Вислів зараз поясню, нуль проблемо.
Аби "завалити шоколадного Пєтю" в українському інфопросторі, окрім використання юльків, кацапи використовували ботів. Тексти ботам писали кацапською, й використовували автоматичний переклад. Оскільки тоді він був досить поганим, й контексту не розумів, інколи ставалися прикрі випадки. Сидять наприклад в коментарях риги, юльки й кацапські боти - тобто весь антипорошенківський та антиукраїнський фронт - й тут боти зненацька починають нести повну хрінь.
Наприклад, оператор ботів пише "нет мочи терпеть єти адскіє мукі!", працює автопереклад, й всі боти пишуть "немає сечі терпіти ці пекельні борошна". Неправильно перекладені слова виділено відповідно. Юлькам та ригам здебільшого геть не вистачало освіти, життєвого досвіду й інтелекту аби віддуплити що коїться з їхніми співбесідниками та братанами по антипорошенківству, тому особливих проблем той дефектний перекладач кацапам не робив.
Щодо смерті смачнючої й кайфової радянської індустріалізації щиро співчуваю - тепер, вочевидь, молодь буде змушена ставати педикуватими айтівцями, й тицяти проклятого компуктєра за неабиякий бабулєс замість того, щоб пекти чугуній за сто гривень в чотири зміни на класному радянському заводі, в чотири горла споживаючи дужо дешевий та вигідний кацапський газік за переможними контрактами Джулії Водорослєвни.
Також поділяю занепокоєння щодо того, що від зайняття програмізмом в них буде змінюватися етно-расовий склад крові, й вони стануть неграми. Але от, скажу я вам, якби не противсіхствували - то щас би з кацапами флотамі дружилі, й жодного танку нізвідки не віїхало, а не отето всьо.
Клятий Ющенко, коротше.
Комашки.
Щодо першої частини Вашого посту.
Я сам особисто не порохобот але й до антипорошенківського фронту я теж не належу. Мені Порошенко став байдужий і не цікавий десь так з 02.04.2019 р., тоді, коли були оприлюднені результати 1-го туру Презид. виборів - 2019. Я навіть голосував за Порошенка в 2-му турі-2019, про що я й повідомив тут не форумі:
https://ukrpravda.net/index.php?topic=51571.msg1286920#msg1286920Рішення про це я прийняв моментально, 02.04.2019р., навіть довго не роздумуючи.
І зараз я своє ставлення до Петі не змінив. Я не вважаю його своїм особистим ворогом, однак вважаю, що такі політики Україні й не були потрібні. І в майбутньому не будуть потрібні. Я завжди вважав, що Україні потрібні прямі й принципові політики, не боягузливі й дієві. Наприклад, такі як Юлія Тимошенко або Олександр Турчинов.
За всіх інших, тих хто ворогує сьогодні з Порошенком і реально, і віртуально я не відповідаю.
.........
Щодо другої частини Вашого посту.
Там по замісту - всього намішано. Ця мішанина свідчить лише про те, що Ви є достатньо молода особа, котра життя при СРСР чи в пеші постсовєцькі роки не пам"ятає або й зовсім не знає. Ні 90-ті роки, ні 2000-тисячні.( не кажучи вже про 80-ті).
Совєцька індустрія не була смачною й кайфовою, але вона, однак, була і була важливою складовою соціально-економічного життя і громадян і всієї нашої країни загалом.
Зараз індустрії вже нема ніякої. Зараз є тільки айтішництво і виїзд за кордон(для молоді), а для старшого покоління вже нема нічого.
"Неабиякий бабулєс " на айтішництві можуть заробляти далеко не всі. Значній частині наших громадян достойної роботи і перспектив життя на території України вже не буде ніколи. Старшим - буде доживання при вже наявній матерільній базі, а більшості молодих - тільки за кодон ( або життя на маргінесі в Україні).
Від роботи на комп"ютері расовий склад крові в чинних мешканців не зміниться, однак їх, українських корінних мешканців, ставатиме все менше, а в Україну все більше приїжджатимуть і розселятимуться представники інших расово-культурних спільнот.
Бо бізнес буде налаштовано саме так. Бо для цього всі ці рехворми нам і нав"язуються.
Ну й т.д., т.д., й т.д.
Якщо Ви, Комашки, "громадянка світу", то це Ваша особиста справа, але я був і є лише українець. Я - не громадянин світу.
Раніше я ніколи не вважав перебування України в складі СРСР якимось позитивом і зараз теж абсолютно не вважаю позитивом поступ України до так званого "Європейського майбутнього". Так, я розумію, сьогодні в нас нема вибору. Але побачите які процеси й події почнуться в Україні після закінчення війни (повторюю: навіть не важливо з яким територіальним для нас підсумком).
Процеси - такі, що вестимуть до збереження України лише за назвою, однак перетворення її в зовсім іншу державу за своїм внутрішнім змістом.
І останнє.
Якби Ви не противсіхствували в 2010 році - то й Крим і Донбас були б на місці, не було б війни, не було б антиукраїнського закону про мову, прийнятого в 2012 році з подачі Януковича-Табачника( а фактично ФСБ РФ), не було б обов"язковості вивчання російської мови школярами, не було б на посту Міністра освіти Дмитра Табачника ( чи Вам відома ця особа???). Також, не було б в Державних органах ( перш за все силових міністерств) представників донецької банди (абсолютно прокремлівської!), котра не тільки набивала собі кишені, а й роззброювала українську армію, що потім, в 2014 році , в березні, , танки й БМП не могли навіть з боксів вивести.
І ще, Комашки, багато чого не було б, якби Ви й такі як Ви не противсіхствували б в 2010-му році.
Але тепер, в черговий раз знову "маємо те що маємо".