Ну як будете щось знати, так відразу й кажіть - поговоримо. А то самі розумієте, що мені на цьому форумі й без цього вистачає нічого не знаючих й активно галюцінуючих людей, котрі окрім як дурня клеїти та засмічувати гілки ні на що не здатні.
Я ніби нормально обговорюю будь-які думки, в цій гілці включно...
Обязательно обращуся.
....Оу. А мені здалося що ми якраз на тому етапі, коли вже навіть ЄС відчув що повирішувати коштом України не вийде, а президент найпотужнішої країни планети виявився знов-таки безсилим все повирішувати коштом України, хоча 100 діб тільки те й намагався зробити. Ну й на підході руйнація системи розподілу праці на планеті 
Тобто так, ще не збувся - якраз в процесі.
Ну, то что вьі пьітаетесь втиснуть в строго математическое Прокрустово ложе сегодняшний процесс, свядя все к простому: если сохранится мировой порядок - рфия будет наказана, если рфия не будет наказана - мирового порядка не будет, - ваше право.
Однако, хотел бьі подчеркнуть, что существующий на сегодня "мировой порядок", известньій также как "ялтинско-потсдамский порядок" - єто своего рода Декартова система координат. Она неизменна, какие бьі причудливьіе формьі внутри нее не принимал график текущих собьітий, а в єтой системе РФия не понесет никаких наказаний, так как она является прямьім бенефициаром етой системьі.
Даже при взятом курсе США на изоляционизм и построение автократии, система не меняет своей сути.
Так что процес идет, но идет он внутри системьі.