Автор Тема: Поможіть перекласти бо я шось пагана по англійській  (Прочитано 1750 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
KIRBY: I’ll let the Ukrainian armed forces speak for their operations. We have -- we are not – certainly not encouraging or enabling Ukrainian operations inside Russia. We are trying to make sure that hey can defend their territory, win back their ground in Ukraine.

And from the very beginning, Martha, we’ve talked about monitoring and being mindful of the risks of escalation of this war because that’s not only not good for the Ukrainian people, it’s not good for our interests, it’s not good for the Russian people.

https://abcnews.go.com/Politics/week-transcript-12-11-22-john-kirby-rep/story?id=94946357

'This Week' Transcript 12-11-22: John Kirby, Rep. Adam Kinzinger & Vanessa Wyche

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
John Francis Kirby (born 1963)[citation needed] is a retired rear admiral in the United States Navy serving as Coordinator for Strategic Communications at the National Security Council in the White House since late May 2022.

Offline Stanton

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
да что там переводить ...
гандон обыкновенный )

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Я так розумію він висловлює позицію білого дому а не свою особисту.

Offline majesty

• Ветеран форума
али давай краткое саммари
ну не все тут на берегу океана в кресле качалке с сигарой прессу часами читает

Offline Комашки

• Ветеран форума
Я так розумію він висловлює позицію білого дому а не свою особисту.
Я так розумію що дехто на заході постійно намагається просунути кацапський наратив що типу "вайну устроілі пратівниє англоsuck'сьі, котрі підбурюють клятих хахлов, кажуть їм що рокєти дадуть тіко за умови що вони ними будуть шмаляти по расіюшкє". Після чого всі офіційні персони мають як дебіли по сто разів повторювати, що ціль воєнної допомоги в тому, щоб війну зупинити, й ніхто нікого нікуди не підбурює.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Я так розумію що дехто на заході постійно намагається просунути кацапський наратив що типу "вайну устроілі пратівниє англоsuck'сьі, котрі підбурюють клятих хахлов, кажуть їм що рокєти дадуть тіко за умови що вони ними будуть шмаляти по расіюшкє". Після чого всі офіційні персони мають як дебіли по сто разів повторювати, що ціль воєнної допомоги в тому, щоб війну зупинити, й ніхто нікого нікуди не підбурює.
шо значить війну устроїли англосакси? не бачу жодного такого нарративу. очевидно як божий день що кацапи почали війну...

Offline Комашки

• Ветеран форума
шо значить війну устроїли англосакси? не бачу жодного такого нарративу. очевидно як божий день що кацапи почали війну...
А, ви теж з іншої планети. То бува. А в нас тут така фігня коїться, що деякі західні політики рівня МЗС/президента періодично несуть хрінь про якісь гарантії безпеки для рашинькі.
До того дійшло, що фінський прем'єр(здається) тиждень тому змушений був висловитися, що це взагалі-то кацапи мають сусіднім країнам давати гарантії безпеки від кацапської агресії, а не навпаки.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
А, ви теж з іншої планети. То бува. А в нас тут така фігня коїться, що деякі західні політики рівня МЗС/президента періодично несуть хрінь про якісь гарантії безпеки для рашинькі.
До того дійшло, що фінський прем'єр(здається) тиждень тому змушений був висловитися, що це взагалі-то кацапи мають сусіднім країнам давати гарантії безпеки від кацапської агресії, а не навпаки.
я думаю це від страху, як і лідери сша. просто бояться.
інша причина - тупо хочуть щоб не було поганих новин більше. і пофіг їм кому належить Запоріжжя і Херсон.
можливо і перше і друге? якшо тільки друге тоді питання - чи будуть вони давити на Київ шоб припинили. я думаю що цими заявами про ескалацію вони як раз дають зрозуміти що Києву тупо не дають зброю щоб не "ескалювали".

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
KIRBY: I’ll let the Ukrainian armed forces speak for their operations. We have -- we are not – certainly not encouraging or enabling Ukrainian operations inside Russia. We are trying to make sure that hey can defend their territory, win back their ground in Ukraine.

And from the very beginning, Martha, we’ve talked about monitoring and being mindful of the risks of escalation of this war because that’s not only not good for the Ukrainian people, it’s not good for our interests, it’s not good for the Russian people.

https://abcnews.go.com/Politics/week-transcript-12-11-22-john-kirby-rep/story?id=94946357

'This Week' Transcript 12-11-22: John Kirby, Rep. Adam Kinzinger & Vanessa Wyche

А що він ( вони ) має ( мають ) казати? Все навпаки- заохочуємо, даємо, навчаємо, бо хочемо знищити Росію? Як діти малі
Ну зрозуміло, в Алі є декларований інтерес- поміняти демократів на репів. Також як і в кацапів- малювати Захід у цілому, й США в особливості, чорними кольорами. Але давайте уявімо, що Захід буде виконувати всі ваші досить єбануті в своїй совковій нелогічності забаганки. Що зміниться на краще?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума

.

і знову ж таки - ну а що буде, якщо він, як і всі американські державні та військові бюрократи, почне (почнуть) говорити гранично зрозуміло? Може, йому ще треба було розказати скільки, чого, коли й якими маршрутами надійде до України?

Головне, що треба зараз розуміти- що США допомагають Україні й тому вона переможе, за наявності в неї такого бажання

Offline Комашки

• Ветеран форума
я думаю це від страху, як і лідери сша. просто бояться.
інша причина - тупо хочуть щоб не було поганих новин більше. і пофіг їм кому належить Запоріжжя і Херсон.
можливо і перше і друге? якшо тільки друге тоді питання - чи будуть вони давити на Київ шоб припинили. я думаю що цими заявами про ескалацію вони як раз дають зрозуміти що Києву тупо не дають зброю щоб не "ескалювали".
В них нуль цілих хрін десятих проблем просто не давати ту чи іншу зброю, й прямо про це казати. Тому інколи не варто вигадувати всяких анаконд на рівному місці, особливо коли є пряме пояснення контексту таких заяв.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
От мені цікаво, ви чули таке слово - політики? Або дипломати?
Це люди, які приречені брехати.

А ще є таке слово - йолопи!
Йолопи, це люди, які слова політиків і дипломатів сприймають за правду.

Що ж до контексту, хіба ви не розумієте, що США і Європа вклавши в нас 50 млрд. доларів, просто не можуть дозволити нам програти, інакше і вони теж будуть йолопи.
А цього вони 100% не хочуть.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
В них нуль цілих хрін десятих проблем просто не давати ту чи іншу зброю, й прямо про це казати. Тому інколи не варто вигадувати всяких анаконд на рівному місці, особливо коли є пряме пояснення контексту таких заяв.
Тим не менше "Анаконда" є прийнятним, логічним поясненням. А практично все інше- сумішшю повною херні із скінченною маячнею
Як би вам, кацапам, не хотілось чогось іншого- вашій цивілізації прийшов історичний бездець. Хоч з Анакондою, хоч ні. Анаконда тут потрібно лише для того, щоб ви в агонії не наробили дурниць

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума

Що ж до контексту, хіба ви не розумієте, що США і Європа вклавши в нас 50 млрд. доларів, просто не можуть дозволити нам програти, інакше і вони теж будуть йолопи.
:smiley24:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума

50 ярдів це копійки насправді.
а "програти" це поняття суб'єктивне.
зараз кажуть про "мир".
а все насправді залежить від України. і навіть не зебіла а народа. поки народ не втомився миру не буде і ніхто в світі то не змінить.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Анаконда, про яку тут розпатякують деякі мислителі, насправді полягає в тому щоб виснажитити Україну максимально і в такий спосіб змусити її до переговорів з кацапами.
If you are going through hell, keep going.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
очєрєдна провєрка це Міги зі Словаччини. Шось я песимістично налаштований.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Десятий місяць війни. Розмови про МіГи почалися ще в лютому.
NATO - No Action Talk Only.
If you are going through hell, keep going.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
очєрєдна провєрка це Міги зі Словаччини. Шось я песимістично налаштований.

Сьогодні.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
50 ярдів це копійки насправді.

Лише хочу нагадати, до 24 лютого 2022 року нам надавали допомоги 300 млн. доларів на рік.
Пару разів її вдвічі збільшували.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Тим не менше "Анаконда" є прийнятним, логічним поясненням.
Угумсь, десь на тому ж рівні, як в сусідній гілці "захід каварна нас зливає щоб були раби". Просто з іншим знаком.
Тому зазвичай й пропоную дивитися на речі якось трошки адекватніше, а не підганяти реальність по настрою до "зрадоньки" або "переможеньки". Але все одно приходять люди з претензіями на інтелехтуальність, й намагаються описати міжнародні відносини за аналогією відносин з сусідом Коляном та під'їздними бабками  :gigi:

Offline Комашки

• Ветеран форума
Анаконда, про яку тут розпатякують деякі мислителі, насправді полягає в тому щоб виснажитити Україну максимально і в такий спосіб змусити її до переговорів з кацапами.
Ця "анаконда" працюватиме так само, як й усі інші :) тобто ніяк.
Якби хтось хотів нас виснажити та змусити капіталювати, то було б достатньо перестати передавати нам зброю та БК до неї - ну й власне все. Проблем з цим рівно стільки ж, скільки з непередачею петріотс або ф-16.
Це така ж беззмістовна конспірологія, як "особо вумноє удушеніє рашинькі мільярдами грошей".

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Лише хочу нагадати, до 24 лютого 2022 року нам надавали допомоги 300 млн. доларів на рік.
Пару разів її вдвічі збільшували.
я про те шо 50 ярдів то не те шо шо вони б сильно переживали. звісно що без тої допомоги вже все б склалося давно в Україні.  але сума не катастрофічна

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума

Сьогодні.
побачимо  :super: вони люблять в останню мить включати задню.

Offline ЮАР

• Ветеран форума

От сука, нічим не проймеш:

Offline Комашки

• Ветеран форума
Задню взагалі-то ніхто й того разу не вмикав, там "передню" не ввімкнули. Тобто, є країна котра хоче дати нам літаки, але не хоче робити це напряму, зльотом літаків зі своєї территорії, й приземленням на нашу.
Й отам починаються манси, аби використати літовище в Німеччині, але те що належить США - всі один на одного скидають.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Задню взагалі-то ніхто й того разу не вмикав, там "передню" не ввімкнули. Тобто, є країна котра хоче дати нам літаки, але не хоче робити це напряму, зльотом літаків зі своєї территорії, й приземленням на нашу.
Й отам починаються манси, аби використати літовище в Німеччині, але те що належить США - всі один на одного скидають.
отож. чекаю поки радіти. вони вже обіцяли дохєра.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

За 9 місяців їх можна було вже розібрати на дрібні деталі, таємно перетаскати через кордон у клейончатих сумках у клітинку, зібрати взад докупи і троєкратно пробліяти "аценеми".  :smilie8: