Автор Тема: С14 news  (Прочитано 22954 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Re: С14 news
« Reply #30 : Травня 22, 2014, 05:59:58 17:59 »
А чому б Карасеві не пояснити призначення прокурором Стоянова в Одесі?
В чому сенс поливати Ляшка, знаючи, що Тягнибок явно непрохідний кандидат? В чому тут фокус?

бо Ляшко - підстава...

Щодо Ляшка - не знаю. Але щодо непрохідності Тягнибока - сумнівів нема. Бо він якраз і є тією особою, яка тягне рейтинґ “Свободи“ донизу. Як особистість - він дуже нецікавий і не вміє спілкуватися із людьми. А Ляшко вміє - і тому його полулярність зросла. Це ж дуже легко зрозуміти.
Поставте поряд Ляшка і Тягнибока - самі побачите...

Свобода має більш-менш непогану програму, хоча занадто марксистську (на мою скромну думку), має ідеологію
дуже непогану, але на жаль представлена такими людьми, що тягнуть рейтинг партії вниз. І це не тільки Тягнибок.
Якщо не візьмуть це до уваги, мають всі шанси пролетіти на виборах в раду. Багато людей голосували за них, щоби
посунути регіоналів. Регіонали здулись і при такому розкладі, за відсутності головного ворога, Свобода може серйозно втратити в електоральній підтримці. Рейтинг Тягнибока - це перший дзвінок.
« Останнє редагування: Травня 22, 2014, 06:03:44 18:03 від OlegSky »

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
« Reply #31 : Травня 22, 2014, 06:01:13 18:01 »
слабода прийде - парядак наведе

« Останнє редагування: Травня 22, 2014, 06:03:23 18:03 від Єгорій »
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #32 : Травня 22, 2014, 06:03:04 18:03 »
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #33 : Травня 22, 2014, 06:08:05 18:08 »
Я вже писав про те, що в “Свободі“ є багато самовідданих і сміливих людей. Але від самого початку їй бракує адекватного лідерства, і саме тому партія борсатиметься на маргінезі, не сягаючи більше 10-15 відсотків на виборах. Я не бачу серед нинішніх керівників і членів уряду від Свободи ЖОДНОГО політика, котрий би був здатний підняти пертію на якісно вищий рівень. І це дуже погано.
If you are going through hell, keep going.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #34 : Травня 22, 2014, 06:22:10 18:22 »
та все вже... більше їх не буде у парламенті

Offline Газда

• Hero Member
« Reply #35 : Травня 22, 2014, 06:33:47 18:33 »
та все вже... більше їх не буде у парламенті

Теж думаю, що пан Feral Cat просто кому у відсотках не поставив. Реально буде 1,0 - 1,5%.
"Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!" (Soldatenlieder)

Offline Sturmer14

• Hero Member
« Reply #36 : Травня 22, 2014, 06:38:40 18:38 »
Єгорій
І чому така істерика
І чому штабний
І чому штабний це погано
І чому треба вважати що ти не штабний
І чому взагалі така грубість та агресія в тебе
І чому не можна спілкуватись спокійно та аргументовано
І чому взагалі таке поводження повинно вважатись патріотичним
Коротше як бачиш до тебе є питання
А просто краще веди себе пристойно

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #37 : Травня 22, 2014, 07:21:21 19:21 »
Єгорій правду говорить яка б болісна вона не була

Offline salvador dali

• Hero Member
« Reply #38 : Травня 22, 2014, 07:30:27 19:30 »
Забирает у Дэви Христос голоса и то хорошо

Offline Fire Horse

• Hero Member
« Reply #39 : Травня 22, 2014, 07:51:50 19:51 »
Що таке Ляшко?

Це відповідь на "Спасибо житєлям Донбаса за президента - під-аса".

От послухайте можливі кричалки про Ляшка:
"Вибирав вже не Донбас, тому - справжній під-рас!"  або
"Спісібо западенцам за гєтмана-сідєльца!"
Правда, непогано звучить?
А, значить, бути Ляшку президентом як не в цю, то в слідуючу  каденцію. :smiley14: 

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #40 : Травня 22, 2014, 07:55:45 19:55 »
А от цікаво, кому вигідно, щоб Ляшко вийшов у 2 тур?
Він же, якщо пройде, то, в першу чергу, посунувши Тимошенко... :shuffle:

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #41 : Травня 22, 2014, 08:42:31 20:42 »
Чомусь у мене адепти Ляшка завжди асоціювались з нашою двірничкою. Ну їй можна вибачити , у неї 8 класів освіти , а решта життя - мітла і зомбоящик . Але те , що того клоуна серйозно сприймають на СУПі - для мене шок .

:Ganba:

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #42 : Травня 22, 2014, 08:53:26 20:53 »
Мені Ляшко не цікавий, не збирався і не збираюсь за нього голосувати.
А от чому свободівські пропагандисти не хочуть побалакати про розмір хабара, який отримали Тягнибок та Махніцький за призначення прокурора Одеси, мені цікаво.
От називають суму в 1,2 млн. баксів. Це більше чи менше за 30 срібників?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #43 : Травня 22, 2014, 08:58:32 20:58 »
Чомусь у мене адепти Ляшка завжди асоціювались з нашою двірничкою. Ну їй можна вибачити , у неї 8 класів освіти , а решта життя - мітла і зомбоящик . Але те , що того клоуна серйозно сприймають на СУПі - для мене шок .

:lol: Ви необ'єктивні в своїх оцінках.

Говорити про нього серйозно вимагає, хоча б його рейтинг в президентській гонці.

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #44 : Травня 22, 2014, 09:05:39 21:05 »

Свобода має більш-менш непогану програму, хоча занадто марксистську (на мою скромну думку), має ідеологію
дуже непогану, але на жаль представлена такими людьми, що тягнуть рейтинг партії вниз. І це не тільки Тягнибок.
Якщо не візьмуть це до уваги, мають всі шанси пролетіти на виборах в раду. Багато людей голосували за них, щоби
посунути регіоналів. Регіонали здулись і при такому розкладі, за відсутності головного ворога, Свобода може серйозно втратити в електоральній підтримці. Рейтинг Тягнибока - це перший дзвінок.

Є такі  люди на форумах , , яким завжди то сорочка коротка то фуй задовгий . Пишуть по однакових методичках - От на минулих виборах горлосував за NNN а зараз розчарувався і буду за МММ . або- От партія хороша а лідер - прєдатєль. Такі  ОДНАКОВІ , по одній методичці писані дописи я вже сотні раз читав на фупі , тепер читаю на супі . А ще кажуть , що у нас нема бригадних. Та повно . Бригадні не лише російською на супі пишуть . Але і українською теж .

Offline Fire Horse

• Hero Member
« Reply #45 : Травня 22, 2014, 09:11:01 21:11 »
А от цікаво, кому вигідно, щоб Ляшко вийшов у 2 тур?
Він же, якщо пройде, то, в першу чергу, посунувши Тимошенко... :shuffle:

Ви знаєте, тим, кому вигідно, схоже,   абсолютно однаково, хто вийде в другий тур: Порошенко, Тимошенко, Рабинович, Добкін, Ярош чи Ляшко. Всі ж свої. :gigi:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #46 : Травня 22, 2014, 09:11:50 21:11 »

Є такі  люди на форумах , , яким завжди то сорочка коротка то фуй задовгий . Пишуть по однакових методичках - От на минулих виборах горлосував за NNN а зараз розчарувався і буду за МММ . або- От партія хороша а лідер - прєдатєль. Такі  ОДНАКОВІ , по одній методичці писані дописи я вже сотні раз читав на фупі , тепер читаю на супі . А ще кажуть , що у нас нема бригадних. Та повно . Бригадні не лише російською на супі пишуть . Але і українською теж .

:lol: Не воюйте з вітряками. Я не бригадний.  Я просто цікавлюся політикою.
« Останнє редагування: Травня 22, 2014, 09:14:09 21:14 від OlegSky »

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #47 : Травня 22, 2014, 09:12:07 21:12 »
Безвідносно до Свободи - Ляшко клоун.  :fp3

но безусловно крайне талантливый.

Так  :smilie7:

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #48 : Травня 22, 2014, 09:14:24 21:14 »

Говорити про нього серйозно вимагає, хоча б його рейтинг в президентській гонці.

Рейтинг Ляшка говорить лише про одне - наше суспільство серйозно хворе . Народ . здобуваючи освіту в школі залишається НЕОСВІЧЕНИМ . І таких неосвічених людей , які втикають тупі серіали по зомбоящику і Уральських пєльмєнєй по Ютубі і які абсолютно не здатні ДУМАТИ і АНАЛІЗУВАТИ , вже стало настільни багато , що це загрожує існуванню України .

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #49 : Травня 22, 2014, 09:16:28 21:16 »
Безвідносно до Свободи - Ляшко клоун.  :fp3

но безусловно крайне талантливый.

Так  :smilie7:

...і позитивний та веселий.  :smilie1:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #50 : Травня 22, 2014, 09:17:37 21:17 »

Рейтинг Ляшка говорить лише про одне - наше суспільство серйозно хворе . Народ . здобуваючи освіту в школі залишається НЕОСВІЧЕНИМ . І таких неосвічених людей , які втикають тупі серіали по зомбоящику і Уральських пєльмєнєй по Ютубі і які абсолютно не здатні ДУМАТИ і АНАЛІЗУВАТИ , вже стало настільни багато , що це загрожує існуванню України .

Тут я з вами згоден. Але ж не Ляшко у цьому винен. До речі я думаю, що це проблема не тільки українського суспільства.
Нариклад, американське, також дуже любить шоу. Подивіться презентації їх кандидатів.
Наші в порівнянні з ними, діти малі.

« Останнє редагування: Травня 22, 2014, 09:22:03 21:22 від OlegSky »

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #51 : Травня 22, 2014, 09:20:15 21:20 »
Що таке Ляшко?

- Це сотні тисяч гривень, які нині пішли на шалену рекламу Ляшка по всій країні. У нього білбордів ледве не стільки ж як у Порошенка. Звідки у Ляшка гроші на фінансування його "батальйонів"?...

- Штучно створений сплеск демотиваторів та фотошопів про Ляшка. "Єдиний радикальний", "справжній український", "майбутній президент". Навіть на піку очарування Дмитром Ярошем люди для нього не робили так багато стільки пропаганди, як нині за гроші замовлено для Ляшка.

- Що каже Ляшко про джерела своїх доходів? Інакше як повний розгром і не назвеш -

- Це скандал з педерастичною проституцією заради кар'єри -

- Це кілька років проплаченої клоунади за рахунок партії УДАР. Невідомо наскільки ефективна була епатажність Ляшка і по яких задачах, але гроші від Кличка йшли постійно.

- Ляшко змінив образ на войовничого політика. Але де його подвиги? Парубій з міністром оборони літає на Мі-8 до військових частин на край Луганської області. А Ляшко кілька разів сфоткався з бійцями добровільних батальйонів при МВС, потримався рукою за кулемет, але вже скоро буде вимагати собі статус учасника бойових дій.

- Довгі роки він був звичайним депутатом-підарасом з БЮТ. Всі знали що він педераст і він собі депутанив спокійно. Ляшко останні роки почав активно косити під мега-патріота та націоналіста. Подібне вже траплялося - колишня регіоналка Шилова перефарбувалася в расистки і почала розповідати про потреби української нації. Що цікаво Шилова як і Ляшко була скандальна саме своїми особистими проблемами. За Шилову в Дніпропетровську ходила чутка, що вона переспала з усіма регіоналами області. Так не дивуйтесь - коли Шилова приїхала у Київ вона опинилася саме у партії Ляшка. Після того як її вивели на чисту воду -
- перестала корчити з себе націоналістку. І більше того очолювала походи тітушок на розбирання барикад під час революції.

Вердикт:

Ляшко - це талановитий клоун. Як і багато з педерастів за рахунок психічних відхилень ця особа має таланти в інших сферах - зокрема театральній. Кілька років тому якомусь олігарху чи технологу впала в голову прекрасна ідея. Думаю багато хто з олігархів ржав і плескав йому в долоні за такий план - створити з усім відомого підараса та клоуна образ радикального патріота та вишиванкового націоналіста. Так вони намагалися вже зробити і з Шиловою - Чим більше і далі виросте цей клоун тим більшим буде потім удар по всіх націоналістах та їхніх цінностях. Коли вся країна скаже - ваш радикальний націоналіст виявився звичайним продажним підрилою.

Чому нині вкладають гроші у Ляшка? Нам не зроблять біл-борд про успіхи Яроша чи Правого сектора. І не розкажуть про те що фракція "Свободи" єдина хто ходить на всі сесії, має найбільшу кількість запитів та зустрічей депутатів з виборцями і не голосує чужими картками. Натомість ми повсюдно будемо бачити підара, якому оплатили рекламу і спам в соцмережах на тему "самий рррадикальний, самий воєнний".

Єдине що тут можна сказати точно - ця клоунада триватиме до виборів. Після виборів швидше за все обсяг піару Ляшка значно знизиться. Він відпрацює свої гроші і чекати наступного спонсора.

Що рекомендуємо - та зрештою нічого крім того щоб люди затямили собі що Ляшко це підстава.

За кого голосувати - обирайте самі.

Якщо хтось вважає, що Тягнибок його не влаштовує, то ліпше хай підтримає Яроша. Він на відміну від Ляшка в 90-х не члени смоктав заради кар'єри, а сидів по тризубівських тренувальних таборах та читав Донцова.
Ти краще нам розкажи як там Мохницький пропурорів розсаджує по хлібних місцях.Одіозних,що тавра нема де ставити.також розкажи,к там  співпраця в пасторостані іде з мамкою на чолі.Взагалі як ситуація з секредини гадюшника.А Ляшко там чи хто інший-він хоть не в теплі гаці гріє,а на передовій сидить час від часу.Тому не  треба тут партійну пропаганду постити.не скочуйтеся до юльків.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #52 : Травня 22, 2014, 09:27:08 21:27 »
текст написав Євген Карась, керівник 14-ї сотні. Саме Карась був одним з організаторів ПРАВОГО СЕКТОРА НА МАЙДАНІ. В той час, коли ПРАВИЙ СЕКТОР означав дослівно територію, на котрій збирались націоналісти. Це все було задовго до того, коли купка амбіційних тризубівських "полковників" ПРИВЛАСНИЛА НАЗВУ  і почала на тому заробляти собі бабло "на політиці"
Знову вирішили робити (Б),(М) і двійкарів? То вже було і погано закінчилося,пане левандовий.Не ступайте на ті самі граблі.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #53 : Травня 22, 2014, 09:32:13 21:32 »
В чому сенс поливати Ляшка, знаючи, що Тягнибок явно непрохідний кандидат? В чому тут фокус?

бо Ляшко - підстава...
Чого підстава і який його виборець? невже він від свободівців почав відкусувати? Що ж то за свободівці.які з маргіналом у "бій" вступають.Ваша ніша-удар,БЮТ,порошенківці.там відгризайте,переконуйте ділом,піарте і т.д.А ви на пару тисяч "театралів" зуби наточили.КАМОН. :smilie9:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #54 : Травня 22, 2014, 09:42:09 21:42 »

Вона тримається лише з однієї причини-ляшко не прохідний.Тому всі сприймають його харизматику,клоунство,популізм,театральність-назви як хочеш,просто як оригінальність і не задумуються над його підводними каменями.Бо для чого при 5%? А от на парламентських-буде видно все і вся.

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #55 : Травня 22, 2014, 09:43:18 21:43 »
Думаю, що пан Єгорій правий. Стартовий текст якійсь брудний, звертається до гірших куточків  підсвідомості, а не до людини як розумної особистості. Це не аргументи розумних людей.
« Останнє редагування: Травня 22, 2014, 09:48:21 21:48 від leonpod »

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #56 : Травня 22, 2014, 09:47:32 21:47 »

Тут я з вами згоден. Але ж не Ляшко у цьому винен. До речі я думаю, що це проблема не тільки українського суспільства.
Нариклад, американське, також дуже любить шоу. Подивіться презентації їх кандидатів.
Наші в порівнянні з ними, діти малі.
Давно доведено-в здоровому суспільстві політикою цікавляться(тобто слідкують постійно за нею,приймають участь у міроприємствах.платять внески чи дотації,прискіпливо прислухаються до кандидатів і т.д) 10-15% виборців.ось це і є ті,хто ВИБИРАЄ РОЗУМОМ.решта-маса.яку пасуть,підкормлюють і потім заганяють в рамки процесу.А ми таки не здорове суспільство.

Offline Знак

• Hero Member
« Reply #57 : Травня 22, 2014, 09:59:03 21:59 »

бо Ляшко - підстава...
Чого підстава і який його виборець? невже він від свободівців почав відкусувати? Що ж то за свободівці.які з маргіналом у "бій" вступають.Ваша ніша-удар,БЮТ,порошенківці.там відгризайте,переконуйте ділом,піарте і т.д.А ви на пару тисяч "театралів" зуби наточили.КАМОН. :smilie9:

А чому  вас , цинік , так коробить гілочка Лєвандовича ? може тому , що він  тут кожен день по стопятдесят раз не пише "Юля -сука " , так як задармапродавши?  ?

Offline Mandera

• Hero Member
« Reply #58 : Травня 22, 2014, 10:03:41 22:03 »
Что-то подобное я уже слышал на днях от Вии :laugh: Здесь правда с аргументацией больше постарались.

Наверное, с Туровской методичку подогнали. Ляшко наступает на пятки вовсе не Тягнибоку, а дваждынесудимой даме с косой.

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #59 : Травня 22, 2014, 10:04:00 22:04 »
дивно... люди пишуть про "свободівську пропаганду" і не вкурсі, що Карась виступав зі сцени Майдані як представник ПРАВОГО СЕКТОРУ. Люди не знають, що він безперервно керував обороною в КМДАі називають штабним писакою... Буквально кілька годин тому на окрузі, де він балотується, мав сутичку з людьми чєрновєцкого, котрі перебігли під крило "удару"

курвамать! "диванна сотня" ні грама не втемі, але гімно на вентилятор кидає знатно (((((
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!