угробив, постійно брехав виборцям.
Ну, будьте ж об`єктивним, ну не ангел Порох. Лише кращий сорт лайна, порівняно з юлькою...

Offline авжеж

• Hero Member
Уже була всенародна підтримка у Ющенка, так потім сам народ його і втопив, хоча він

Я раніше в силу професії їздив на зутрічі з селянами при реформування колгоспів.
На кожних зборах всі кричали, що вони за Україну і "розікрали сволочі нашу державу".

Проте, в подальшому,  коли  ми проводили інвентаризацію колгоспного майна,  виявлялось, що в залежності

Щодо села і колгоспів - був дуже плказовий фільм на Громадському "Прямий доступ" - там про колгоспників, які свого часу роздерибанили спільне майно, а зараз, коли вже навіть і дороги нормальної до села нема, борються за те, щоб їм до села маршрутку пустили :(

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Offline OlegSky

• Ветеран форума

Щодо села і колгоспів - був дуже плказовий фільм на Громадському "Прямий доступ" - там про колгоспників, які свого часу роздерибанили спільне майно, а зараз, коли вже навіть і дороги нормальної до села нема, борються за те, щоб їм до села маршрутку пустили :(

Я до того, що обвинувачувати когось в дерибані в Україні смішно. Хто де може там і тягне.
Повірте, я це знаю з власного досвіду.

Зараз друзі вирощують шампіньони, то працівники крадуть гриби уже в них. Бо колгоспу немає. :lol:

Так що це все казки, як поганий дядько у когось забрав завод і порізав на металобрух, а всі решта стояли і плакали.  :lol:

Не смішіть мої тапки. Один вкрав завод, а другий колесо від комбайна. Хто що міг.

То ж не будем вибирати тих в президенти, чий рівень колесо від трактора. Ну типу, народних  :smilie3:

Offline анабиоз

• Hero Member
Похоже и я начинаю созревать для голосования за Порошенко в первом туре. Долго сомневался, за кого голосовать - за Гриценко или за Порошенко. Прекрасно осознаю, что Порошенко далеко не идеальный кандидат, но идеальных и не бывает априори. Нам нужно покончить с этим бардаком при проведении АТО, нам нужно поскорее получить легитимную власть. Нам нужен президент с высокой степенью легитимности. Победа Порошенко в первом туре - это в первую очередь ответ России, что страна консолидирована как никогда.
 Поэтому голосую за Порошенко в первом туре и включаю свой личный админресурс: под моим влиянием 5 голосов.