твой розум легко уложить в тв шоу шустера
я таке не дивлюсь. Сорри
Зате я бачу, як як цинічно вбиває старих молода Зе-команда. І що до 2024 року вони відправлють у свт інших рівно стільки потенційного електорату ОПЗЖ та інших конкурентів, скільки потрібно для перемоги
А хуцпа, між іншим, полягає насамперед у нахабних діях, а вже потім у нахабній брехні. І ключовими словами у виразі "хуцпа, як безмежно нахабна брехня" є насправді "безмежна нахабна", а не "брехня"
І Зе! сам по с обі є хуцпою, і влада його є хуцпою, і покоління, що голосує за нього, є насамперед не "генерацією Незалежності", а "поколінням Хуцпи". Вбивати людей похилого віку через обмеження їхньої рухливої активності та локдаун поліклінік і лікарень, заборону гуляти в парках, заборону виходити на вулицю особам 60+ (як було під час першого локдауну) під виглядом турботи за них, через що від серцевої недостатності вмерло в десятки разів більше старих, ніж від ковіду- оце є Хуцпою. А не те, що ти сам собі придумав чи почув від таких же "освічених", як ти, партійцю
Але мені вже час виходити з формуму. Надто багато написав для першого разу після чергової перерви, викликаної смертю мами, через що просто не хочеться нічого писати публічно. Бо вся ця публіка теж повинна у смері цих старих і моєї мами, не лише Ляшко, Зе, молода хуцпа чи я особисто, що не доглянув. Усі винні .