0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.
Хоч якійсь вибір почав тільки після 2014 з'являтися, а до того "Квартал" з "Дізєлєм" наше все.
В плані розважальних шоу у нас досі нічого нема. Ну от взагалі. Це великий мінус - народ хоче відпочивати, а не лише савік шустер дивитися.
Та ладно. Всякими "свадьбы по обмену" и подобной херней целые каналы забиты
То дєрєвєнщіна. Для пенсіонерів. А дял молоді що?
я представил такой ролик в Штатах.. где выставили чорного и начинают над ним ржать. Печеный, жженый, загорелый... сожгли на костре и выжил, ночной клуб... может в конце 19 века возможно и то не до такой степени.и публика ржот пиздец. И после этого демократические уроды будут называть США страной системного рассизма...
не зрозуміло що тоді про-українське. дизель був набагато більш про-українським ніж 95 квартал, актора якого вибрали президентом.
Приклад українського гумору - шоу довгоносиків...... подерев'янський......
В стартовому повідомленні взагалі якийсь "гумор" мало того шо расиський та ще й рівня команди квн радянського піонертабору
Алі, от ти точно не українець. Бо інакше би ти знав, що українці століттями досить мирно живуть поруч з
Алі, от ти точно не українець. Бо інакше би ти знав, що українці століттями досить мирно живуть поруч з іншими народами і ніякого прояву разизму чи інших -ізмів у них не буває. Традиційно склалося так, що цигани, євреї та інші народності зжилися з українцями. І українці, якщо ганяють циган, то зовсім не з-за расистських поглядів, а за їхні справи. Бо це плем"я любить щось вкрасти чи надурити, чого українці дуже не люблять. А в усьому іншому живуть мирно і навіть інколи родичаються. Хоча всілякі анекдоти і підколки теж люблять порозповідати.
І українці, якщо ганяють циган, то зовсім не з-за расистських поглядів, а за їхні справи. Бо це плем"я любить щось вкрасти чи надурити, чого українці дуже не люблять.
Як приклад, от гарний колектив, погортайте, у них є дуже цікаві речі:
Так! Все ..... оголошується мораторій на обговорення американських питань......
- Дізєль Шоу!- Так какоє там! Шоу далганосікав! Вот настаящайа Украіна!- І Паплавскай ?!- І Поплавський, а не Паплавскай! Ти гдє живьош?- Ва Фларідє.- А я в Сакраменто! Прієду морду, набью, москаль- Сам москаль!- Я? Слава Украінє і Поплавскій!- Гєроям Слава! Дізєль Шоу!- Убью!
то ж дізєль шоу... до речі На Троих мои любимые миниатюры... были в 2019-2020.я кацап?
ну раз тебе подібне веселить, то мабуть так.....
хоча якшо для тебе актуальне Шоу Довгоносиків
не актуальне..... просто згадалось..... як приклад здорового українського гумору.....
ще маски шоу було. з Одеси між іншим.