0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я тоже не понял в чем позор? Я вообще такое вижу впервые, что-бы рейтинговый кандидат здраво оценив все, сделал такой шаг. Йулька на такое не способна.
Ronin Вся ця балаканина мала б сенс, якби Кличко був красномовний, як Рейган, чи розумний, як Шварценегер. Цього немає, і вже не буде. Амінь.
Цитата: Faultfinder_recovery від Березня 29, 2014, 01:36:23 13:36Ronin Вся ця балаканина мала б сенс, якби Кличко був красномовний, як Рейган, чи розумний, як Шварценегер. Цього немає, і вже не буде. Амінь."Розумний, як Шварцнегер" - це таки щось ! Меру Києва не треба бути дуже красномовним чи розумним - треба поменьше лізти у політику, а займатись ремонтом доріг, прибиранням снігу та сміття. До речі, не певен, що Кличку це під силу - політик він слабкий, а от гозподарник боюсь взагалі ніякий...
як на мене - черговий чоловічий вчинок!скільки за всю історію було подібних випадків? кожен кандидат йшов до ганебного кінця...
Єгорій смішний Політична проституція, політичні зради - це НЕВІД'ЄМНА ЧАСТИНА
MakYury "Вбивате" себе це "по чоловічому"..? Завжди вважалось проявом слабкості....
Цитата: Faultfinder_recovery від Березня 29, 2014, 01:45:19 13:45MakYury "Вбивате" себе це "по чоловічому"..? Завжди вважалось проявом слабкості.... він не здійснив політичного самогубства...самогубство, це мати рейтинг 50% і опинитися у в'язниці чи спустити рейтинн до статистичної похибки за 5 років царювання...поки рейтинг Кличко лише зростає...мені цікаво так само, як Кличко продемонструє себе біля громадських грошей...міркую, що буде не гірше Садового і не проти переконатися на справах...петя ж не втримається від спокуси... у комплекті до олігархічного парламенту матимемо ще й олігархічного преза... серіали - наше фсьо...
А в чём, собственно, "фуу"? Кляча оказался честным политиком Юлькам не нравится? Ну дык, теперь королева срача имеет все шансы на реванш за 2005 год
так а в чем честность?еще вчера говорил, что на выборы обязательно пойдет, сегодня уже не идет
По моєму, політичне самогубство - це Тимошенко. Вона ніяк не може вловити. що країна вже інша. А її фантастине видужання не знімаючи каблуків остаточно її поховало.
Цитата: GloriaAndrus від Березня 29, 2014, 04:01:50 16:01По моєму, політичне самогубство - це Тимошенко. Вона ніяк не може вловити. що країна вже інша. А її фантастине видужання не знімаючи каблуків остаточно її поховало. та забудьте ви за її каблуки. Наживіть собі грижу, і побачите, як зручніше вам буде ходити - на каблуках, чи без.
как кондом... какой эпический позор
Цитата: Україночка від Березня 29, 2014, 04:14:32 16:14Цитата: GloriaAndrus від Березня 29, 2014, 04:01:50 16:01По моєму, політичне самогубство - це Тимошенко. Вона ніяк не може вловити. що країна вже інша. А її фантастине видужання не знімаючи каблуків остаточно її поховало. та забудьте ви за її каблуки. Наживіть собі грижу, і побачите, як зручніше вам буде ходити - на каблуках, чи без.А чому ЮВТ не лікується? Як хвора Юля буде виконувати президентські обов"язки, коли Україні потрібен дієвий активний президент?