0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.
ну у нас тоже есть "руских" магазов парочку.
некоторых продуктов реально нехватает. например купить малосоленую селёдку невозможно. или крупных раков. нормальное сало. можно что то купить в русском, но тут выбор сала в том же ле-сельпо.... или например хлеб. я уже успел перейти на тостерный.. но выбор хлеба в Украине поражает.вообще гастрономия в штатах не меняется. я говорю про волмарт/пабликс/хол фудс. одно и то же. Украинская похоже в постоянном поиске...
це європа, baby
какой то трешты о чем думал когда ехал в штаты? что это типа Украины только намного богаче и комфортнее?
Не магазинів.... супермаркетів....
Ой!Хтось сциться?
что Европа? Украина? нихера не Европа. сегодня обсуждали. хотя бы походить по тому же Киеву.
Та ну вас. В Каліфорнії правда сиру кисломолочного немає, а кріп є. Продається від вивіскою якоїсь трави для здоров"я дитячих шлунків.
Ти ж ніби в Києві по гастрономах бігаєш, а чогось Камала не дає спокою
Камала весь творог в Майми сожрала
это да бльооо...
київський тортік ммм... ікра... сальце з чорним хлібом...
это шо?
я знаю Укі читає і облизуєцця
Я ж тобі вчора писав шо кров'янку снідаю............ Я посмажив її ще до того як ти почав свої пожральпасраль пости......... Просто купив та посмажив бо захотілось........ Якби захотілось київський торт, чи сальце - то так само купив би та поїв.............. Так шо не треба тішитись........Кулінарної ностальгії у мене зовсім нема.........
все одно в Україні інший смак. ліпший...
То все установки психологічичні.......
по заданию кьюанона
хто такий али?я одного тільки знав. на ім'я мохаммад.
У нас армяни намагаються пекти щось подібне до київського торту.....Але я взагалі тортиками не хворію........ Мені вони що київський, шо нюйоркський - однакові......
Окрiм лавашу.... вони нiчого не вмiють...В нашому будинку... мешкала родина - всi - з крутими авто, розмовляли... лише на Арм. мовi...