0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Я за вакцинацію....... хоча з мандатами вони звичайно перегибають палку........ але з іншого боку з цими всими антиваксерськими нісенітницями ще більше палку перегибають.......
блин чувак вы террор такой епаный развели на всех уровнях ! идеология советского комсомола нервно курит в сторонке.поляризованные все как под линейку.
А чо терор зразу...... ну вигнали з роботи....... Поїде тепер кудись в техас чи алабаму - там героєм буде з ногами та руками заберуть......
блин чувак вы террор такой епаный развели
ну так это и есть самый шо ни на есть террор.
смєрті смєрті ві все умрєтє...які ви смішні. але цей їбаний терор діє тільки на таких як ви
так народжувалась нова релігія. цікаво коли почнуть приносити криваві жертви?
Тебе теж не погано би забанити!
я не проти- хочете баньте.
Ніякого "террору" до антиваксів ще й близько нема. А потрібно так, що ой...Наволочі охреніли та пішли вулиці перекривати. І не знайшлося жодного мажора на Інфініті...
чо тут спорить про вильных людейвсе кого я видел из антиваксов: отборный пролетарий, рагули, любители раша тв, полумные бабки гундяевской сектыэто пидец какое мракобесие в 21 веке
Я додав би сюди парашатролів, бо читав як само вони "імпровізують" з методички на різних сайтах.
дуже дуже нагадує 17 рік минулого сторіччя.
я про реальный контингенткотяра и жорж это персонажи ольгино - мы их опускаем
Ще разЙмовірність смерті від вакцини вища за такую від корониВакцинування під час хвилі пригнічує імунітетМруть в неї і вакциновані і ні
за антиваксерську пропаганду і справді треба банити........
Ще разЙмовірність смерті від вакцини вища за такую від корониВакцинування під час хвилі пригнічує імунітет