Нагадую, коли почалася війна, у 2014 році, США почали надавати нам військову допомогу. 300 мільйонів на рік. Один раз було 300+80, один раз дали 400.
Ще Трамп надав 30 Джевелинів з забороною з них стріляти.
Все!
Що ми бачимо зараз - за останні два роки нам тільки США надали 60-70 мільярдів доларів. А ще Британія, а ще Німеччина, Франція, Польща, Чехія, Данія, Швеція, Фінляндія, Іспанія, ...
Мало?
Ні, дуже багато!
Але дійсно недостатньо
Треба розуміти - кацапи 20 років готувалися до війни, а у них був Френсіс Фукуяма і "Кінець історії", вони зупиняли заводи, вони розпродавали залишки зброї, вони майже припинили кидати в скарбничку НАТО.
Чи можуть вони давати більше?
А чи можеш ти донатити більше?
Можеш, але і самім щось їсти треба.
Мені, як завжди, є абсолютно незрозумілим ваш мотив відбілювання пацанів, в котрих був фукуяма та каклєта па-кійовскі з обаміними адіялками.
Я просто називаю речі своїми іменами, й всім раджу.
Ви не гірше за мене знаєте, як захід, виходячи з абсолютно дебільних ідєєк, зберігав та годував іпану русню.
Відповідь на "чи міг дати більше" - та ясно й дитині, що міг, й навіть досі може.
Більш того, на відміну від мене та вас, якщо б захід "задонатив" як слід, русні б зараз на українській землі не було.
Натомість, шановний колективний захід до 2014 року кайфував, неофіційно вважаючи нас йужнорусєнькой губєрнієй.
Потім він кайфував, вважаючи що його то всьо не стосується ніяк.
Перед 2022, на хвилиночку, всі вони приготувалися робити що? Змахнути скупу сльозку за судьбінушку украйонську, потім хряпнути віскаріка, згадати що один хрін та Украйона була губєрнієй йужнорусєнькой, ну й перейти до наступного тосту.
Навіть після 2022 багато хто з них намагається продовжувати кайфувати в тому ж стилі, хоча дзвіночки вже приходять такі, що навіть Макарон розчехлився.
Що мені треба казати про Францію, котра кайфувала роками й трічи собі кожного ранку повторювало "ой то всьо патєшние конхлікти якєхось дальокіх стран, якщо ми не будемо звертати уваги, то воно всьо само якось пройдьот, а ми поки що трохи збільшимо потужності BiC на расєющькє"? Що вони не дебіли? Ну так ніт, дебіли ж.
Це якось впливає на те, що цезарі - корисні САУ, й без них було б ще гірше? Ні, ніяк.
Чи могла Франція зробити набагато більше? Та вона й зараз може, й зараз ще не робить.
Чи було б то вигідно Франції? Так, курве, ще і як! Просто пацани, не просихаючи від каєфу, чомусь вважають своє сите та солодке життя чимось, знаєте, таким напруженим та непростим, й ніби всі плюшенькі, котрі вони мали в тій світовій системі котра зараз ламається - ніби вони всі їм Богом дані й лишаться з ними навіки.
Чи Франція єдина така країна? Ні, її просто смажений півень першою в дупу дзьобнув. Ще й не дзьобнув, тільки приміряється.
Насправді, бажання хоча б зберегти частково те, що в них було весь цей час - це мало б бути їхньою прямою зацікавленістю. Якщо б вони не були дебілами, непридатними навіть до таких очевидних висновків.
А вони дебіли.
Комусь може легше жити в тому світі, де вони мудрі та класні, але я все ж краще сприймати світ трохи менш бінарно, коли є така можливість.
От з кацапами такої можливості нема, там чи ми, чи вони. Все бінарно