0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.
Скажем так...... Affordable housing - це нормальний пріоритет...... Affirmative action - ненормальний......
я не буду з цим сперечатися, я просто хочу сказать що це не має ніякого відношення до економіки, про яку ти писав вище.
Скажем так...... Affordable housing - це нормальний пріоритет......
Чим це він "нормальний"? Не заробляєш на життя у Сан Франциско Київі? Пиздуй у Стоктон Димер - там дешевше. Зхуялі платники податків повинні перейматися персональними преференціями окремих індівудуумів де їм хочеться жити?
Вау..... Тепер вже не тільки українців, але і каліфорнійців вчать як жити треба
ну можна заплатить лишню десятку тищ на нероб, щоб їм ж лося краще а не на власну дружину та дітей... коли в людини мільйони та нема куди грошей дівать мабуть такі принципи..
То хай кожний філантроп поселить сімейку-другу нужденний у себе в хаті, я ж не проти.
гиги, філантропи забор поставлять та приватну охорону наймуть а романтики будуть платить за інклюжини та екслюжини
Ні хлопцям в дівочих роздягальнях! Ми хочемо дозволити свободу слова в школах!І хочу щоб Трампове “America First“ викладали в школах.А ви за те, щоб “Україна Понад Усе“ викладали в школах України?А ви проти того, щоб хлопці лізли в роздягальні ваших доньок?А ви за свободу слова в Україні?
на самом деле очень грустно так как его вывела полиция только за то что он сказал.. и это происходит везде.
Так починається звичайний фашизм/комунізм.
не совсем понимаю как эта вся хуйня будет работать в условиях капиталистической экономики.
Точно так як у китаї чи Німеччині Гітлера.Послухай інтев“ю із Дершовіцем (останній пост)http://ukrpravda.net/index.php?topic=62620.0