0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.
ты сам помнишь что это был пар в свисток
Уявляєш...я ДВІЧІ сказав все що про неї думаю. В 2008-му. Бан назважди. Через пару років таки розбанили. Потім в 2019-му. Знову назавжди.
Чому в свисток? Був суд..... якраз по тих епізодах що квартирооптиміст висвітив........ визнали винним його.....Інше питання чому це ніяк не подіяло на елехторат трампа......
Один момент не в'яжеться...... Нашо він розкрутив скандал з тим журналом бугалтерським, і спровокував звільнення манафорта?
насколько помню по манафорту было то шо он черный нал получала не то что работал на кацапов
Размер уставного капитала 62 500,00 грн.
всім хто питав і цікавився в мене все добре . бізнес розвивається потрохи , треба вже нові площі, думати бо тут лишилось всього пара тисяча так по особистому теж все добре . не женився і не планую син вернувся в Україну після універу як і планував
https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/company_details/36467795/Про біляши нічого не знайшов Я на ремонт ванна+туалет трохи більше сплатив.
Шось логіки не зрозумів твоєї....... Як він, викривши що манафорт на хуйловців працював, приховав роботу трампа на хуйла?
Я дальнобійником?щось нове .Ну так ти якщо риєш бази то вже все дивись
1. Про дальнобійника ти сам писав.2. Посилання на цю базу в коментах під твоїм відео, нема чого робити, щось рити.
ну і про те що хтось мені щось дав теж бред
Я останні 20 років працював у кампаніях, ґазди яких були доларові мільйонери.І вони теж дещо будували, і я трохи розумію, скільки те коштує.Такі гроші можна вкрасти, заробити їх не можливо.
6 млн доларів, 1 км дороги.Дозволи, проектна документація, споруди, під'їзні шляхи, комунікації, дороговартісне обладнання, хабарі, ...Подивився Топ-100 Форбс, останній у списку 95 млн., Слау там не знайшов.
Ничего не поймуСлав что, дорогу построил?
ну а в целом при нем фуп был более приличной площадкой
у меня к Слау претензия по быдлану, я такипонял он был фанатом Трампа потому удиален что Слау не голосовал за зиленского ну а в целом при нем фуп был более приличной площадкой и притула , лещенко и зять легко кинули тернопольского олигарха... тут я списую все на забитость провинции, даже если у нее и есть бабло