Автор Тема: як трамп так і Зе це наслідки деградації демократії  (Прочитано 2392 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
ідіоти у суспільстві стали нормою

відповідно ідіоти у політиці стають не випадковими людьми а постійною величиною

через що автократії які хоч і неефективні, але якість управління зберігають тому починають тиснути та перегравати демократії

стратегічно - якщо не виправити це то китай та раша будуть правити світом як не зараз то через 30-100 років

дивлячись на Україну ми показали куди це призведе бо у нас демократія не деградувала - вона відпочатку була деградованою тому майдани це були намагання меньшості що хоч щось розуміє виправити помилки більшості

а от США та тармп це процес деградації

коротше ми з заходом зараз з однаковивми проблемами

і вирішення має бути однаковим
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Молодець Кияша! Я вперше з тобою згоден.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)

...

Звідки така теза? Коли це сталось?
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Звідки така теза? Коли це сталось?
У нам у 2019

Offline majesty

• Ветеран форума

відповідно ідіоти у політиці стають не випадковими людьми а постійною величиною

через що автократії які хоч і неефективні, але якість управління зберігають тому починають тиснути та перегравати демократії

стратегічно - якщо не виправити це то китай та раша будуть правити світом як не зараз то через 30-100 років

дивлячись на Україну ми показали куди це призведе бо у нас демократія не деградувала - вона відпочатку була деградованою тому майдани це були намагання меньшості що хоч щось розуміє виправити помилки більшості

а от США та тармп це процес деградації

коротше ми з заходом зараз з однаковивми проблемами

і вирішення має бути однаковим

это доступ быдла до социальных медиа и итернета
когда любая тупая писда и полоская земля становится инфлюенсором с миллионами подписчиков

да и гитлер пришел к власти вполне демократически

просто демократиям надо жестко бороться с тоталитарными сектами и тупыми инфлюенсарами

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline g_smit

• Hero Member
100%
Самі винні.

Не треба було ставитись до демократії як до гри.  Ніхто ж не передбачив, що народ вибере клоуна?

Я хочу сказати, що ті, хто вважає себе не ідіотами, теж ідіоти.  :gigi:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Я хочу сказати, що ті, хто вважає себе не ідіотами, теж ідіоти.  :gigi:

саме так

потрібна якась кваліфікація виборця

насправді демократія буа ефективна коли не всі могли обирати а коли були певні обмеження - більшість яких були тупими та несправедливими але завдяки ним декласовані елементи усувались від виборів

зараз тотальне виборче право зламало цю систему

внтеренетизація лише каталізувала процес
не вона є причиною

але з цим треба якось боротиьс, шукати вирішення інакше ми всі здохнемо нахуй

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Лівацька ідеологія, яка домінує на Заході з 1960-х, постійне збільшення ролі бюрократії, зараженою цією ідеологією, а також фактично необмежені можливості для маніпуляції колективною свідомістю, надані інтернетом і соціальними медія відкрили фантастичні можливості для приходу до влади популістів як лівих, так і правих.
 Звідси вам Обама, Трамп, Зеленський, і всі наступні...
If you are going through hell, keep going.

Offline g_smit

• Hero Member
потрібна якась кваліфікація виборця

насправді демократія буа ефективна коли не всі могли обирати а коли були певні обмеження - більшість яких були тупими та несправедливими але завдяки ним декласовані елементи усувались від виборів

я не згодна з Вами.
Ви настирливо пропагуєте саме відміну демократії, а я вважаю, що наш випадок - це не результат демократії.  Все розвалювалось і при монархіях, і при всіх інших устроях суспільства. Вже ж все перевірено віками.

Бандити завжди пристосуються до будь-яких умов праці. Це їх профессія і хобі, стиль життя - зламати будь-яку систему і стати замість неї.

То може це у нас була вже "зламана" демократія?  :smilie7: 

Offline g_smit

• Hero Member
Для мене Зеленський нелегітимний з 2019-го року.

Треба мабуть в Конституцію внести, що  не можна сушити голову в мікрохвильовці реєструвати в якості Кандидата в президенти персонажів коміксів, тварин, частини людського тіла, борщ та інші страви, горілку. Перелік в 100 томах окремим документом. Щоб ніяка наволоч не скористалась.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Потрібно міняти систему виборів до парламенту, бо ця неправильно функціонує.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

ми препробували всі систеии за 30 років - жодні вибори не були по тій же схемі що попередні

і шо?

Offline Geo

• Ветеран форума

:fp2....Пісєц....ДО ЧОГО ТУТ СИСТЕМА ВИБОРІВ, якщо народ - ідіоти?

Є таке у Жванецького:

Консерватория

Консерватория, аспирантура, мошенничество, афера, суд, Сибирь.

Консерватория, частные уроки, еще одни частные уроки, зубные протезы, золото, мебель, суд, Сибирь.

Консерватория, концертмейстерство, торговый техникум, зав. производством, икра, крабы, валюта, золото, суд, Сибирь.

Может, что-то в консерватории подправить?

Offline majesty

• Ветеран форума
в западной германии , британии проблем с демократией нет

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
ми препробували всі систеии за 30 років - жодні вибори не були по тій же схемі що попередні

і шо?

Всі та не всі. Я би скасувала правило вибирати з 18 років, а ввела би з 21 року. Людина має бути повністю дорослою і більше розумною, аніж у 18. Бо 18 літні у нас вибирали Зелю по приколу, а не розуму. І це зрозуміло. У нинішніх 18 літніх ще немає ніяких проблем - вони ще навчаються в школах, або початкових курсах інших навчальних закладів, і знаходяться повністю на забезпеченні і під опікою батьків. Це виросло інше покоління - вони повністю забезпечені матеріально. І так - це діти теліка і комп'ютера - тобто звикли більше розважатися, аніж заморочуватися думками про життя.

Окрім того, партійна система себе аж ніяк не виправдовує. Потрібно повернутися або до мажиротарної повністю, або змінити правила гри - щоби в парламенті не було диктату однієї партії. Навіть, якщо вона отримує перемогу на виборах в більшості дільниць.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Всі та не всі. Я би скасувала правило вибирати з 18 років, а ввела би з 21 року. Людина має бути повністю дорослою і більше розумною, аніж у 18. Бо 18 літні у нас вибирали Зелю по приколу, а не розуму. І це зрозуміло. У нинішніх 18 літніх ще немає ніяких проблем - вони ще навчаються в школах, або початкових курсах інших навчальних закладів, і знаходяться повністю на забезпеченні і під опікою батьків. Це виросло інше покоління - вони повністю забезпечені матеріально. І так - це діти теліка і комп'ютера - тобто звикли більше розважатися, аніж заморочуватися думками про життя.

Окрім того, партійна система себе аж ніяк не виправдовує. Потрібно повернутися або до мажиротарної повністю, або змінити правила гри - щоби в парламенті не було диктату однієї партії. Навіть, якщо вона отримує перемогу на виборах в більшості дільниць.

мажоритарка вже була -було гірше
18 річні не меньші дібіли ніж 60+

а загалом це виглядає як би лікар виписав більше гуляти та їсти овочі коли у людини рак

Offline g_smit

• Hero Member
мажоритарка вже була -було гірше
18 річні не меньші дібіли ніж 60+

а загалом це виглядає як би лікар виписав більше гуляти та їсти овочі коли у людини рак

майновий ценз в свій час теж Ви наче пропонували? Принаймні були не проти.  :smilie7: 

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
майновий ценз в свій час теж Ви наче пропонували? Принаймні були не проти.  :smilie7:

не майновий

- якщо людина сплачує державі податків більше ніж отримує від держави, то має право голосу.

щоб відсіяти тих хто не створює суспільне благо

Offline g_smit

• Hero Member
не майновий

- якщо людина сплачує державі податків більше ніж отримує від держави, то має право голосу.

щоб відсіяти тих хто не створює суспільне благо

В жодному рецепті про мізки, хм.  :smilie7:

Кажуть квартал давав багато податків. А суспільне благо очевидне - весело було більшості злиденних навіть. 

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
В жодному рецепті про мізки, хм.  :smilie7:

Кажуть квартал давав багато податків. А суспільне благо очевидне - весело було більшості злиденних навіть.

людина яка здатна забезпечити себе та дати податки для  інших і не сидить на соціалі це вже про мізки

Offline g_smit

• Hero Member
людина яка здатна забезпечити себе та дати податки для  інших і не сидить на соціалі це вже про мізки

Вистачило тих мізків лише на те, щоб футболістів купляти, а вчених вбивати. :smiley23:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Вистачило тих мізків лише на те, щоб футболістів купляти, а вчених вбивати. :smiley23:

якщо країна загалом створена для задоволення бажань декласованого бидла що за гречку та субсидії готове золосувати хоч за зе хоч за януковича, то вчених в такій країні не буде бо щоб дати бидлу гречку треба задавити податками бізнес.

а знищений бізнес = відсутність інвестицій в науку та відсутність потреби у вчених

Offline div

• Ветеран форума
якщо країна загалом створена для задоволення бажань декласованого бидла що за гречку та субсидії готове золосувати хоч за зе хоч за януковича, то вчених в такій країні не буде бо щоб дати бидлу гречку треба задавити податками бізнес.

а знищений бізнес = відсутність інвестицій в науку та відсутність потреби у вчених

Да, печально, но
Человечество тысячелетия жило без инвестиций в науку, а ученых вообще травили и на живьем жгли.

Offline g_smit

• Hero Member

Ви помітили, я пишу про "Трамп" і "Зе", а Ви про тих, хто їх обирає?   :smilie7:

Майновий ценз спотворив не демократію та виборців, а якість "царів".
Зе - Ваш, а не наш (ми - "бидло", жеремо що дають )

Offline majesty

• Ветеран форума
типичный кияшка трампист -маговец

для начала
здоровый социум и государство будет развиваться если в нем будет бесплатное или доступное образование высокого для ВСЕХ,  бесплатная или доступная медицина для ВСЕХ, стимулирование рождаемости, на теперишнии мировые тенденции обязательная служба в армии для ВСЕХ

ты же все утрируешь в податки и всякую куйню аля гетманцев
ну хорошо ты платишь податки больше чем получаешь от государства

но забил на службу в армии забил на рождаемость забил на образование для всех забил на медицину для всех

твое будущее очень простое
или ты будешь платить налоги оккупантам
или сдохнешь в эпидемии среди тех кто не платит налоги
либо тебя подрежут за кошелек банда необразорванных и дерзких пацанов

кстати во Франции это давнишний лозунг
тот кто не финансирует образование, будет финансировать строительство тюрем

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
типичный кияшка трампист -маговец

для начала
здоровый социум и государство будет развиваться если в нем будет бесплатное или доступное образование высокого для ВСЕХ,  бесплатная или доступная медицина для ВСЕХ, стимулирование рождаемости, на теперишнии мировые тенденции обязательная служба в армии для ВСЕХ

ты же все утрируешь в податки и всякую куйню аля гетманцев
ну хорошо ты платишь податки больше чем получаешь от государства

но забил на службу в армии забил на рождаемость забил на образование для всех забил на медицину для всех

твое будущее очень простое
или ты будешь платить налоги оккупантам
или сдохнешь в эпидемии среди тех кто не платит налоги
либо тебя подрежут за кошелек банда необразорванных и дерзких пацанов

кстати во Франции это давнишний лозунг
тот кто не финансирует образование, будет финансировать строительство тюрем

з тобою навіть сперечатись не цікаво бо ти тупо брешеш на чорне кажеш біле

Offline majesty

• Ветеран форума
з тобою навіть сперечатись не цікаво бо ти тупо брешеш на чорне кажеш біле

не от тебя ли я слышал что образование и медицина должна быть платная?

маговцы тоже орут что их обобрали марксисты
абсолютно тупое быддо

Offline Geo

• Ветеран форума
не от тебя ли я слышал что образование и медицина должна быть платная?

маговцы тоже орут что их обобрали марксисты
абсолютно тупое быддо

Она может быть и ПЛАТНАЯ. Может и "БЕСПЛАТНАЯ"....ХОТЯ такого в государстве не бывает "бесплатная". Платится всегда. Либо с НАЛОГОВ ВСЕХ....либо с ТВОЕГО кармана. Третьего НЕ ДАНО.

Дело не в "платная" и "бесплатная".

Дело в ВЕРЕ в "социализм/ коммунизм".

Всех, кто обещает АБСОЛЮТНО ВСЕМ СЧАСТЛИВО "жить на шару", обещает коммунизм и социализм в чистом варианте....

нужно собрать...

...на стадионе "Сантьяго"....

...и расстрелять НАХУЙ....

...как это сделал Прекрасный Человек, Провидец и Мудрец - генерал Пиночет.

ИНАЧЕ.....

В результате...."равенства, братства и Развитого Социализма с дорогой в Коммуны".....

!!!! погибнет 30-40 миллионов человек в ГУЛАГе. И класно будет только Президиуму Верховного Совета (не только СССР, а Европы и США) + вертухаям и гробовщикам.

Offline Geo

• Ветеран форума
Простой пример.....

всех....кто сидит на ФОРУМАХ 24/7, учит жить за счет ЧУЖИХ налогов.....умничает и выпендривается....

а на поверку - УПЫРИ- "социальщики"

просто сбросить с обрыва. От них пользы НИ В АРМИИ...НИ В ЭКОНОМИКЕ на гражданке....нет НИГДЕ.

Гордиться толерантностью к УПЫРЯМ? Ну-ну...гордитесь. Снова же....это закончится все равно ГУЛАГом. КОГДА обычного ХАВЧИКА в результате НА ВСЕХ ТУПО НЕ ХВАТИТ. Я даже не про "айфоны".