Автор Тема: "Теорiя неймовiрностi" вiд Макса Кiдрука - щодня на Укр. радiо  (Прочитано 844 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Це просто бомба - такого я ще не чув: Макс... в 5 хв. роликах в ранковому Шоу на Укр. радiо... виводить таку купу актуальних тем та проблем, що слухати його можна... з ранку до ночi...

:smilie7:

Offline Outlander

• Ветеран форума
Почав дивитись. Виявляється теорія ймовріностей це "реальна дуже серйозна математична теорія". Теорія, мать її.  :fp2 Це ж треба наскільки я помилявся, вважаючи що це розділ математики, що вивчає випадкові явища. Далі ще краще "Галілей перший сказав що Земля обертається навколо Сонця". МЛЯТЬ! СЦУКО! ЙОПАНАВРОТ! Ну нехай уже забудемо тих чортових давніх греків, хрін з ними. Але Копєрніка куди подіти? З його "De revolutionibus orbium coelestium" виданою за 20 років до народження Галілея? Після цього далі дивитись вже не зміг. Більше ніж на 2 хвилини цього розвінчування міфів мене не вистачило.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline irpin

• Ветеран форума
Почав дивитись. Виявляється...
наука і жизнь, знаніє-сіла, техніка-молодьожи.

Offline Kikker

• Ветеран форума
Так письменник же. І, схоже, не Річард Фейнман. От у нього і виходить так, як у пересічного. Радує, що він сам свою власну передачу записав у "теорії неймовірності", і, мабуть таки, попри власні наміри, дав точну оцінку своїм просторікуванням.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Так письменник же. І, схоже, не Річард Фейнман. От у нього і виходить так, як у пересічного. Радує, що він сам свою власну передачу записав у "теорії неймовірності", і, мабуть таки, попри власні наміри, дав точну оцінку своїм просторікуванням.

Так, в науці Макс не Річард Фейнман, але золоту медаль за фізико-математичну школу має.
І аспірантуру проходив у Стокгольмі, в Королівському технологічному інституті.

Не буду оцінювати його наукові потуги, але маю зазначити, як письменник, він дуже не поганий.
Я усіх письменників розділяю на дві категорії - ті хто вміє писати, і ті хто не вміє. Макс точно в першій категорії.
На жаль його тематика мене не чіпляє (хоча декілька романів прочитав, і "Небратні" теж. "Небратні" публіцистика.)

ПиСи. Знаю Макса і його жінку особисто.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline irpin

• Ветеран форума
передавай вітання від супу, скажи, що прихильники є.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
До речі про Фейнмана.
Коли прочитав його книгу, було враження що він балабол, і всі його знахідки і досягнення траплялися випадково.
Хоча звісно це маячня, так не бува.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Outlander

• Ветеран форума
всі його знахідки і досягнення траплялися випадково.
Хоча звісно це маячня, так не бува.
Саме так і буває. Майже усі нові знахідки випадкові. Бо для того щоб щось нове зробити чи відкрити треба збочити з дороги по якій до тебе ходили уже багато разів. А збочити можна в безлічі місць, але лише кілька приведуть тебе до якогось нового і правильного результату. Тож щоб скоротити кількість варіантів для вибору цих можливих нових шляхів треба знати дуже багато. Тобто нові відкриття як правило випадкові, але роблять їх переважно люди дуже знаючі і розумні.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Це той малолітній флудер, що у 2014-му засрав своїми безкоштовними книжками плеймаркет? :smilie5:
Mocsia delenda est