0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Ну Штати поки ще їх не відмінили Думаю, що для серйозних компаній ринок ЄС на порядки важливіший кацапського + ніякі ризики при поверненні ніхто не страхуватиме
для штаовских компаний такого рынка как раша вообще неттам оборот копейки
Теперь этого мало.Теперь надо вводить санкции против тех компаний США что будут возвращаться в РФ
Я вам більше скажу, формують фонд підтримки України у 750 млрд. мабуть євро (не долярів).
EU ніколи не домовиться по цих питаннях. Для цього потрібні інші формати. Або двосторонні домовленності, або якась особлива коаліція європейських держав
Откровенно говоря на месте Европы я бы сейчас следующее замутилВ рамках создания единых сил европейской обороны создал командование сил ядерного сдерживания. Разместил бы его гдето в Бельгии и выделил средства на срочное наращивание производства ЯО. Командование долевое включающее представителей стран производителей и доноров. Пусть в США, Китае и РФ репы чешут и думают включать ЕС в пилигаворы или не включать
Європі навряд вдасться досягнути конценсусу з цього питання
Кто сказал что нужен консенсус?Достаточно желания стран доноров и производителей
Типовим прикладом ловлі каєфа є ситуація, коли одна й та сама людина в одній гілці доводить, що світовий порядок руйнується, й ніж його втримувати, то набагато краще/дешевше доламати й жити в новому.А в іншій гілці та сама людина така - ну, дик цой, договора, зобов'язання, тудим сюдим, як це так що хтось інший прутня на зобов'язання кладе, це тільки двом-трьом країнам так можна...
Це не мої ідеї, і тим більше не мої бажання чи "каєф", але процес йде, і закривати на це очі просто тупо. Європа поки ще не готова діяти за принципами цього "нового пордядку"
Це дуже інформативно, про йдучий процес та закривання очей. Мудро навіть, мабуть.
вони зв'язані договорами. Не думаю що європа готова класти хуй на свої зобов'язання
Насколько я знаю ни ЕС ни НАТО не препятствует подписанию договоров между своими членами и даже с нечленами этих организаций
А договір про нерозповсюдження, без'ядерний статус. Напевне підписано купу інших договорів стосовно ядерної зброї
В каком месте моего поста ты увидел предоставление права на ЯО допустим Германии?Размещение на базах США в Германии ЯО ведь не делает Германию ядерной державой.Вот собственниками ЯО и остануться ГБ и Франция
Якщо у вас інша оцінка того що відбувається - давайте, не соромтесь... Чи вам цікавіше мою мудрість обговорювати?
Хоча, питання цікаве. Хтось вважає, що світовий порядок зміниться, з усіма прібамбасами, внаслідок котрих власне й змінюються світопорядки, але договори будуть свято чтіть... скільки, вічно, чи якісь інші думки є?
Такого звичайно не буде. Але НМД на данний момент Європа ще не готова прийняти "новий порядок". Як довго це триватиме - я не знаю.