Автор Тема: кровь украинцев на руках быдлановцев и нашего форума  (Прочитано 340 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Рішення США призупинити цього тижня передачу військової розвідувальної інформації Україні допомогло просуванню Росії вздовж критичної частини фронту, призвівши до загибелі багатьох українських солдатів за останні дні, пишуть ЗМІ.

Джерело: Time з посиланням на п’ятьох високопоставлених західних та українських чиновників і військових офіцерів

Деталі: "Через цю паузу є сотні загиблих українців", — сказав один з офіцерів у інтерв’ю TIME у п’ятницю в Києві, попросивши не називати його імені.

модераторы хорошо подумайте и своих руках

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Мадж, всілякі не названі джерела як правило є фейком. Не піддавайся на рашистські фейки. У них йде своя операція - посіяти невіру і страх в українців. Тож  давай посилання на джерело і конкретну особу, що таке сказала.

Offline Сторонній

• Hero Member
не хочу бути капітаном очевидністю, але на сьогодні, на 09.03. 2025 р, через півтора місяці після інтронізації рудого, через три роки після початку повномасштабного вторгнення можна зробити проміжні висновки
- слабка країна може залишитися сам на сам, або майже сам на сам (не рахую оптимістичні обійми тапоплескування по плечах Зе)  з агресором
- партнер може відмовитися від підтримки
- більше того, партнер може перейти на бік агресора
можете додавати свої висновки.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
не хочу бути капітаном очевидністю, але на сьогодні, на 09.03. 2025 р, через півтора місяці після інтронізації рудого, через три роки після початку повномасштабного вторгнення можна зробити проміжні висновки
- слабка країна може залишитися сам на сам, або майже сам на сам (не рахую оптимістичні обійми тапоплескування по плечах Зе)  з агресором
- партнер може відмовитися від підтримки
- більше того, партнер може перейти на бік агресора
можете додавати свої висновки.

Основний висновок такий
Якщо тобі допомагають сильні то відразу починай застосовувати цю допомогу щоб позбутись залежності від цієї допомоги. Хоча це було зрозуміло мені ще 3 роки тому. Не всім правда

Offline majesty

• Ветеран форума
Мадж, всілякі не названі джерела як правило є фейком. Не піддавайся на рашистські фейки. У них йде своя операція - посіяти невіру і страх в українців. Тож  давай посилання на джерело і конкретну особу, що таке сказала.

https://www.pravda.com.ua/news/2025/03/8/7501871/

я не пользуюсь фейками
а вот быдлановцы их постят постоянно на нашем форуме
и годами