Автор Тема: Філософське  (Прочитано 1315 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Філософське
« : Липня 19, 2022, 04:55:15 04:55 »
У світі є хороші люди і погані люди. Хороші люди це ті що працюють заводять сім'ї, дітей, багатіють поторшку. Це ті що мають емпатію та взагалі нормальні.
Погані люди це невдахи, як правило бідні, нероби, ледацюги, заздрісні.... пиятики наріки кримінал та таке інше.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: Філософське
« Reply #1 : Липня 19, 2022, 05:00:27 05:00 »
А що там за промислову зраду ти розганяв що на місяць виперли

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 19, 2022, 05:02:30 05:02 »
мабуть зять мороза має зв'язок з адміністрацією бо я написав що він ганяє гівно по трубах поки люди гинуть на передовій...

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #3 : Липня 19, 2022, 05:03:28 05:03 »
взагалі там емоційні бани - воно першому два місяці дало мені місяць потім заспокоїлось.. кінчило.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 19, 2022, 07:23:32 07:23 »
взагалі там емоційні бани - воно першому два місяці дало мені місяць потім заспокоїлось.. кінчило.

Ага, виглядає як наче дуже сильно психанув на тебе та Hornet

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 19, 2022, 08:29:18 08:29 »
Ага, виглядає як наче дуже сильно психанув на тебе та Hornet

мамука с юных лет хитрожопый кацапский агент :fp2

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #6 : Липня 19, 2022, 08:34:15 08:34 »
мабуть зять мороза має зв'язок з адміністрацією бо я написав що він ганяє гівно по трубах поки люди гинуть на передовій...

аразамия, жвания, гогиагвили, сария

тебе еще что то оььяснять?
если бы ни Гео я ьы их смачно описал

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #7 : Липня 19, 2022, 08:39:22 08:39 »
у меня черезхорошего человека есть выход на владеьцев НВ
нет только желания подымать тему этих фуповских ничтожеств :laugh:
писи
там есть и нормальные модераторы
но власть кнопки у ничтодесиа

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #8 : Липня 19, 2022, 09:32:13 09:32 »
У світі є хороші люди і погані люди. Хороші люди це ті що працюють заводять сім'ї, дітей, багатіють поторшку. Це ті що мають емпатію та взагалі нормальні.
Погані люди це невдахи, як правило бідні, нероби, ледацюги, заздрісні.... пиятики наріки кримінал та таке інше.

Бернард Шов сказав трохи інакше. "Світ складається з нероб, які хочуть розбагатіти задарма і дурнів, які хочуть працювати, не багатіючи ". ІМНО, трохи дотепніше

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #9 : Липня 19, 2022, 09:35:54 09:35 »

Невже Ґео знову модер?

П.С. Описати можно реченням "три мінґрели та Гогіагвілі"

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #10 : Липня 19, 2022, 10:42:44 10:42 »
Невже Ґео знову модер?

П.С. Описати можно реченням "три мінґрели та Гогіагвілі"

это типичные барсеточники завербованные мусорами рашки на рвзных делишках :laugh:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #11 : Липня 19, 2022, 12:08:12 12:08 »

Сракошвілі ще забув

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #12 : Липня 19, 2022, 01:00:05 13:00 »
вы вилели как цирюдбник пытался раскрутить фейк про Залужного на фупе?

многие супрвые люди это запомнили
и првгающий по пенькам пойдет туда же

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #13 : Липня 20, 2022, 12:09:31 00:09 »
If you are going through hell, keep going.

Offline medved

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #14 : Липня 20, 2022, 12:13:07 00:13 »
пічалька, два брата-акробата і запорожскій дєдуган, іх пророк, тєпєрь мєсяц  на СУПє винуждєни чаліцца :laugh:
« Останнє редагування: Липня 20, 2022, 12:19:37 00:19 від medved »
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #15 : Липня 20, 2022, 12:37:11 00:37 »
пічалька, два брата-акробата і запорожскій дєдуган, іх пророк, тєпєрь мєсяц  на СУПє винуждєни чаліцца :laugh:
это не нам месяц дали а вам  :weep:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #16 : Липня 20, 2022, 12:53:51 00:53 »
Бернард Шов сказав трохи інакше. "Світ складається з нероб, які хочуть розбагатіти задарма і дурнів, які хочуть працювати, не багатіючи ". ІМНО, трохи дотепніше
гм цікаво .  але працювати не багатіючи можна для прокорму? так робить більшість нє. чому вони дурні?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #17 : Липня 20, 2022, 09:03:20 09:03 »
Перефразуємо:
Цитувати
У світі є хороші люди та погані люди. Хороші люди - це ті, що мені подобаються. Погані люди - це ті, ким я боюся стати

:gigi:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #18 : Липня 20, 2022, 09:44:10 09:44 »
гм цікаво .  але працювати не багатіючи можна для прокорму? так робить більшість нє. чому вони дурні?
Я не й не сперечаюсь, що ця фраза Б.Ш. не відповідає канонам правого лібертаріанства, але... Пояснення досить просте. Працювати багатіючи означає або цілеспрямовану діяльність для досягнення багатства, або людині просто повезло й її безцільна діяльність попала в могутню невидиму руку ринку, що винесла її на гребінь успіху й багатства. Працювати не багатіючи майже однозначно означало безцільну діяльність та підпорядкованість зовнішнім обставинам ( я не беру комуністичний соціум чи сферу бюджетної, неприбуткової праці- там може бути інша мета діяльності, але це суті не змінює, принаймні, для реалій, в яких жив Б.Ш.).

В решті решт, Б.Ш. приписують іншу фразу про дурнів: "Лише 3 (три) відсотки людей є розумними, ще 3% думають, що вони розумні... " А як щодо інших 94%? А неважливо, що вони думають чи думають взагалі...

Отже, повертаючись до першої фрази, в контексті другої зрозуміло, що БШ майже всіх людей вважав ідіотами. Як тих, хто хоче розбагатіти на шару, так і тих, хто хоче працювати не багатіючи. Бо нелогічно

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #19 : Липня 20, 2022, 09:46:47 09:46 »
Перефразуємо: 
:gigi:

То саме тому ти перейшов на українську?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #20 : Липня 20, 2022, 11:40:23 11:40 »
То саме тому ти перейшов на українську?
Так, щоб зручніше було робити скорочення філософських дефініцій Алі. А вас що відволікло від спроб осягнення думкою робот дугіна? Забанили на упячці?  :gigi:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #21 : Липня 20, 2022, 12:54:39 12:54 »
Так, щоб зручніше було робити скорочення філософських дефініцій Алі. А вас що відволікло від спроб осягнення думкою робот дугіна? Забанили на упячці?  :gigi:

1. не бачу зв'язку з Дугіним. Проте, як мова зайшла, зауважу- Дугін є відвертою хУцпою, там що ні слово, то брехня, тому я не вважаю його філософом, скоріше- нецікавими містиком, що практикує явну херню

2. З ФУП пішов сам, бо там багато огидних типів, "дискусії" з якими неминуче доходять до точки біфуркації, коли або треба зустрічатись в реалі та бити пику, або уходити. Те, що там мене ще й банили колись ( в тому числі й огидні типи)- насправді не є важливим. Через бан я пішов з іншого ресурсу: уаполітикс. Бо там була накопичувальна система- бани не відміняли чорних балів, які тобі давав агент впливу РФ, що там є модер. Отже, будь-хто міг тебе ображати, а банити за такої системи будуть тебе. Неможливо було залишитись з такою системою банів

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #22 : Липня 20, 2022, 03:52:24 15:52 »
Я не й не сперечаюсь, що ця фраза Б.Ш. не відповідає канонам правого лібертаріанства, але... Пояснення досить просте. Працювати багатіючи означає або цілеспрямовану діяльність для досягнення багатства, або людині просто повезло й її безцільна діяльність попала в могутню невидиму руку ринку, що винесла її на гребінь успіху й багатства. Працювати не багатіючи майже однозначно означало безцільну діяльність та підпорядкованість зовнішнім обставинам ( я не беру комуністичний соціум чи сферу бюджетної, неприбуткової праці- там може бути інша мета діяльності, але це суті не змінює, принаймні, для реалій, в яких жив Б.Ш.).

В решті решт, Б.Ш. приписують іншу фразу про дурнів: "Лише 3 (три) відсотки людей є розумними, ще 3% думають, що вони розумні... " А як щодо інших 94%? А неважливо, що вони думають чи думають взагалі...

Отже, повертаючись до першої фрази, в контексті другої зрозуміло, що БШ майже всіх людей вважав ідіотами. Як тих, хто хоче розбагатіти на шару, так і тих, хто хоче працювати не багатіючи. Бо нелогічно

багатіти чи не багатіти то власне особисті амбіції. я міряю людей чи вони хороші чи погані по принципу:
1) чи вони "обуза" суспільству- нероби. тобто інші мають на горбу їх вивозити.
2) чи вони створюють проблеми - кримінал, наріки,  усякі елементи що намагаються знищити суспільство свідомо, навіть пропаганда підарства як основи суспільства... туди ж відношу комуністів ...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #24 : Липня 20, 2022, 05:25:07 17:25 »
багатіти чи не багатіти то власне особисті амбіції. я міряю людей чи вони хороші чи погані по принципу:
1) чи вони "обуза" суспільству- нероби. тобто інші мають на горбу їх вивозити.
2) чи вони створюють проблеми - кримінал, наріки,  усякі елементи що намагаються знищити суспільство свідомо, навіть пропаганда підарства як основи суспільства... туди ж відношу комуністів ...

Все, крім останнього, виділеного- типовий комуністичний маніфест
Правильною дорогою йдете, товаришу. Це як антинацизм кацапів, який вони взяли на озброєння, щоб остаточно вирішити українське питання

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #25 : Липня 20, 2022, 06:25:51 18:25 »
Все, крім останнього, виділеного- типовий комуністичний маніфест
Правильною дорогою йдете, товаришу. Це як антинацизм кацапів, який вони взяли на озброєння, щоб остаточно вирішити українське питання
мм? что конкретно не устраивает в озвученом? я считаю что вещи надо называть своими именами. если ты честен сам с собой и с другими это положительное качество.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
« Reply #26 : Липня 20, 2022, 06:46:14 18:46 »
мм? что конкретно не устраивает в озвученом? я считаю что вещи надо называть своими именами. если ты честен сам с собой и с другими это положительное качество.

Свободи немає. Поваги до власності. Якщо людина має власність, чи становище, наприклад, як Ватсон в "Шерлок", що мав пенсію- то чому він "мусить" працювати? Робити- означає бути робичичем ( рабом). Слова однокорінні
До речі, наявність землевласників у Сполученому Королівстві та США породила запит на консерватизм, якого притримуються не лише торі в СК, але й щонайменше половина репів у США, за яких ти голосуєш ( на справді, більше, бо "ядерні консерватори" там найбільша електоральна група, тож, разом з консерваторами "Америка перша" їх більше, ніж дві інші групи,- "ринкові скептики" та "підприємці нового часу").

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #27 : Липня 20, 2022, 08:28:08 20:28 »
Свободи немає. Поваги до власності. Якщо людина має власність, чи становище, наприклад, як Ватсон в "Шерлок", що мав пенсію- то чому він "мусить" працювати? Робити- означає бути робичичем ( рабом). Слова однокорінні
До речі, наявність землевласників у Сполученому Королівстві та США породила запит на консерватизм, якого притримуються не лише торі в СК, але й щонайменше половина репів у США, за яких ти голосуєш ( на справді, більше, бо "ядерні консерватори" там найбільша електоральна група, тож, разом з консерваторами "Америка перша" їх більше, ніж дві інші групи,- "ринкові скептики" та "підприємці нового часу").

абсолютной свободы не существует в принципе так как ты как минимум обладаешь своим телом.