Автор Тема: А чого це генсек ООН раптом активізувався?  (Прочитано 2338 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: А чого це генсек ООН раптом активізувався?
« Reply #30 : Квітня 27, 2022, 05:54:25 17:54 »
Це з серії "якщо хахлам дать вогнепал, вони один одного перестріляють".
Нема ані світового порядку, ані механізмів його забезпечення. От сьогодні. Й вчора. Й 30 років тому. Сомалі та дистопія, яких ви боїтеся - це те, в чому всі ми виросли та помремо. Зюдденлі

Я не згоден з вами. Система кривувато, але працювала, поки хуйло не похерив її повністю

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #31 : Квітня 28, 2022, 04:38:04 16:38 »
Я не згоден з вами. Система кривувато, але працювала, поки хуйло не похерив її повністю
Просто це як із системою ППО "Москви". Кривувато, але працювала - поки не прилетіли Нептуни.
Тобто для того щоб американець дав грошей, на які француз з італійцем придбали в України їжі та нагодували людей на Мадагаскарі - ООН не потрібна.
А коли - задля, на хвилиночку, загальносвітової безпеки, а не тільки наших "хотєлок" - треба всім світом відбуцати ногами кацапйо за відкритий напад та "офіційне" загарбання землі посеред Європи, то від зборів в мене на кухні більше толку. Бо там принаймі хуйло можна назвати хуйлом, а кацапстан - загарбником та агресором.
Тому чисто за фактичним змістом ООН не їде, а комусь могло здатися ніби їде бо нічого особливого - рівня ООН - й не траплялося.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #32 : Квітня 28, 2022, 05:08:02 17:08 »
Просто це як із системою ППО "Москви". Кривувато, але працювала - поки не прилетіли Нептуни.
Тобто для того щоб американець дав грошей, на які француз з італійцем придбали в України їжі та нагодували людей на Мадагаскарі - ООН не потрібна.
А коли - задля, на хвилиночку, загальносвітової безпеки, а не тільки наших "хотєлок" - треба всім світом відбуцати ногами кацапйо за відкритий напад та "офіційне" загарбання землі посеред Європи, то від зборів в мене на кухні більше толку. Бо там принаймі хуйло можна назвати хуйлом, а кацапстан - загарбником та агресором.
Тому чисто за фактичним змістом ООН не їде, а комусь могло здатися ніби їде бо нічого особливого - рівня ООН - й не траплялося.

ООН допомагало розрулювати всякі локальні проблеми у зародку щоб вони не стали глобальними......

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 28, 2022, 05:50:31 17:50 »
ООН допомагало розрулювати всякі локальні проблеми у зародку щоб вони не стали глобальними......

Ога, як той мужик у цирку, котрий "залізав у пляшку". :pooh_lol:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #34 : Квітня 28, 2022, 06:02:02 18:02 »

Ну і як вони розрулили в Україні?
If you are going through hell, keep going.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 28, 2022, 06:15:38 18:15 »
Ну і як вони розрулили в Україні?

я ж не кажу що всі проблеми

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #36 : Квітня 28, 2022, 06:35:44 18:35 »
я ж не кажу що всі проблеми

Єдиний раз, коли ООН була б-м ефективна у "розрулюванні" чогось був у 1950 році, коли була прийнята резолюція що корейських комуняк треба пиздити по зубах і по печінці, а у ролі "блакитних касок" виступили американські армія і флот. І то це сталося тільки тому, що кацапи гралися у "байкот" і прогуляли голосування у Радбезі. :pooh_lol: Більш вони таких помилок не робили і ООН з стану повної імпотенції не випускали.  :smilie8:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 28, 2022, 09:20:54 21:20 »
тут список

https://peacekeeping.un.org/en/past-peacekeeping-operations

Весь цей піскіпінг - це вже після того, як все вирішилося. А якщотвоно ще не вирішилося, то виходять абасратушкі, як у Руанді та Косово.

З ОБСЄ - та ж хуйня: коли просто "пострелюють" вони "не бачать" (з 9 до 17 з перервою на обід), а якщо починається піздарез - тікають, як їх і не було.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 28, 2022, 09:30:43 21:30 »
Весь цей піскіпінг - це вже після того, як все вирішилося. А якщотвоно ще не вирішилося, то виходять абасратушкі, як у Руанді та Косово.

так я і не писав "вирішують". я писав "розрулюють"

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #40 : Квітня 28, 2022, 09:33:57 21:33 »
так я і не писав "вирішують". я писав "розрулюють"

Вони просто єблом трогують (ну може ще гуманітарку розвозять). Якщо воно вже "устаканілось", то й добре, а якщо ні - тікають.  :smilie8:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #41 : Квітня 29, 2022, 01:09:07 13:09 »
Якщо замінити в цьому вислові "ООН" на "Uki", то вийде плюс-мінус те саме. Ну хіба що може у співвідношенні "витрачені кошти/ефект" ви в мільярди разів кращі
Я серйозно кажу, головна проблема безпеки - хоч там світової, хоч там фінансової або індустріальної - полягає в тому, що її нема. З'явився вірус, трохи серйозніший за нежить? Все, мільйони смертей. З'явилося хуйло, з амбіціями трохи серйознішими за "напхать в карманьі"? Аналогічно.
А поки все само по собі нормально - "та ви шо", "та ви чуда нє відєлі", "та всьо під контролем", "центр контролю за хворобами то не комар чхнув", бла бла.