Он Вольтер на ФУПі написав вдало, про цитати..Вєликага
ВОНО обдовбане та шизофреничне.
Wolter
В.Зеленський:
«Найбільший ризик для України - дестабілізація всередині нашої держави. Економіка - один з факторів. Але єдність влади, довіра до президента, має буде розуміння, що є колишні президенти, а не діючі, ми об"єднані народом, стабільною ситуацією, і ризики ескалації буде меншою. (
!!!)
Неконтрольованість ситуації може призвести до ескалації з боку сусідньої держави. Ризик викликаний політичною діяльністю людей, які займаються своїм особистим піаром. Я не бачу великих заворушень на вулицях. Потрібно дивитися, коли це відбувається. Поїхала якась людина за кордон відпочивати - і все спокійно, а приїхав - одразу заворушення!
Прийшли люди під парламент чи заблокували ОП! І їм все одно, чи є зараз ковід19, їм треба терміново проголосувати якісь додаткові гроші для стримання ковіду19 тощо - все одно цим людям! (
!!!)
Я дуже радий, що я не з політики прийшов в політику! Чесно кажучи, спочатку був в шоці! Їм все одно, що відбувається! Війна - то війна, ОК! Розберемось! Бізнес - то бізнес! Але вони займаються щоденно кон"юнктурними речами, кроками і розколом!
Розколом нашої держави! Вибачте, що приділив цій темі стільки уваги! Я про минуле не дуже люблю говорити, я вважаю цих людей нащадками того, що було, нащадками процесів, які були в радянські часи! Ці люди є представниками олігархату. На жаль! Вони роблять бізнес з нічого, маючи освіту, руки і голови! (
!!!)
І до речі, саме такі люди захищають на фронті нашу державу! (
!!!) Бо вони захищають те, що вони заробили самі - вони не просто приватизували щось за копійки! Ні, ці люди заробили щось з самого початку своїми руками! І вони зараз захищають майбутнє, то ж давайте говорити про майбутнє!»
:facepalm: