Автор Тема: Таваріщь Філатов, здається, в процесі перевзування  (Прочитано 9506 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Тут інше, здається.
Йде підготвка до ситуації, коли в другий тур виходить Бойко ( вірніше, готується страхування від такої ситуації). З тим, щоб у разі виходу з другий тур будь-якого іншого кандидату патріотичні виборці проголосували за опонента Бойка, ким би він не був.
Щоб зедіоти могли проголосувати за Пороха, треба менше називати їх зебілами.
Щоб прихильники Пороха могли проголосувати за Зе, треба показати його величезним патріотом.
Про юльків і юльку промовчу тут для ясності розуму

Offline majesty

• Ветеран форума
Тут інше, здається.
Йде підготвка до ситуації, коли в другий тур виходить Бойко ( вірніше, готується страхування від такої ситуації). З тим, щоб у разі виходу з другий тур будь-якого іншого кандидату патріотичні виборці проголосували за опонента Бойка, ким би він не був.
Щоб зедіоти могли проголосувати за Пороха, треба менше називати їх зебілами.
Щоб прихильники Пороха могли проголосувати за Зе, треба показати його величезним патріотом.
Про юльків і юльку промовчу тут для ясності розуму

какой нахрен бойко
ну полная оторванность от реалий
только один кандидат чешит бубочку
это Кличко
и все будет против него строится
забудьте вы уже про того бойко
именно за голоса бойка бубочка и грызется например со страной
что бы вата не забила на второй тур и пошла головать за фюрерка против Кличка
стыдно быть такими упорытыми

Offline majesty

• Ветеран форума
писи
никогда зебилы не проголосуют за Пороха

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума

какой нахрен бойко
ну полная оторванность от реалий
только один кандидат чешит бубочку
это Кличко
и все будет против него строится
забудьте вы уже про того бойко
именно за голоса бойка бубочка и грызется например со страной
что бы вата не забила на второй тур и пошла головать за фюрерка против Кличка
стыдно быть такими упорытыми

Ти взагалі читати вмієш? Ну щоб розуміти, а не лише літери впізнавати- Аа, Бб...
Мова йшла не про перемогу над Зе, а про можливі комбінації другого туру, ЯКЩО РЕЙТИНГ ЗЕ впаде до 3-4 ( не сьогодні, звісно, а на момент виборів, тобто в районі 2024 року) місця, а рейтинги його опонентів- Порошенка, Бойка, Тимошенко,- трохи підростуть...

Так нелюбимий тобою Портніков розглядає саме таку ситуацію як найреальнішу
Переслідування ватних медіа тактично, у короткій перспективі призводить до збільшення рейтингу Зе саме в західних і центральних регіонах... У східних і південних може викликати негативне сприйняття, там раша тб можуть дивитись. Але в стратегічній перспективі це є плюсом для України

Offline majesty

• Ветеран форума
а кто сказал что выборы будут в 24?
и где я сказвл что Портников мне претит?
ну сцуко хоть филатова не приплели и то уже плюс

а то плетете картину из своих фантазий, тупо забив на реалполитик

не будет больше Порох презом
наш нарид его не понимает, ему подавай простые и легкие решения
это даже видно на примере местной публики

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
а кто сказал что выборы будут в 24?
и где я сказвл что Портников мне претит?
ну сцуко хоть филатова не приплели и то уже плюс

а то плетете картину из своих фантазий, тупо забив на реалполитик

не будет больше Порох презом
наш нарид его не понимает, ему подавай простые и легкие решения
это даже видно на примере местной публики

Реалполітик у розумінні Портнікова й тебе- це дві великі дніпровські різниці

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Гілку майже не читав, але претензій до Філатова не розумію.
Він займається інфраструктурою великого міста.
Хто це робить краще за Філатова, я не знаю.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Гілку майже не читав, але претензій до Філатова не розумію.
Він займається інфраструктурою великого міста.
Хто це робить краще за Філатова, я не знаю.

З такими грошима, що залишаються на місцях після адміністративної реформи- будь-хто. Хоч Кернес, хоч Філатов, хоч Труханов, хоч Кличко, хоч Садовий. І кожного з них тупий місцевий охлос вважає незамінним. Хоч коронавірус уже щодо трьох мерів довів, що незамінних мерів у нас немає

Питання ж не у Філатові. А в тому, що мери починають вилизувати свого совкового виборця, щоб усидіти далі на грошових потоках. А це вже безпрєдєл. Пандемія ще не закінчилась, а як закінчиться- прийде нова. На всіх совкових мерів вірусів вистачить

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Питання ж не у Філатові. А в тому, що мери починають вилизувати свого совкового виборця, щоб усидіти далі на грошових потоках.

Я думаю, як би була можливість за такі шалості відправити Філатова в буцегарню, то Опариш це б за любки зробив.
А раз не саджає, то нема за що.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Я думаю, як би була можливість за такі шалості відправити Філатова в буцегарню, то Опариш це б за любки зробив.

Та нікого й не саджали. Але Кернеса більше немає, й судячи з усього- буде Терехов, ставленик Авакова та Зе!лених

Offline majesty

• Ветеран форума

беня снова этим занимается (слишком жирные финансовые потоки )

но вопрос вообще не филатове
а в непонимании тут на форуме хвупцы с рнбо

писи
только что глянул ленту новостей Страна

во первых они легко выходят и дальше  на новом домене
во торых в лента выглядит так - где тут упоротая кремлевская пропаганда которая из патриота сделает ватника  ХЗ :weep:
просто очень оперативная свободка новостей

ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ
12:49США попросили Украину помочь с эвакуацией из Афганистана людей, которым угрожают талибы - ОП
12:34В Киеве к приезду Меркель начали перекрывать дороги к Парковому. Фото
12:23Журналисты "Первого Независимого" прибыли под посольство Германии с письмом для Меркель. Фото
12:05"Нашли поле бумерангов и начали швырять". Член набсовета НОТУ Малазония о санкциях против "Страны"
12:03Нет в списках. Кличко не пустили встречать Ангелу Меркель в "Борисполе" 
11:59Длина - 3 км. Между Тернопольской и Хмельницкой областями развернули самый большой в Украине флаг. Видео
11:51Сегодня в Украину, кроме Меркель, прибудет и президент Польши Анджей Дуда
11:49Глава полиции Киевской области в свой день рождения установил себе памятник и предложил его потереть 

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
не чіпляючись до загальної подачі, яка "воняє", скажу- вату з патріота може й не зробить, але вату з креола та  креола з патріота- запросто

Offline majesty

• Ветеран форума
не чіпляючись до загальної подачі, яка "воняє", скажу- вату з патріота може й не зробить, але вату з креола та  креола з патріота- запросто

да никуя эта страна не сделает
но источники среди зебилов у них полно (там же вата половина)  и сливали бубочкины треши часто
да и даьше будут слливать потому что интернет это не ТВ каналы с частотами государтва

но тут на форуме радостное повизгивание - типа  ПАААБЕДА на ватой :weep:  и полная слепота сути происходящего
потому я и пишу что наш нарид не 73% за голобородько
а все 90  - если даже местная публика  это хвупцу жрет за обе щеки

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
да никуя эта страна не сделает
но источники среди зебилов у них полно (там же вата половина)  и сливали бубочкины треши часто
да и даьше будут слливать потому что интернет это не ТВ каналы с частотами государтва

но тут на форуме радостное повизгивание - типа  ПАААБЕДА на ватой :weep:  и полная слепота сути происходящего
потому я и пишу что наш нарид не 73% за голобородько
а все 90  - если даже местная публика  это хвупцу жрет за обе щеки

ви, росіяни, такі розумні, що капець... Ну всі у світі у вас дурні, й тільки ви, що ні компів не виробляють, ні машин- а тільки крадете та вбиваєте- є найрозумнішими. Тому й гоните свою хуцпу, думаючи, що "прокотить", "проконає", "піпл схаває", "наша відповідь буде симетричною", "ні, наша відповідь буде Асиметричною"...

Offline majesty

• Ветеран форума
ви, росіяни, такі розумні, що капець... Ну всі у світі у вас дурні, й тільки ви, що ні компів не виробляють, ні машин- а тільки крадете та вбиваєте- є найрозумнішими. Тому й гоните свою хуцпу, думаючи, що "прокотить", "проконає", "піпл схаває", "наша відповідь буде симетричною", "ні, наша відповідь буде Асиметричною"...

слугшай хохол полтавский
я даю тебе 100%  что по крови я больше украинец тебя раз в 100
более того знаю свой родовид хоть и отрывочно лет на 300 назад

и поверь мне у меня с рязаней ни капли кровей
есть с кубани  но и то небольшая часть
а есть Шляхта
более того у меня нет никаких знакомых мне родычей на территории Раши
а от на запад есть и в штатах есть

так шо сиди холоп ровно
фу бля
почему же холопам всегда надо указывать на их место?

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
слугшай хохол полтавский
я даю тебе 100%  что по крови я больше украинец тебя раз в 100
более того знаю свой родовид хоть и отрывочно лет на 300 назад

и поверь мне у меня с рязаней ни капли кровей
есть с кубани  но и то небольшая часть
а есть Шляхта
более того у меня нет никаких знакомых мне родычей на территории Раши
а от на запад есть и в штатах есть

так шо сиди холоп ровно
фу бля
почему же холопам всегда надо указывать на их место?

Ну, нарешті в дніпровському жлобі прокинулись печерний расист і креольський сноб
Та ти, ольгинцю, тут же не про свій родовід розпатякалось, а про мій
Так, у мене може бути по матері корені з рязанщини. Але холоп і кацап з нас двох не я. Принаймні, я пишу українською, хоч російською володію набагато краще за тебе, жлоба дніпровського

Offline majesty

• Ветеран форума
Ну, нарешті в дніпровському жлобі прокинулись печерний расист і креольський сноб
Та ти, ольгинцю, тут же не про свій родовід розпатякалось, а про мій
Так, у мене може бути по матері корені з рязанщини. Але холоп і кацап з нас двох не я. Принаймні, я пишу українською, хоч російською володію набагато краще за тебе, жлоба дніпровського

то есть про нацию я разговор завел? да  полтавский ?
не буди лихо пока оно тихо

вот я на 100% уверен что у  тебя с кровями не все в пордке
ибо так прикрываться украинской мовой и украинством это ндо иметь комплекс

я тебе скажу я уважаю больше чистейшего кацапа полуфина Турчинова   чем полтавских украиномовных зуюожилых которые п итогу вообще ишаковы :weep:

а кт тебе сказал что я днепровский? :laugh:  ( город мне не чужой)

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
то есть про нацию я разговор завел? да  полтавский ?
не буди лихо пока оно тихо

вот я на 100% уверен что у  тебя с кровями не все в пордке
ибо так прикрываться украинской мовой и украинством это ндо иметь комплекс

я тебе скажу я уважаю больше чистейшего кацапа полуфина Турчинова   чем полтавских украиномовных зуюожилых которые п итогу вообще ишаковы :weep:

а кт тебе сказал что я днепровский? :laugh:  ( город мне не чужой)

Як важко розмовляти з ідіотом, який не розуміє людської мови. Раса до нації немає жодного стосунку. Нація- поняття політичне та культурне, пов'язане з громадянством, мовою, спільним розуміння власної історії
Всім тим, чим ти, кацап, не володієш, прикриваючись розмовами про чистоту крові. Чисто кацапське уявлення про українців та їхній "печерний націоналізм"

П.С. Взагалі то між Дніпром та Ольгином я б обрав для тебе Ольгино-  але я гадав, що за твоєю ж власною легендою ти з Дніпра

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
ОК., погодимось на тому, що ти можеш бути не настільки поганим, як я тебе описав. Але й не настільки добрим, як ти пишеш про себе
Безумовними вадами є:

1) небажання використовувати українську мову з понтами, що ти більший патріот, ніж україномовні. І тим давати підстави росіянам ввжати нас одним народом чи однією слов'яно-православною цивілізацією

2) підтримка якщо не місцевого сепаратизму, то місцевого партикуляризму точно... Як то Філатов чи Кличко... В цьому теж є щось совкове, "тутешнє", без усвідомлення спільної національної долі
« Останнє редагування: Серпня 22, 2021, 02:55:46 14:55 від Sebastian Brant »

Offline majesty

• Ветеран форума
Як важко розмовляти з ідіотом, який не розуміє людської мови. Раса до нації немає жодного стосунку. Нація- поняття політичне та культурне, пов'язане з громадянством, мовою, спільним розуміння власної історії
Всім тим, чим ти, кацап, не володієш, прикриваючись розмовами про чистоту крові. Чисто кацапське уявлення про українців та їхній "печерний націоналізм"

П.С. Взагалі то між Дніпром та Ольгином я б обрав для тебе Ольгино-  але я гадав, що за твоєю ж власною легендою ти з Дніпра

у меня нет ничего общего с полтавской нацией
от слова вообще
и у меня есть абсолютно свое украинское представление об рагулях
да - мне тяжело что мои соплеменники  инфантильные  рагули и ими крутят как хотят,  но не признавать это только потому, что я и сам украинец - прятать голову в песок

ты что себе пытаешься доказать? что  я русскоязычный украинец голосовавший против Голобородько меншовартий а ви тупая масса не понимающая что такое Держава и пьющая зеленую и салатовую мочу ,некие высокоблагородия только по тому шо пишите на украинском? :weep:

писи
знаю лично людей очень шляхетных родов
родов прославивших украинцев  в Истории
говорят и пишут на русском и уж точно они украинцы в сотни раз больше чем вы полтавские салатозеленые :laugh:
р

Offline majesty

• Ветеран форума
ОК., погодимось на тому, що тим можеш бути не настільки поганим, як я тебе описав. Але й не настільки добрим, як ти пишеш про себе
Безумовними вадами є:

1) небажання використовувати українську мову з понтами, що ти більший патріот, ніж україномовні. І тим давати підстави росіянам ввжати нас одним народом чи однією слов'яно-православною цивілізацією

2) підтримка якщо не місцевого сепаратизму, то місцевого партикуляризму точно... Як то Філатов чи Кличко... В цьому теж є щось совкове, "тутешнє", без усвідомлення спільної національної долі

ты реально считаешь что мне твое мнение важно? :fp2

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
у меня нет ничего общего с полтавской нацией
от слова вообще
и у меня есть абсолютно свое украинское представление об рагулях
да - мне тяжело что мои соплеменники  инфантильные  рагули и ими крутят как хотят,  но не признавать это только потому, что я и сам украинец - прятать голову в песок

ты что себе пытаешься доказать? что  я русскоязычный украинец голосовавший против Голобородько меншовартий а ви тупая масса не понимающая что такое Держава и пьющая зеленую и салатовую мочу ,некие высокоблагородия только по тому шо пишите на украинском? :weep:

писи
знаю лично людей очень шляхетных родов
родов прославивших украинцев  в Истории
говорят и пишут на русском и уж точно они украинцы в сотни раз больше чем вы полтавские салатозеленые :laugh:
р

Я й в Полтаві таких знаю. Дугіна читають, "ми один народ" говорять.. Род ведуть від старшини козацької ( з їхніх слів). По-українські не говорять, але досить вільно- англійською. Через що й познайомитись

І не російською ти пишеш. Жлобською. Не лише тому, що ти не Пушкін- а тому, що ти його навіть прочитати не зможеш. Знаю точно, бо сам Пушкіна розумію. А ось жодний із знайомих ватників- ні.

П.С. Те, що ти голосував проти Зе ( з твоїх слів, до речі,- і ти не написав, за кого голосував "За", з твоїх слів можна зрозуміти, що в першому турі за Бойка, а в другому не пішов...), то могло би бути плюсом, за деяких обставин... Але те, що ти своєму опоненту приписуєш, що він " тупая масса не понимающая что такое Держава и пьющая зеленую и салатовую мочу" - тільки тому, що він не є таким же креолом, як ти- це однозначно погано

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
ты реально считаешь что мне твое мнение важно? :fp2

Звісно ні, тільки такі тупі узкаязичні бидлани, як ти, мають думку, яка є важливою
Заігнорь мене й забудь

Offline majesty

• Ветеран форума
Я й в Полтаві таких знаю. Дугіна читають, "ми один народ" говорять.. Род ведуть від старшини козацької ( з їхніх слів). По-українські не говорять, але досить вільно- англійською. Через що й познайомитись

І не російською ти пишеш. Жлобською. Не лише тому, що ти не Пушкін- а тому, що ти його навіть прочитати не зможеш. Знаю точно, бо сам Пушкіна розумію. А ось жодний із знайомих ватників- ні.

П.С. Те, що ти голосував проти Зе ( з твоїх слів, до речі,- і ти не написав, за кого голосував "За", з твоїх слів можна зрозуміти, що в першому турі за Бойка, а в другому не пішов...), то могло би бути плюсом, за деяких обставин... Але те, що ти своєму опоненту приписуєш, що він " тупая масса не понимающая что такое Держава и пьющая зеленую и салатовую мочу" - тільки тому, що він не є таким же креолом, як ти- це однозначно погано

я пишу телеграфноинтернетной мовой
любитель  пушкенда :fp2
потому что печатно-наборному мастерству особо не обучен и юзаю различные девайсы при плохом зрении

а вообще
краткость сестра таланта и особенно в интернете
простыни по типу что тут валюха печатает я даже не читаю :laugh:

Offline majesty

• Ветеран форума
Звісно ні, тільки такі тупі узкаязичні бидлани, як ти, мають думку, яка є важливою
Заігнорь мене й забудь

то есть ты себя считаешь элитой и интеллектуалом?
а на основании чего? :fp2

Offline majesty

• Ветеран форума
все
надоел
неинтересен

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
я пишу телеграфноинтернетной мовой
любитель  пушкенда :fp2
потому что печатно-наборному мастерству особо не обучен и юзаю различные девайсы при плохом зрении

а вообще
краткость сестра таланта и особенно в интернете
простыни по типу что тут валюха печатает я даже не читаю :laugh:

то зовсім ніша тема. Річ не в тім
А в тому, що ти не вмієш викладати свої думки жодною мовою, навіть тією, яку ти назвав ( й яку мені в падлу повторяти)
Ти не є логічним, ти не є послідовним, ти навіть видимість об'єктивності створити не можеш й ти просто розповсюджуєш кацапські стереотипи про українців, як якийсь вірус.
Якби ти був був моїм студентом і наді мною не стояла адміністрація, що забороняє ставити багато двійок- ти б у мене жодного курсу б не закінчив. Об'єктивно, чисто за знання та вміння ними користуватись

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
то есть ты себя считаешь элитой и интеллектуалом?
а на основании чего? :fp2

вже ні. Я пенс. Але ще живий

Online RG

• Ветеран форума
...
12:05"Нашли поле бумерангов и начали швырять". Член набсовета НОТУ Малазония о санкциях против "Страны"
...

Скигленню цього підараса тільки підтверджують, що опариші зробили куйню   :smilie5:

Посрались з ватою, нічого особливо не отримали від антивати.

Так що нікуя не зрозуміло, чого Філатов так рве жопу.  Кожна помилка зелені - це завжди добре.

А щодо можливості закриття Прямого там чи 5-го - то ніяка срана чи інша вата тоді навіть пальцем не ворухне. Скоріше за все, ще й радітимуть, що хвашистів щемлять. Тут важлива виключно підтримка Заходу, яким би тут херовим його не вважали  :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
Скигленню цього підараса тільки підтверджують, що опариші зробили куйню   :smilie5:

Посрались з ватою, нічого особливо не отримали від антивати.

Так що нікуя не зрозуміло, чого Філатов так рве жопу.  Кожна помилка зелені - це завжди добре.

А щодо можливості закриття Прямого там чи 5-го - то ніяка срана чи інша вата тоді навіть пальцем не ворухне. Скоріше за все, ще й радітимуть, що хвашистів щемлять. Тут важлива виключно підтримка Заходу, яким би тут херовим його не вважали  :smilie7:

так оно все работает 
а вообще речь не про отдельный случай
а про правления бубочки с помощью  политбюро -рнбо и удовольствия которые от этого получает местная публика не видя полной картины писдеца для страны (краины)  к которому все это ведет (разрушение государственности и лепка фюрерка аля куйло)