А чому так, сосиски ж воні не кращі за курятину, курятина взагалі вважається найкращим м'ясом, а ковбаси, особливо копчені то таке.
Менi треба... швидко, дешево, сердито... снiданок робиться... до 08.00 ранку, на все - про все... - 10-15 хв.
Та у нього там все настільки запущено що п-ць.......
Просто не хотілось засмучувати людину.....
Так, як в США iдять... не треба нас лякати - всi тi кулiнарнi змагання... - не до мене - пошукайте..., як козаки в старi часи харчувалися... - проста iжа - курка, птиця, трохи соллi, бульйон... - коли буде господиня - буде все в нормi...
Я не гуру в кулiнарii - iм потрохи, канапками, тричi на день - тим, хто полюбляе iсти багато та по кулiнарних книгах... той... ложкой и вилкой капает себе могiлу...
а де ж ваші господині, хлопці?
Спитав сусiдку, яка вже пiв вiку з мамкою мешкае - борщ вмiеш готувати? - вiдвернулася мамзель - я борщ не ем...
От вам i господиня - iдять всяке лайно - пiци, гамбургери, все смiття, що продають на винiс або кур'ерами...
Все це... отрута для органiзму - як та отрута, що готуюють в ящire та Кулiнарних шоу...
А потiм ми питаемо себе - звiдки дiабет, дiарея, гiпертонiя - iдять перед ящiком, компом, годинами - на дiванi...
Все це лайно... з часом... переходить в хвороби... й провокуе всякi... Covid тощо...