Автор Тема: Ну що, погнали ...  (Прочитано 3032 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Online majesty

• Ветеран форума
Re: Ну що, погнали ...
« Reply #30 : Лютого 18, 2025, 03:06:44 15:06 »
Ну Штати поки ще їх не відмінили  :smilie1:

Думаю, що для серйозних компаній ринок ЄС на порядки важливіший кацапського + ніякі ризики при поверненні ніхто не страхуватиме

для штаовских компаний такого рынка как раша вообще нет
там оборот копейки

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #31 : Лютого 18, 2025, 03:24:09 15:24 »
для штаовских компаний такого рынка как раша вообще нет
там оборот копейки

Нафтосервісники можуть підарасити (вони навіть зараз це роблять). Інші навряд.

Offline Сторонній

• Hero Member
« Reply #32 : Лютого 18, 2025, 03:38:29 15:38 »
Теперь этого мало.
Теперь надо вводить санкции против тех компаний США  что будут возвращаться в РФ
якби Ронні встав з могили, він би о4уйів від того, що відбувається. Європа вводить санкції проти тандему раші та сша.
пи сдець :fp2

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #33 : Лютого 18, 2025, 03:47:16 15:47 »
Я вам більше скажу, формують фонд підтримки України у 750 млрд. мабуть євро (не долярів).

Ось це  правильний хід. Взагалі, якщо  ЄС перестане жувати соплі і нарешті зрозуміє, що їх найкращий друг це не дядько Сем, а ЗСУ, ось тоді ми зможемо очікувати реальних зрушень у питаннях з кацапами.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #34 : Лютого 22, 2025, 09:33:49 21:33 »
... а Бидлану смоктати залупу Хуйла    :smilie8:

EU preparing military aid package for Kyiv worth $20.9 billion, Bloomberg reports

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #35 : Лютого 23, 2025, 02:43:35 02:43 »
EU ніколи не домовиться по цих питаннях. Для цього потрібні інші формати. Або двосторонні домовленності, або якась особлива коаліція європейських держав

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #36 : Лютого 23, 2025, 09:05:19 09:05 »
Откровенно говоря на месте Европы я бы сейчас следующее замутил

В рамках создания единых сил европейской обороны создал командование сил ядерного сдерживания. Разместил бы его гдето в Бельгии и выделил средства на срочное наращивание производства ЯО. Командование долевое включающее представителей стран производителей и доноров.
Пусть в США, Китае и РФ репы чешут и думают включать ЕС в пилигаворы или не включать

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #37 : Лютого 23, 2025, 10:06:58 10:06 »
EU ніколи не домовиться по цих питаннях. Для цього потрібні інші формати. Або двосторонні домовленності, або якась особлива коаліція європейських держав

Не очкуй, будуть твої Штати скоро країною третього світу. Причому дуже скоро, ще при Бидлані  :smilie7:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #38 : Лютого 23, 2025, 05:09:53 17:09 »
Откровенно говоря на месте Европы я бы сейчас следующее замутил

В рамках создания единых сил европейской обороны создал командование сил ядерного сдерживания. Разместил бы его гдето в Бельгии и выделил средства на срочное наращивание производства ЯО. Командование долевое включающее представителей стран производителей и доноров.
Пусть в США, Китае и РФ репы чешут и думают включать ЕС в пилигаворы или не включать

Європі навряд вдасться досягнути конценсусу з цього питання

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #39 : Лютого 23, 2025, 05:17:08 17:17 »
Європі навряд вдасться досягнути конценсусу з цього питання

Кто сказал что нужен консенсус?
Достаточно желания стран доноров и производителей

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #40 : Лютого 23, 2025, 05:45:34 17:45 »
Кто сказал что нужен консенсус?
Достаточно желания стран доноров и производителей

вони зв'язані договорами. Не думаю що європа готова класти хуй на свої зобов'язання

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #41 : Лютого 23, 2025, 06:34:19 18:34 »
Типовим прикладом ловлі каєфа є ситуація, коли одна й та сама людина в одній гілці доводить, що світовий порядок руйнується, й ніж його втримувати, то набагато краще/дешевше доламати й жити в новому.
А в іншій гілці та сама людина така - ну, дик цой, договора, зобов'язання, тудим сюдим, як це так що хтось інший прутня на зобов'язання кладе, це тільки двом-трьом країнам так можна...
 :pooh_lol:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #42 : Лютого 23, 2025, 07:15:26 19:15 »
Типовим прикладом ловлі каєфа є ситуація, коли одна й та сама людина в одній гілці доводить, що світовий порядок руйнується, й ніж його втримувати, то набагато краще/дешевше доламати й жити в новому.
А в іншій гілці та сама людина така - ну, дик цой, договора, зобов'язання, тудим сюдим, як це так що хтось інший прутня на зобов'язання кладе, це тільки двом-трьом країнам так можна...
 :pooh_lol:

Це не мої ідеї, і тим більше не мої бажання чи "каєф", але процес йде, і закривати на це очі просто тупо. Європа поки ще не готова діяти за принципами цього "нового пордядку"

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #43 : Лютого 23, 2025, 07:56:41 19:56 »
Це не мої ідеї, і тим більше не мої бажання чи "каєф", але процес йде, і закривати на це очі просто тупо. Європа поки ще не готова діяти за принципами цього "нового пордядку"
Це дуже інформативно, про йдучий процес та закривання очей. Мудро навіть, мабуть. :)

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #44 : Лютого 23, 2025, 08:03:20 20:03 »
Це дуже інформативно, про йдучий процес та закривання очей. Мудро навіть, мабуть. :)

Якщо у вас інша оцінка того що відбувається - давайте, не соромтесь... Чи вам цікавіше мою мудрість обговорювати?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #45 : Лютого 23, 2025, 08:03:48 20:03 »
вони зв'язані договорами. Не думаю що європа готова класти хуй на свої зобов'язання

Насколько я знаю ни ЕС ни НАТО не препятствует подписанию договоров между своими членами и даже с нечленами этих организаций

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #46 : Лютого 23, 2025, 08:09:56 20:09 »
Насколько я знаю ни ЕС ни НАТО не препятствует подписанию договоров между своими членами и даже с нечленами этих организаций

А договір про нерозповсюдження, без'ядерний статус. Напевне підписано купу інших договорів стосовно ядерної зброї

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #47 : Лютого 23, 2025, 08:44:01 20:44 »
А договір про нерозповсюдження, без'ядерний статус. Напевне підписано купу інших договорів стосовно ядерної зброї

В каком месте моего поста ты увидел предоставление права на ЯО допустим Германии?
Размещение на базах США в Германии ЯО ведь не делает Германию ядерной державой.
Вот собственниками ЯО и остануться ГБ и Франция

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #48 : Лютого 23, 2025, 08:52:41 20:52 »
В каком месте моего поста ты увидел предоставление права на ЯО допустим Германии?
Размещение на базах США в Германии ЯО ведь не делает Германию ядерной державой.
Вот собственниками ЯО и остануться ГБ и Франция

Ну так можна і треба  :smiley24:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #49 : Лютого 23, 2025, 10:22:46 22:22 »
Якщо у вас інша оцінка того що відбувається - давайте, не соромтесь... Чи вам цікавіше мою мудрість обговорювати?
Та ні, які тут оцінки. div запропонував адекватний маневр, ви (спрощенно кажучи) вважаєте що європа перебуватиме у полоні суіцидальних мрій. Враховуючи, що вона так зазвичай і робить - цілком можливо.
А мудрість обговорюється виключно в тому сенсі, що я щиро не розумію корисного навантаження тої фрази (який процес, куди іде, які очі, яким то бісом до неадекватності європи, котра є для неї нормою десятків років, а не результатом якогось процесу), а оскільки ви витратили свій час щоб мені її написати, думаю чесно буде якщо я дам знати, що до мене не дійшло.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #50 : Лютого 23, 2025, 10:28:10 22:28 »
Хоча, питання цікаве. Хтось вважає, що світовий порядок зміниться, з усіма прібамбасами, внаслідок котрих власне й змінюються світопорядки, але договори будуть свято чтіть... скільки, вічно, чи якісь інші думки є?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #51 : Лютого 23, 2025, 11:27:16 23:27 »
Хоча, питання цікаве. Хтось вважає, що світовий порядок зміниться, з усіма прібамбасами, внаслідок котрих власне й змінюються світопорядки, але договори будуть свято чтіть... скільки, вічно, чи якісь інші думки є?

Такого звичайно не буде. Але НМД на данний момент Європа ще не готова прийняти "новий порядок". Як довго це триватиме - я не знаю.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #52 : Лютого 24, 2025, 12:34:39 00:34 »
Такого звичайно не буде. Але НМД на данний момент Європа ще не готова прийняти "новий порядок". Як довго це триватиме - я не знаю.
Я теж, звісно.

До речі, ще одне дійсно риторичне питання, відповіді на яке я, коли серйозно, не знаю: НАТО зараз фактично ще існує, чи все ж вже ні?
Тобто, якщо перефразувати. Я вважаю, що НАТО на 90% = США. Є трумп, котрий на поточний момент смокче в друга блядіміра. Припустимо русня відкрито починає "спєцопєрацию" в Балтиці, й трумп вважає що це нормально. Питання: що має статися у США, щоб США виконали НАТОвські зобов'язання за суттю (без лайна про 160+ діб аби написати що вони мабуть не в настрої бо вся зброя на кордоні з мексами).

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #53 : Лютого 25, 2025, 09:42:41 21:42 »
 :smilie7:

Мерц розпочав переговори із соціал-демократами для затвердження 200 млрд євро на оборону Німеччини та підтримку України, - Bloomberg​

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #54 : Лютого 27, 2025, 11:00:53 11:00 »
 :Prapor2:

Міністерство оборони Фінляндії запускає нову програму підтримки України, яка передбачає замовлення у ОПК країни.

У Фінляндії запускають нову програму підтримки України, на це планують виділити 660 млн євро